Läs om Mäklarringens tjänster

Vi på Mäklarringen erbjuder ett skräddarsytt paket för att din bostadsförsäljning ska bli så bra som möjligt, vi har centrala samarbetspartners inom flera olika områden. Nedan ser du ett urval av vad vi erbjuder, kontakta ditt lokala Mäklarringen kontor för ett fullständigt erbjudande. 

Skräddarsydd marknadsföring och en rad andra centrala och lokala tjänsterbjudanden. Din lokala mäklare berättar gärna mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Startklar®

En kostnadsfri tjänst som gör dig redo

Med vår kostnadsfria tjänst Startklar® hjälper vi dig att förbereda din bostad inför försäljning och ta fina bilder av din bostad klara att använda oavsett när det är dags att sälja.

Du är inte ensam om att ha flyttankar. De flesta kommer också att köpa nytt hem innan de har sålt sitt gamla. För att undvika de problem som då kan uppstå, som att bli sittande med dubbla boendekostnader, har vi lanserat Startklar. Denna tjänst innebär att vi hjälper dig att förbereda hela din försäljning med fotografering och allt, så att du kan slappna av och sälja när du är redo. Eftersom du då har förberett din försäljning minskar du också risken att sälja i en eventuell försämrad marknad. Startklar är dessutom helt kostnadsfri.

Ringmärkt

En kvalitetsstämpel på bostaden

Mäklarringen erbjuder en möjlighet för dig som säljare av hus eller lägenhet att genom oss Ringmärka din bostad inför en försäljning. En extra trygghet för både dig som säljare och blivande köpare

Vad är Ringmärkt?

Ringmärkt är en av marknadens mest omfattande kombinationsprodukter och ger extra trygghet för både säljare och köpare. En Ringmärkning innebär att byggnaden undersöks ”från golv till tak” av en godkänd besiktningsman. Besiktningen ger klara besked om bostadens skick och eventuella brister som kan vara svåra att hinna upptäcka under en visning. Efter besiktningen sammanställs ett utlåtande som ligger till grund för säljarförsäkringen och fungerar som ett kvalitetsintyg på att din bostad är noga genomgången inför försäljningen.

Ringmärkt utförs i samarbete med Raksystems Independia

Förköpsinformation och försäkringsvillkor