2023-02-03

Rally Sweden i Umeå - Nu kör vi!

Årets upplaga av rallyt 2023 tjuvstartar redan nu på lördag 4/2 på Rådhustorget i Umeå med kick-off kl 12-15. Här finns det också möjlighet att köpa både biljetter och mössor till Rally Sweden. Mäklarringen finns självklart på plats i publiken under årets upplaga av eventet. Kom förbi och säg hej! Du är alltid välkommen att prata med oss om din bostad och bostadsmarknaden.

Årets Rally Sweden äger rum 9–12 februari runt om kring Umeå, i skog och mark, men även i Umeå Centrum kommer rallybilar med rallyfantaster att pulsera i äkta rallyanda! Här träffar du rallyfantaster och nyinvigda i sporten för att uppleva VM-rallyts alla delsträckor, live eller på storbildsskärm.

Låt dig njuta av lite gott fika i någon av kåtorna på torget, flanera runt bland alla besökare och besök stånd med hantverk och souvenirer på Rådhustorget. Här finns något för alla. Passa på att leka i den populära snöborgen på torget. För stillsammare aktiviteter besöker du MVG gallerian för rallypyssel. I Utopia kommer det också finnas två bilsimulatorer där du tillsammans med vänner och familj kan testa era rallyskills.

Vi ses!

Startklar

Du som går i köptankar behöver kanske sälja din nuvarande bostad? Med vår kostnadsfria tjänst Startklar® förbereder vi allt oavsett när det är dags att sälja.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.