2024-03-13

Denna resa till Norra Sveriges största skidort erbjuder enastående skidåkning i en makalös fjällmiljö, perfekt för hela familjen eller en grupp vänner.

Med ett imponerande utbud av 9 liftar, 36 nedfarter, 3 barnområden, 2 Snowparks och 1 Skicross-Arena, gör Hemavan till ett paradis för alla skidentusiaster. När det är dags för paus och påfyllning kan du avnjuta läckerheter på restauranger som det prisbelönta Björk – Topprestaurang & Fjällbar med en magisk fjällvy.

Påsken är verkligen oslagbar i Hemavan, med gnistrande snö och mysiga solgropar att njuta av tillsammans med nära och kära. Aktiviteterna är många, inklusive tävlingar och underhållning med Lenny Lämmel. Förutom slalomåkning kan du även utforska vackra vyer, längdskidspår, skoterleder, fiske och njuta av en otrolig Afterski-stämning på högfjällshotellet.

Veckorna kring påsk är oerhört populära, så se till att boka boende i god tid för att säkra din plats. Ge dig själv och familjen den perfekta påskpresenten och upplev magin av skidåkning i världsklass samt atmosfären på någon av de många restaurangerna som du kan finna här nedan. Många restauranger erbjuder en smak av de norrländska fjällen.

Boka din skidresa till Hemavan/Tärnaby redan idag och skapa minnen för livet i en av Sveriges mest fantastiska fjälldestination!

Här nedan tipsar Mäklarringen om några trevliga restauranger i Hemavan!


Middagstips


Lunchtips i backen

Solnedgång i fjällen

Startklar

Du som går i köptankar behöver kanske sälja din nuvarande bostad? Med vår kostnadsfria tjänst Startklar® förbereder vi allt oavsett när det är dags att sälja.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.