Sök på Mäklarringen

Börja med en fri värdering!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig omgående.

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Läs om Mäklarringens tjänster

Vi på Mäklarringen erbjuder ett skräddarsytt paket för att din bostadsförsäljning ska bli så bra som möjligt, vi har centrala samarbetspartners inom flera olika områden. Nedan ser du ett urval av vad vi erbjuder, kontakta ditt lokala Mäklarringen kontor för ett fullständigt erbjudande. 

STARTKLAR®

En kostnadsfri tjänst som gör dig redo

Med vår kostnadsfria tjänst Startklar® hjälper vi dig att förbereda din bostad inför försäljning och ta fina bilder av din bostad klara att använda oavsett när det är dags att sälja.

Du är inte ensam om att ha flyttankar. De flesta kommer också att köpa nytt hem innan de har sålt sitt gamla. För att undvika de problem som då kan uppstå, som att bli sittande med dubbla boendekostnader, har vi lanserat Startklar. Denna tjänst innebär att vi hjälper dig att förbereda hela din försäljning med fotografering och allt, så att du kan slappna av och sälja när du är redo. Eftersom du då har förberett din försäljning minskar du också risken att sälja i en eventuell försämrad marknad. Startklar är dessutom helt kostnadsfri.

Du som går i köptankar behöver kanske sälja din nuvarande bostad? Med vår kostnadsfria tjänst Startklar® förbereder vi allt oavsett när det är dags att sälja.

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Ringmärkt

- En kvalitetsstämpel på bostaden

Mäklarringen erbjuder en möjlighet för dig som säljare av hus eller lägenhet att genom oss Ringmärka din bostad inför en försäljning. En extra trygghet för både dig som säljare och blivande köpare

Vad är Ringmärkt?

Ringmärkt är en av marknadens mest omfattande kombinationsprodukter och ger extra trygghet för både säljare och köpare. En Ringmärkning innebär att byggnaden undersöks ”från golv till tak” av en godkänd besiktningsman. Besiktningen ger klara besked om bostadens skick och eventuella brister som kan vara svåra att hinna upptäcka under en visning. Efter besiktningen sammanställs ett utlåtande som ligger till grund för säljarförsäkringen och fungerar som ett kvalitetsintyg på att din bostad är noga genomgången inför försäljningen. 

Klicka här för att läsa mer om Ringmärkt villa

Klicka här för att läsa mer om Ringmärkt bostadsrätt

 

Förköpsinformation och försäkringsvillkor

Nedan hittar du förköpsinformation med försäkringsvillkoret inkluderat för försäkringar i våra paket för Ringmärkt.

Vi rekommenderar att du läser igenom och sparar denna information.

Produktfaktablad

 

Ringmärkt utförs i samarbete med Raksystems Independia

Ringmärkt

Status

Skapa en smidig bostadsaffär. Besiktiga bostaden inför försäljningen. Med besiktningspaketet Status får du som säljare en överlåtelsebesiktning och en vitvaruförsäkring som du betalar först när bostaden är såld.

Läs mer här om Status.

Status

Ditt Bostadsvärde

Hur vet jag vad min bostad är värd?

Med vår nya tjänst "Ditt bostadsvärde" håller vi dig löpande informerad om värdeutvecklingen på din bostad via mail eller sms. För att komma igång med denna tjänst behöver du kontakta din lokala mäklare för en fri värdering. Håll dig hela tiden uppdaterad om vad ditt hus eller din lägenhet är värd.

Ditt Bostadsvärde

Intresserad av våra tilläggstjänster?

Tala med din lokala mäklare.

Fastighetsmäklarlagen anger att mäklaren tydligt ska redovisa de ersättningar som erhålls för de tilläggstjänster som förmedlas till säljare och/eller köpare. Den lokala mäklaren kan, vid förmedling av tjänsterna, erhålla en ersättning per tjänst. Din lokala mäklare kan ge dig en fullständig lista för ersättningarna. Lokala sidotjänster kan förekomma. Läsaren är medveten om att tjänster, dess innehåll och ersättningar kan komma att förändras eller justeras.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.