Mäklare Täby Kyrkby

Täby Kyrkby är den nordligaste kommundelen i Täby Kommun. Området gränsar till Vallentuna Kommun och tätbebyggelsen Kragstalund. Täby Kyrkby är den äldre landsbygden som är bevarad kombinerad med närheten till den intensiva stadskärnan. Området är en småstadsidyll men med mycket puls under ytan. Här finns det en blandning mellan äldre sekelskiftesvillor, lägenheter och nybyggda radhusområden.

Området inbjuder till ett rikt naturliv med stora vackra grönområden för motion och friluftsliv, bilfriamiljöer och flertal sjöar. I närheten av Byle finner du Täby IP där det finns möjlighet att utöva de flesta idrotterna. Här finns både utomhusplaner och en stor inomhushall. För dig som är golfintresserad finns även en golfbana i närheten.

Täby Kyrkby centrum erbjuder bland annat blomsterhandel, matvarubutik, konditori, läkarmottagning, apotek, tandläkare, gym samt restauranger.

Bra kommunikation med både Roslagsbanan och flera busslinjer för att ta sig till Stockholm Östra, Danderydsjukhus, Arninge och Vallentuna.

Täby Kyrkby erbjuder många olika förskolor, skolor i årskurs F-6 samt en skola för årskurs 7–9.

Vill du köpa eller sälja bostad i Täby Kyrkby?

Då hälsar vi dig välkommen till Mäklarringen Täby! Vi finns på Näsbydalsvägen 19 A och på telefonnummer 08-587 609 15 eller skicka oss ett mail.

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.