Sök på Mäklarringen Utland

Alanya id 6837 Kargicak Gold City lyxig lägenhet med 2 sovrum

Kargicak
3 Rum
172 000 €
3 Rum
172 000 €

Fakta

 • Område Kargicak
 • Pris 172 000 €
 • Sovrum 2
 • Badrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Nej
 • Balkong Ja
 • Referens 212220085

Gold City

Denna lyxiga familj svit med två sovrum ligger på 9: e våningen på den lugna sidan av Gold City som erbjuder en fantastisk utsikt över bergen, havet och Alanya. Tänk dig att du har en lägenhet i Gold City som är din egen privata egendom i en lyx anläggning. Du kan använda alla faciliteter i Gold City semesteranläggning. Transfer till stranden och Alanya centrum. Lägenheten är mycket lämplig för uthyrning.

En mycket välvårdad lägenhet av hög kvalité med bra utrustning och wifi. Planlösning med vardagsrum och kök, 2 sovrum, 2 badrum och balkong. Det stora sovrummet har en king size-säng och det andra sovrummet har två singel sängar. Två rymliga badrum med dusch och tvättstuga. Från lägenheten har du en magnifik solnedgång och med allt som behövs för en utmärkt semesterort. Fantastisk utsikt över havet, bergen och Alanya borgen som kommer att vara för evigt. Mest fridfulla läget i anläggningen. Renoverad och layout förbättrad 2021 (INTE original) Storlek 102 kvadratmeter Allt i lägenheten ingår i försäljningen Gold City kommer att utvecklas mycket under de kommande åren av ett förvaltnings företag. Planerad Golfbana är fortfarande aktiv och de letar nu efter investerare. Mycket utveckling kring Gold City pågår. Var är Gold City och vad är speciellt med Gold City? Sviten ligger i det välkända Goldcity Tourism Complex i Alanyas Kargicak-distrikt. Gold City njuter av magnifik utsikt över både Medelhavet och den pittoreska Taurus bergen. Gold City erbjuder dig tjänster och bekvämligheter som på ett stort semesterhotell. Anläggningen består av totalt över 1000 enheter av hotellrum, familj sviter, villor och radhus. Med det stora utbudet av pooler, restauranger, barer, aktiviteter, underhållning och transfer till både Alanya centrum och stranden, har Goldcity allt du kan hoppas på för din avkopplande tid under solen på Turkiets vänliga sydkust.

Marita Bergman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Turkiet
0731-52 13 11 marita.bergman@maklarringen.se Mejla
Marita Bergman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Turkiet
0731-52 13 11 marita.bergman@maklarringen.se Mejla

Bilder

Alanya id 6837 Kargicak Gold City kargicak alanya antalya turkiet 3

Beskrivning

Allmän beskrivning

En mycket välvårdad lägenhet av hög kvalité med bra utrustning och wifi. Planlösning med vardagsrum och kök, 2 sovrum, 2 badrum och balkong. Det stora sovrummet har en king size-säng och det andra sovrummet har två singel sängar. Två rymliga badrum med dusch och tvättstuga. Från lägenheten har du en magnifik solnedgång och med allt som behövs för en utmärkt semesterort.
Fantastisk utsikt över havet, bergen och Alanya borgen som kommer att vara för evigt.

FACILITETER I GOLD CITY
Reception och lobby
6 st pooler
Barnpool, Pool med barnsektion
Uppvärmd inomhuspool
Vattenpark (med 20 banor)
Fri entré till Goldcity Beach med gratis solstolar och parasoller runt poolen och på stranden
Gold City Turist anläggning har Kids Club (4-12 åldrar) dag & natt aktiviteter, disco, bio
Satellit, Wi-Fi, interna telefonlinjer i lägenheter
Lekplatser, Studsmattor, Bordtennis, Stort schackspel
GOLD CITY SPORT FACILITETER
Helikopterplatta
(111 714 m2) professionell fotbollsarena, tennis, volleyboll, basket arenor
Jet-ski, picknick område, olympisk simbassäng, utomhus avkopplande pool , barn pool, Amfiteater, privat strand.
Konferensrum, öppen buffétrestaurang, à la carte-restaurangen, Patisseri, barer, irländsk pub, Zodiak bar (16.th Floor, 360 "Turning") lobbybar (24 timmar) Shopping Center supermarket...

