Mäklare Huvudsta

Huvudsta är en stadsdel i Solna stad som ligger precis vid gränsen till Stockholm. Området är känt för att ha en fin balans mellan stadsliv och grönska, samt för sin närhet till både shopping, skolor och natur.

Stadsdelen har flera grönområden, som Huvudsta strandpark och Ulvsundasjön, som erbjuder vackra promenad- och cykelslingor, samt bad- och fiskemöjligheter. Dessutom ligger Hagaparken, med sitt stora utbud av grönområden och aktiviteter, bara en kort cykeltur bort.

Huvudsta har även ett bra utbud av shopping, med bland annat Mall of Scandinavia, Skandinaviens största shoppingcenter, bara några minuters bilresa bort. Dessutom finns det flera mindre butiker och restauranger i området, samt ett utbud av livsmedelsaffärer.

För den som har barn finns det flera skolor i området, både grundskolor och gymnasieskolor. Bland annat finns det en grundskola som heter Huvudstabacken skola och gymnasieskolan Västerortsgymnasiet.

När det gäller närhet till natur finns det flera alternativ i närområdet, både i form av parker och grönområden, men också i form av närhet till Mälaren och dess skärgård.

Sammanfattningsvis är Huvudsta en stadsdel som erbjuder en fin balans mellan stadsliv och grönska, med närhet till shopping och skolor. Dessutom finns det flera möjligheter att uppleva naturen i området och dess närhet till Mälaren och dess skärgård.

Vill du köpa eller sälja bostad i Huvudsta?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Solna Sundbyberg! Vi finns på Råsundavägen 156 och på telefonnummer 08-29 88 80 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.