Värdera din bostad

Nyfiken på att veta värdet på din bostad?

Att veta värdet på din bostad ger dig mer kontroll över din nuvarande boendesituation och ekonomiska läge. Oavsett om du går i säljtankar eller bara är nyfiken så tjänar du på en bostadsvärdering, och hos oss är en muntlig värdering alltid gratis. Vi är en av Sveriges största mäklarfirmor. Vi ger dig insikter av vad du kan förvänta dig vid en eventuell försäljning och av oss som kunniga mäklare. Vi finns i 58 platser i Sverige och utomlands, och har sannolikt värderat och sålt bostäder i just ditt område.

Vad påverkar värdet på bostaden?

Bostadsmarknaden spelar en stor roll i att bedöma bostadens värde. Värdet kan gå upp och ner beroende på dena aktuella marknaden. Genom att kolla på aktuell prisstatistik i ditt område ger vi dig en aktuell värdering av just din bostad. Bostadens läge spelar även en stor roll. Finns det tillgång till kommunikationer, affärer och vacker natur? Med vår specialistkompetens som din lokala mäklare vet vi även det som påverkar bostadens värde i fråga om dess omgivning.

Detta ingår i en fri värdering

I lugn och ro träffar du en av våra duktiga mäklare. Det vi tittar på är vad som gör just din bostad unik. Vi kollar bland annat på dess läge, skick och planlösning och ger sedan en uppskattning av vad bostaden är värd i dagens marknad. Samtidigt kan du ställa alla dina nyfikna frågor till våra mäklare inför en eventuell försäljning. Vi finns här för dig.

Kontakta oss lätt och smidigt i formuläret nedan. Du förbinder dig inte till någonting med vår fria värdering. Det du får är ett trevligt möte och insikter om vad just din bostad är värd!

Fri Värdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Loading...

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.