Ren Enkel Billig El

Vi på Mäklarringen vill att din flytt till en ny bostad går så smidigt som möjligt oavsett om du sålt eller köpt en bostad genom oss. Vi vet att det är många saker som du behöver ordna med i samband med flytten och därför har vi tagit fram lösningar som hjälper dig.

Som ny bostadsägare blir du ansvarig för elabonnemanget från och med ditt tillträdesdatum. Många tycker att det är krångligt och elen glöms ofta bort. Därför har vi i samarbete med vår partner Rebel Elhandel tagit fram en service där de sköter all administration av elen för din nya bostad.

Rebel Elhandel tar reda på vilket nätbolag det är till bostaden och anmäler elen kostnadsfritt för dig som kund hos Mäklarringen.

I servicen ingår att du får ett elavtal med prisgaranti direkt från tillträdesdatum. Avtalet ger dig också el från 100 % fossilfria källor och du har ingen bindnings- eller uppsägningstid. Tack vare det vet du att elen fungerar när du flyttar in och att du har ett bra pris från start, på ett enkelt sätt, utan att binda upp dig.

Besök oss gärna på www.renenkelbilligel.se


Rebel Elhandel AB är ett digitalt elbolag som har specialiserat sig på digitala lösningar på elmarknaden. Med hög kvalitet, prisgaranti, 100 % fossilfritt och enkla digitala fakturor. Med Ren Enkel Billig El tas alla dyra anvisningsavtal bort och även långa bindnings- och uppsägningstider. Inga krångliga pappersfakturor, långa telefonköer, svårtydda avtal eller tråkiga nyhetsbrev. Endast ett rörligt avtal då det är bäst för kunden, digitala och enkla fakturor. Dessutom är priset garanterat billigt.