Söderberg & Partners Privatförsäkring

Som ny bostadsägare ansvarar du för att ditt hem, villa eller bostadsrätt, är rätt försäkrat från och med ditt tillträdesdatum.

Många tycker att det är krångligt och det tar tid att jämföra försäkring för att bli rätt försäkrad. Genom vårt samarbete med Söderberg & Partners, www.soderbergpartners.se, har vi upphandlat en mycket konkurrenskraftig hemförsäkring som är anpassat för ditt nya boende.

Söderberg & Partners Privatförsäkring hjälper dig med allt som behövs för att teckna rätt försäkring till din nya bostad. Det är en unik försäkring utan bindningstid eller uppsägningstid så att du tryggt kan flytta in.

För att du ska känna dig extra trygg i flytten så ingår i hemförsäkringen en flyttförsäkring. Flyttförsäkringen innebär att du som köpare slipper betala självrisken vid eventuell skada under flytt till den nya bostaden och gäller 14 dagar före och 14 dagar efter tillträdet. Försäkringen gäller för skador som uppstår på dina saker eller i din nya bostad i samband med flytten. https://privatforsakring.soderbergpartners.se/


Söderberg & Partners, www.soderbergpartners.se, grundades 2004 i Sverige och är idag en av Nordens och Nederländernas ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter och tjänster med nära 2400 medarbetare.