Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

;

ALLA ÄR OLIKA – DET TAR VI HÄNSYN TILL NÄR DU ANLITAR OSS

Alla är vi olika. Det tar vi hänsyn till när du anlitar oss. Oavsett om du bor mitt i centrum eller avlägset på landsbygden så är det ofta ditt livs största affär det handlar om. Då ska du känna dig trygg. Mäklarringen har nära 65 bobutiker över hela Sverige, från Skellefteå i norr till Ystad i söder. Du känner din bostad, vi kan bostadsmarknaden, blir det bättre än så?

Trettiofem år med kunden i fokus
Mäklarringen har funnits i över trettiofem år. Varje år får vi förtroendet att genomföra tusentals bostadsaffärer, det har lärt oss en hel del om lägenheter, villor och fritidshus runtom i landet.
När Mäklarringen en gång startades gick Sverige på lågvarv. Mitt i 80-talets ekonomiska kris tänkte få svenskar på att byta bostad. Trots det visades stort intresse för att öppna mäklarkontor när den lokala entreprenören Bengt Olofsson beslutade sig för att ta upp kampen med de stora mäklarföretagen.

Idag lever vi i en digital värld. Våra bostadsannonser når ut snabbt, brett och finns ständigt tillgängliga. Våra kunder och mäklare finns över hela Sverige, men också i Frankrike, Portugal, Spanien, Turkiet och på Cypern. Under trettiofem år har mycket förändrats på den svenska bostadsmarknaden. Idag har vi nära 200 mäklare och administratörer som gör allt för att försäljningen av just din bostad ska bli en lyckad affär, medarbetare som är precis lika laddade som Bengt en gång var när det kommer till att vara kundens förstaval.

Medarbetarna trivs på Mäklarringen
Vi ägs av våra medlemmar. Det innebär att all vinst återinvesteras i verksamheten. Medarbetarna är vår viktigaste resurs, därför gör vi allt för att våra mäklare och administratörer hela tiden ska få chansen att utvecklas inom företaget. Något som också bidrar till att ge våra kunder bästa möjliga service.
2013, 2014 och 2015 utsågs vi till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Några av förklaringarna till det är att vi stödjer Läkarmissionens arbete för föräldralösa barn i Mocambique och Uganda, ger stor personlig frihet till våra mäklare och administratörer samt att vi hela tiden strävar efter att bli bättre. Våra medarbetare trivs hos oss. Det gör våra kunder också.

Grundat: 1981

Antal anställda: cirka 200

Antal butiker: cirka 65 i hela landet samt butiker i Frankrike, Portugal, Spanien, Turkiet och på Cypern


Välkommen till Mäklarringen! 

Du når alla våra kontor på 020-368 368 eller här .

Mäklarpodden

Lyssna på mäklarpodden, en branschpodd först i sitt slag! 
Här får man en verklig inblick i mäklarens vardag.

Alla våra kontor:

Utlandskontor:

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.