Mäklarringen Anno 1981

Nära dig i mer än 40 år!

Det är med människor som det är med affärer, alla är olika och kräver sin egen sorts hänsyn. Oavsett om det är mitt i stan eller ute på landet så är bostadsförsäljningen antagligen en av ditt livs största affärer. Då är det viktigt att kunna känna sig trygg, att man är i händerna på någon som kan just ditt kvarter, förstår just dina behov och manövrerar marknaden som ett absolut proffs.

Mäklarringen har ca 40 mäklarkontor från norr till söder. Vi finns nära dig och har funnits nära dig i mer än fyrtio år. Vi har sålt tusentals lägenheter, villor, tomter och fritidshus med samma ambition som Bengt Olofsson hade när han grundade Mäklarringen i början av 80-talets brinnande ekonomiska kris; att vara en personligare mäklare som utmanar mäklarkedjorna.

Nya tider, samma närhet

Sedan Bengts dagar har bostadsmarknaden förändrats rejält. Våra bostadsannonser når ut snabbt och brett online och är alltid tillgängliga. Samtidigt är vi idag ca 200 anställda över hela Sverige och i Cypern, Frankrike, Portugal, Spanien och Turkiet. Anställda som alla strävar efter att leva upp till Bengts fokus på människan bakom affären.

En mänskligare mäklarfirma

Eftersom Mäklarringen ägs av medlemmarna istället för av en storbank eller ett försäkringsbolag så återinvesteras all vinst i verksamheten och medarbetarna. Vi skapar utrymme för vår personal att ständigt utvecklas. Våra medarbetare trivs hos oss, vi har branschens lägsta personalomsättning, och nöjda medarbetare ger bättre service med mer energi. Det är bra business, helt enkelt!

Hjärta & Resultat

På Mäklarringen arbetar vi med två värdeord som genomsyrar vår företagskultur, vår hela verksamhet och vartenda arbetsmoment - hjärta och resultat. Vi hjälper människor med deras största affär i livet, deras trygghet, deras hem. Vi hjälper dem vidare i livets alla skeden och det förtroendet är vi stolta över att få förvalta. Vi tror därför att den bästa fastighetsmäklaren arbetar med hjärtat och drivs av ett enastående resultat!

Grundat: 1981

Antal anställda: cirka 200

Antal mäklarkontor: cirka 50 i hela landet samt mäklarkontor i Cypern, Frankrike, Portugal, Spanien och Turkiet


Välkommen till Mäklarringen!

Startklar

Du som går i köptankar behöver kanske sälja din nuvarande bostad? Med vår kostnadsfria tjänst Startklar® förbereder vi allt oavsett när det är dags att sälja.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.