Mäklare Skytteholm

Skytteholm är en stadsdel i Solna som är en lugn och trygg stadsdel med närhet till både natur och stadsliv. Stadsdelen är belägen i närheten av Hagaparken och Brunnsviken, som båda är stora grönområden med fina promenad- och löpslingor.

Skytteholm har en variation av bostäder, så som lägenheter, radhus och villor, vilket ger goda möjligheter för potentiella bostadsköpare att hitta den typ av bostad som passar deras behov. Området har också ett bra utbud av skolor, inklusive förskolor, grundskolor och gymnasieskolor, vilket gör det till en attraktiv stadsdel för barnfamiljer.

Stadsdelen har också ett bra utbud av butiker och restauranger, samt en stor livsmedelsbutik. Detta gör det lätt för boende att handla sina dagliga varor och ta del av utbudet av restauranger och caféer i området.

Skytteholm är väl anslutet till både Stockholm city och andra närliggande områden, med tunnelbanestationen Näckrosen som ligger bara några minuters promenad bort. Det finns också flera busslinjer som går genom stadsdelen.

Sammanfattningsvis är Skytteholm en lugn och trygg stadsdel med närhet till natur, stadsliv, skolor och kommunikationer. Detta gör stadsdelen till en attraktiv plats för en potentiell familj eller personer som söker efter en bostad som erbjuder en hög livskvalitet och samtidigt är nära till allt som staden har att erbjuda.

Vill du köpa eller sälja bostad i Skytteholm?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Solna Sundbyberg! Vi finns på Råsundavägen 156 och på telefonnummer 08-29 88 80 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.