Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

;

Läs om Mäklarringens tjänster

Vi på Mäklarringen erbjuder ett skräddarsytt paket för att din bostadsförsäljning ska bli så bra som möjligt, vi har centrala samarbetspartners inom flera olika områden. Nedan ser du ett urval av vad vi erbjuder, kontakta ditt lokala Mäklarringen kontor för ett fullständigt erbjudande. 

VR

Mäklarringen erbjuder nu virtuella visningar av bostäder som är till salu, både i Sverige och i utlandet.

Med marknadens moderna teknik för VR vill vi hjälpa säljare att maximera sin försäljning samt få fler köpare att uppleva fler visningar.

  • Nå fler potentiella köpare.
  • Håll fler visningar per bostad.
  • Köpare kan i lugn och ro utforska lägenheten, dygnet runt.

STARTKLAR®

En kostnadsfri tjänst som gör dig redo

Med vår kostnadsfria tjänst Startklar® hjälper vi dig att förbereda din bostad inför försäljning och ta fina bilder av din bostad klara att använda oavsett när det är dags att sälja.

Du är inte ensam om att ha flyttankar. De flesta kommer också att köpa nytt hem innan de har sålt sitt gamla. För att undvika de problem som då kan uppstå, som att bli sittande med dubbla boendekostnader, har vi lanserat Startklar. Denna tjänst innebär att vi hjälper dig att förbereda hela din försäljning med fotografering och allt, så att du kan slappna av och sälja när du är redo. Eftersom du då har förberett din försäljning minskar du också risken att sälja i en eventuell försämrad marknad. Startklar är dessutom helt kostnadsfri.

Du som går i köptankar behöver kanske sälja din nuvarande bostad? Med vår kostnadsfria tjänst Startklar® förbereder vi allt oavsett när det är dags att sälja.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Ringmärkt

- En kvalitetsstämpel på bostaden

Mäklarringen erbjuder en möjlighet för dig som säljare av hus eller lägenhet att genom oss Ringmärka din bostad inför en försäljning. En extra trygghet för både dig som säljare och blivande köpare

Vad är Ringmärkt?

Ringmärkt är en av marknadens mest omfattande kombinationsprodukter och ger extra trygghet för både säljare och köpare. En Ringmärkning innebär att byggnaden undersöks ”från golv till tak” av en godkänd besiktningsman. Besiktningen ger klara besked om bostadens skick och eventuella brister som kan vara svåra att hinna upptäcka under en visning. Efter besiktningen sammanställs ett utlåtande som ligger till grund för säljarförsäkringen och fungerar som ett kvalitetsintyg på att din bostad är noga genomgången inför försäljningen. 

Klicka här för att läsa mer om Ringmärkt villa

Klicka här för att läsa mer om Ringmärkt bostadsrätt

Fri värdering