Sök på Mäklarringen

Upptäck Vällingby - Hässelby

 

 


GLAD SOMMAR

Måndag 19 juli 2021

Vi på kontoret Mäklarringen Vällingby - Hässelby önskar er alla en riktigt glad sommar

Njut av ledigheten, solen och de magiska sommarkvällarna.

Under juli månad har vi varierande öppettider på kontoret, är vi inte på plats kan ni alltid ringa till oss på 08-37 35 35 eller maila oss.
Nu närmar sig våren!

Måndag 17 maj 2021

Sakta men säkert börjar våren hitta hit, nu kan vi njuta av solen, se de härliga vårblommorna blomstra och njuta av livet.

Har du vägarna förbi Vällingby centrum så kan du utöver shopping och mat även delta i olika aktiviteter och konstrundor som erbjuds just nu.

Läs mer här
Går du i säljtankar så kan nuläget vara det perfekta tillfället!

Tisdag 09 mars 2021

Enligt Svensk Mäklarstatistik steg priserna i centrala Stockholm med 1 procent och villor i Stor-Stockholm med hela 3 procent under februari månad.

Vi på kontoret rekommenderar er som vill sälja att ta tillfället i akt, vare sig du vill sälja nu eller vid årsskiftet bjuder vi på fri värdering samt fotografering.

Läs mer här.
Rocka Sockorna

Måndag 08 mars 2021

Den 21/3 på Världsdagen för Downs syndrom rockar vi sockorna. Det är enkelt! Genom att ta på dig olika strumpor hyllar du olikheter och slår ett slag för alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans kan vi förändra människors attityd och se till att alla är välkomna i vårt samhälle.

Läs mer om hur du kan bidra här.
Upptäck Hässelby Gård

Torsdag 25 februari 2021

Namnet Hässelby gård är hämtat från Hässelby slott vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand och Hässelby Villastad.  

År 1909 bildades AB Hesselby Egendom med uppgift att sälja tomter. Bolaget anlitade stationsföreståndaren Carl Lindau som ombud mot provision. Han delade upp och sålde tomter.  

Från det tidiga 1950-talet och på mindre än ett decennium framåt byggdes 12000 lägenheter i Hässelby gård och Hässelby strand så att invånarantalet kom upp i 25000 vid 1960-talets början.  

Byggandet av det moderna Hässelby gård skedde huvudsakligen 1953-1955.  

Man byggde varierad arkitektur kring de vackra grönskande gårdarna.
Luncha i Vällingby Centrum

Tisdag 02 februari 2021

Vare sig du vill äta en god pizza eller ta en liten fika så finns det något för alla. Här finns flera olika variationer på restauranger och caféer som vi på kontoret kan starkt rekommendera.
Upptäck Vällingby centrum

Tisdag 19 januari 2021

Vällingby Centrum började byggas i början av 1950-talet och den 14 november 1954 invigdes Vällingby och blev en internationellt uppmärksammad händelse i en tid då den politiska atmosfären präglades av optimism och handlingskraft.

Med stadsplanedirektör Sven Markelius i spetsen hade 1940-talets samhällsplanerare hämtat inspiration från Englands ”new towns”. Den övergripande planprincipen för de nya stadsdelarnas uppbyggnad var ABC-principen där A står för arbete, B för bostäder och C för centrum. Med ABC-staden åstadkom stadsplanerarna en mångsidigare miljö än den tidigare gängse sovförorten.

Läs mer här om den underbara historien kring utvecklingen.
Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.