Varför köpa bostad på Södra Costa Blanca?

2019-04-02

Varför köpa bostad på Södra Costa Blanca?

  • Södra Costa Blanca erbjuder ett brett och varierat utbud av nyproducerade bostäder till ett bättre pris än på de flesta andra av Spaniens kustremsor.
  • Ingen annan flygplats i Spanien kan konkurrera med Alicantes flygplats när det gäller biljettpriser och antal avgångar från Sverige och Köpenhamn.
  • Utbudet av restauranger är stort och man har aldrig långt till några goda tapas eller en god paella. Allt till väldigt bra priser. Önskar du en genuin spansk restaurang eller en strandrestaurang med sandstranden precis intill, har vi alla varianter att tillgå.
  • Costa Blanca är känt för sina fina stränder. De flesta är utmärkta med den blåa flaggan som är en internationell miljömärkning. Kusten består av många fina vita sandstränder i olika storlekar. Det är just de vita stränderna som också gett kustens sitt namn (Costa Blanca), den vita kusten.
  • Strax söder om Torrevieja ligger Zenia Bulevard som är ett av Spanien största köpcentrum med över 150 butiker och restauranger. Här kan man både ta en fika på något av de många mysiga caféerna, äta en bra middag på en mysig restaurang eller roa sig i spelhallen. Flera dagar i veckan är det uppträdande på scenen och vid de stora högtiderna även parader inne på köpcentrat.