Just nu pågår det en uppdatering rörande sökfunktionen på hemsidan

Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

;

NÄRA DIG I TRETTIOFEM ÅR

Det är med människor som det är med affärer, alla är olika och kräver sin egen sorts hänsyn. Oavsett om det är mitt i stan eller ute på landet så är bostadsförsäljningen antagligen en av ditt livs största affärer. Då är det viktigt att kunna känna sig trygg, att man är i händerna på någon som kan just ditt kvarter, förstår just dina behov och manövrerar marknaden som ett absolut proffs.

Mäklarringen har 65 butiker från Skellefteå i norr till Kristianstad i söder. Vi finns nära dig och har funnits nära dig i över trettiofem år. Vi har sålt tusentals lägenheter, villor,tomter och fritidshus med samma ambition som Bengt Olofsson hade när han grundade Mäklarringen mitt i 80-talets brinnande ekonomiska kris; att vara en personligare, närmare mäklare som utmanar mäklarkedjorna.

Nya tider, samma närhet
Sedan Bengts dagar har bostadsmarknaden förändrats rejält. Våra bostadsannonser når ut snabbt och brett online och är alltid tillgängliga. Samtidigt är vi idag 200 anställda över hela Sverige och i Frankrike, Portugal, Spanien, Turkiet, Kap Verde och på Cypern. 200 anställda som alla strävar efter att leva upp till Bengts fokus på människan bakom affären.

En mänskligare mäklarfirma
Eftersom Mäklarringen ägs av medlemmarna istället för av en storbank eller ett försäkringsbolag så återinvesteras all vinst i verksamheten och medarbetarna. Att vi skapar utrymme för vår personal att ständigt utvecklas har bland annat lett till att vi 2013, 2014 och 2015 utsågs till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Dessutom stödjer vi Läkarmissionens arbete för föräldralösa barn i Uganda. Våra medarbetare trivs hos oss och nöjda medarbetare ger bättre service med mer energi. Det är bra business, helt enkelt.

Grundat: 1981

Antal anställda: cirka 200

Antal butiker: cirka 65 i hela landet samt butiker i Frankrike, Portugal, Spanien, Turkiet, Kap Verde och Cypern


Välkommen till Mäklarringen! 

Du når alla våra kontor här .

Mäklarpodden

Lyssna på mäklarpodden, en branschpodd först i sitt slag! 
Här får man en verklig inblick i mäklarens vardag.

Alla våra kontor:

Utlandskontor:

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.