Mäklare Näsby Park

Näsbypark är ett fantastiskt område i sydöstra delen av Täby kommun. Området är känt som ett av de mer exklusiva bostadsområdena i Täby med en stor andel villor, radhusbebyggelser och lägenheter. Redan under 1300-talet börjades det dokumenteras om slott beläget vid Näsbyviken, slottet gick under namnet Näsby slott och fick nuvarande utseende under 1600-talet och har sedan haft stor betydelse för området. Slottet har därför gett namn till många platser i Täby kommun, bl.a. Näsbypark, Näsbydal och Roslags-Näsby.

Här bor man med närhet till havet samt trevliga promenadstråk både vid vattnet och flertal grönområden. I Näsbypark finns det flera badmöjligheter. De valmöjligheter som finns är Näsaängsbadet som erbjuder havet, Kråkudden där det finns badstege och i närliggande centralparken ligger det populära utomhusbadet Norskogsbadet. Båtinresserade har även småbåtshamn i Näsbyviken och Viggbyholms båthamn.

I Näsbyparks centrum finns allt du kan tänka dig, god service, butiker, affärer, restauranger, gym, husläkare, m.m.

I Näsbypark finns flera förskolor och skolor för årskurs F-9. Det finns även mycket bra kommunikationsmöjligheter från Näsbypark, både via buss och Roslagsbanan.

Vill du köpa eller sälja bostad i Näsby Park?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Täby! Vi finns på Näsbydalsvägen 19 A och på telefonnummer 08-587 609 15 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.