Bibliotek, professionell Gym, Fun-City nöjescentrum (Bowling, Biljard, Air-Hockey, bords fotboll, Bordtennis, internetcafé) Mini-Golf.
Doktor service, skönhetssalong
bil, cykel uthyrning/transfer, helikopter platta
Gratis transport till stranden gratis service i Gold City

Jag vill gärna veta mer om objektet på Alanya id 6837 Kargicak Gold City lyxig lägenhet med 2 sovrum

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 2007
 • Upplåtelseform Ägarlägenhet
 • Rum 3
 • Sovrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Nej
 • Balkong Ja
 • Beskrivning En mycket välvårdad lägenhet av hög kvalité med bra utrustning och wifi. Planlösning med vardagsrum och kök, 2 sovrum, 2 badrum och balkong. Det stora sovrummet har en king size-säng och det andra sovrummet har två singel sängar. Två rymliga badrum med dusch och tvättstuga. Från lägenheten har du en magnifik solnedgång och med allt som behövs för en utmärkt semesterort. Fantastisk utsikt över havet, bergen och Alanya borgen som kommer att vara för evigt. FACILITETER I GOLD CITY Reception och lobby 6 st pooler Barnpool, Pool med barnsektion Uppvärmd inomhuspool Vattenpark (med 20 banor) Fri entré till Goldcity Beach med gratis solstolar och parasoller runt poolen och på stranden Gold City Turist anläggning har Kids Club (4-12 åldrar) dag & natt aktiviteter, disco, bio Satellit, Wi-Fi, interna telefonlinjer i lägenheter Lekplatser, Studsmattor, Bordtennis, Stort schackspel GOLD CITY SPORT FACILITETER Helikopterplatta (111 714 m2) professionell fotbollsarena, tennis, volleyboll, basket arenor Jet-ski, picknick område, olympisk simbassäng, utomhus avkopplande pool , barn pool, Amfiteater, privat strand. Konferensrum, öppen buffétrestaurang, à la carte-restaurangen, Patisseri, barer, irländsk pub, Zodiak bar (16.th Floor, 360 "Turning") lobbybar (24 timmar) Shopping Center supermarket... Bibliotek, professionell Gym, Fun-City nöjescentrum (Bowling, Biljard, Air-Hockey, bords fotboll, Bordtennis, internetcafé) Mini-Golf. Doktor service, skönhetssalong bil, cykel uthyrning/transfer, helikopter platta Gratis transport till stranden gratis service i Gold City

Service

 • Avstånd till affärscentrum 3 km
 • Avstånd till centrum 3 km
 • Avstånd till flygplats 30 km
 • Avstånd till hav 4 km
 • Avstånd till mataffär 100 m
 • Avstånd till pool 10 m
 • Avstånd till strand 4 km

Området

Allmänt om området

Kargicak ett område som ligger vid foten av Taurus bergen omgiven av en tallskog. Här kommer du nära havet, stranden och naturen. Öster om Alanya och granne i väster med Mahmutlar, här finns de mesta ni behöver i butiker, marknad, banker, restauranger, barer, disco m.m. Distriktet präglas av vacker natur, bra miljö, fantastisk utsikt över Taurusbergen, rena stränder med kristallklart vatten, skogar och en mängd frukt, citrus och bananodlingar. Trots närvaron av hotell är livet här mycket tyst och lugnt. Endast låga byggnader 6 våningar är tillåtet i distriktet. Bostadsområden kännetecknas av villor nybyggda och äldre. Lägenheter lyxiga modern design i grön omgivning. Många boenden har fantastisk panoramautsikt över havet och bergen. För närvarande hittar du de mest lyxiga villorna i Alanya här. En strandpromenad med cykelbana hela vägen in till Alanya. Till Alanya centrum är de 14 km och många busslinjer ansluter. Nära till Gazipasa flygplats som ligger knappt 29 km från Kargicak.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.