Mäklare Ulriksdal

Ulriksdal är en stadsdel i Solna kommun som är belägen i en grönskande och lugn omgivning, med närhet till både natur och stadsliv. Stadsdelen ligger nära Ulriksdals slottspark, som är ett stort grönområde med fina promenad- och cykelslingor, perfekt för de som vill ta en paus från stadslivet och koppla av i naturen.

Ulriksdal har också ett bra utbud av skolor, från förskolor till gymnasieskolor, vilket gör det till en attraktiv stadsdel för barnfamiljer. Dessutom ligger det välkända universitetet KTH (Kungliga Tekniska Högskolan) i närheten av stadsdelen, vilket gör det till en populär plats för studenter och forskare att bo.

Stadsdelen har också ett bra utbud av butiker och restauranger, samt en stor livsmedelsbutik, vilket gör det lätt för boende att handla sina dagliga varor och ta del av utbudet av restauranger och caféer i området.

Ulriksdal är väl anslutet till både Stockholm city och andra närliggande områden, med tunnelbanestationen Näckrosen som ligger inom bekvämt gångavstånd. Det finns också flera busslinjer som går genom stadsdelen.

Ett annat stort plus med Ulriksdal är närheten till Friends Arena, som är en av Sveriges största arenor och en populär plats för stora evenemang som konserter och sportevenemang.

Sammanfattningsvis är Ulriksdal en stadsdel som erbjuder en hög livskvalitet med närhet till både natur och stadsliv. Det har ett bra utbud av skolor, butiker och restauranger, samt goda kommunikationer till Stockholm city och andra närliggande områden. För de som söker efter en plats som erbjuder en balans mellan stadsliv och natur, är Ulriksdal en utmärkt plats att bo på eller att köpa bostad i.

Vill du köpa eller sälja bostad i Ulriksdal?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Solna Sundbyberg! Vi finns på Råsundavägen 156 och på telefonnummer 08-29 88 80 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.