Mäklare Vasastan

Vår Vasastanmäklare är Clarence Örhammar 070-816 88 85 , clarence.orhammar@maklarringen.se

Han är aktiv mäklare sedan 1991 i Vasastan. Clarence erbjuder sin erfarenhet, kunskap och affärskänsla. Spetskunskaper även i dödsbo- och godemansforsäljningar. Han finns även kvar att kontakta efter försäljningen med försäljningsdeklaration och råd. Kontakta en trygg mäklare för ett förutsättningslöst möte och en uppskattning av bostadens marknadsvärde.

Vasastan

Vasastan, en växande stadsdel med gamla anor i form av de mycket populära områdena Röda bergen, Atlas, Sabbatsberg och Sibirien som alla bjuder på en unik stil med ett stort utbud av vintagebutiker, pittoreska cafeér och restauranger.

Fylld med många grönskande grönområden, Vanadislunden med sitt namn efter gudinnan Vanadis är en böljande park med många lekplatser för barn och ett utomhusgym.

Observatorielunden som bjuder på fin utsikt över Stockholms sekelskiftetakåsar och Hagaparken där man kan titta på historiska byggnader och besöka fjärilshuset m m.

Lätt tar man sig vidare genom Stockholm. Tunnelbanans gröna linje i anslutning till bussar vid Rådmansgatan och Odengatan ligger centralt i stadsdelen.

Stort utbud av butiker, salonger, träningsanläggningar, cafeér, restauranger samt apotek och matbutiker. Välbesökta Stockholms stadsbibliotek vid Odenplan.

Gustav Vasas skola, Johannes skola, Rödabergsskolan, Lilla Adolf Fredriks skola är några utav förskolor, skolor och fritidshem som finns i Vasastan med mycket gott rykte.

Vill du köpa eller sälja bostad i Vasastan?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Stockholms Innerstad! Vi finns på Värtavägen 53 E och på telefonnummer 08-36 96 90 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.