Söderberg & Partners Bolån

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarringen kan vi på Söderberg & Partners Bolån hjälpa dig med allt som rör ditt bolån. Vi erbjuder personlig service och hjälp med allt från lånelöfte till köp av bostad, och därefter genom hela ditt bostadsägande.

  • Snabb service

Vi på Söderberg & Partners Bolån förstår vikten av att behöva agera snabbt på bostadsmarknaden och kunna leverera snabba och pålitliga besked. Vår ambition är därför att lämna svar på din låneansökan redan samma dag. 

  • Personligt bemötande

Vi vill att bolåneprocessen ska vara enkel för dig som kund, och att du ska känna dig trygg genom hela din bostadsaffär. Hos oss får du en och samma kontaktperson genom hela din affär, från låneansökan till utbetalning. 

  • Långsiktighet

För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med ditt bolån även många år efter ditt bostadsköp. Vi är måna om att bygga långsiktiga relationer, ha kontinuerlig dialog och finnas här för dig när du behöver hjälp.

  • Bolån för bostadsköp utomlands

Behöver du bolån för bostadsköp utomlands? Söderberg & Partners Bolån kan hjälpa dig som köper en bostad i Spanien eller Portugal att få ett bolån i en lokal bank, tack vare vår samerbetspartner Habeno.

Vill du ansöka om ett bolån eller har andra frågor?

Ansök om bolån här!


Läs mer om Söderberg & Partners Bolån.