Sök på Mäklarringen Utland

Köpa bostad i Larnaca

Larnaca
Larnaca är en stad på Cyperns sydkust, den tredje största efter Nicosia och Limassol med en befolkning på 51 468 invånare. Här är också den största flygplatsen på Cypern. Larnaca (även kallad Larnaka) är en av de främsta badorterna på Cypern. Stranden stöds av en strandpromenad kantad med svängande palme. Bara några steg inåt ligger lilla gamla stan hem till den vackra Agios Lazaros (St. Lazarus-kyrkan) och ett atmosfäriskt och smulande turkiskt kvarter där Larnacas berömda keramiska hantverkare har satt upp butiker. Larnaca är en lättsam plats med en distinkt avslappnad atmosfär som skiljer den från de mer livliga centra i Paphos och Limassol. Ännu bättre är det också i ett utmärkt läge för turer söderut längs kusten till några av öns bästa stränder och inlandet till de pittoreska byarna och attraktionerna i Maheras skogregion. För att se vackra Flamingos är bland annat saltsjön belägen intill centrala Larnaca är ett populärt turistmål.

Pyla
Denna turistby är belägen endast 15 min med bil från Larnaca och är speciell med avseende på att den är den enda bosättningen på Cypern som fortfarande bebos av både dess ursprungliga grekcypriotiska och turkcypriotiska invånare. Den ligger nära gränsen til Norra Cypern och är en av endast fyra byar som ligger inom FN:s buffertzon.

Flera av de mest lyxiga hotellen på Cypern ligger i turistområdet Pyla, såsom: Golden Bay, Lordos Beach och Sandy Beach. Denna remsa är kantad med en blandning av tavernor och restauranger, samt turistbutiker och butiker, som alla går parallellt med stranden som erbjuder organiserade faciliteter, samt kiosker och glassbarer.

Bostäder i Larnacaregionen

Vi är din mäklare i Larnaca

Vill du köpa bostad i Larnaca – varmt välkommen till oss på Mäklarringen Cypern! Vi guidar dig genom hela ditt bostadsköp. Du når oss på telefonnummer 070-580 62 38 eller på vår mailadress cypern@maklarringen.se.

Vi hjälper dig hitta ditt drömboende utomlands

Vi hjälper dig genom hela processen med alla lagar och regler som gäller. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.