Mäklare Täby Centrum

Täby Centrums första del uppfördes år 1968 i följt av nästa del som byggdes år 1991. Täby Centrum har idag expanderats mycket med flertal lägenheter och har en av Sveriges största köpcentrumanläggningar med en uthyrningsbar yta om 50 000 kvm. Täby Centrum är ett av kommuns mest populära område för de som söker lägenhet.

Här bor du nära till allt. Det finns skola, förskola, idrottsanläggningar, fina grönområden med motionsspår. Men framförallt har man absolut närhet till Westfield Täby Centrum som har all service du kan tänka dig och en hel del butiker för shopping. Det finns även två livsmedelsbutiker, caféer, gym och biograf. För de som vill utforska området senare på kvällen finns det även en lokal sportbar. Täby Centrum har blivit populärt för många runt om i Sverige som åker hit för shopping och andra aktiviteter. Det har blivit en naturlig samlingspunkt för många. En kort promenad bort ligger även Täbys nya simhall.

Mycket bra kommunikationer med Roslagsbanan med två olika linjer från hållplats Täby Centrum och Ensta samt flertal busslinjer.

Vill du köpa eller sälja bostad i Täby Centrum?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Täby! Vi finns på Näsbydalsvägen 19 A och på telefonnummer 08-587 609 15 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.