Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Nyproduktion

Belek Feronia villa med privat pool, omsorgsfullt utformade nära golf

Belek
198 000 €
198 000 €

Fakta

 • Område Belek
 • Pris 198 000 €
 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Nej
 • Referens MB116

Belek id 732

Lyxiga villor med privat pool, omsorgsfullt utformade för att uppfylla alla era önskemål. Moderna villor i Belek speciellt utformade för att skapa det perfekta semesterboendet för familjen. Oavsett om du är golfälskare eller en stor familj erbjuder Feronia Villas er högsta lyx, kvalitet och bekvämlighet. Belek, som är känt för sin natur, fina sandstränder och golfbanor, klimat och läge är detta ett idealiskt val för en sommarbostad i Turkiet. Dessa par villor i Belek är alla på 3 våningar, med egen privat pool och rymliga terrasser. Den smarta arkitekturen kombinerat med fönster från golv till tak, ljusa interiörer samt användning av natursten ger en fräsch och lungande atmosfär. Varje villa har 3 våningar som alla leder ut till stora terrasser, till pool och trädgård kommer man lätt då det finns trappor både inomhus och utomhus. LÄGE: Att bo i Feronia Villas, betyder att man bor mitt emot den kända Nick Faldo golfbanan, mellan Belek centrum och Kadriye. I detta fantastiska läge är det endast 10 minuters gångväg till det djupblå Medelhavet, och 20 minuters bilfärd till Antalyas internationella flygplats. Belek är ett av de mest framstående centrum för Turkiets turismindustri och här finns många 4 och 5-stjärniga hotell med god service och mycket underhållning. Belek ligger öster om Antalya, känt för sin natur, långa sandstränder och sina pinjeskogar. Belek är också en av de stigande stjärnorna i världens golfturism med sina golfbanor som formats av världskända golfare i enlighet med europeiska normer. Belek är värd för olika internationella turneringar och mästerskap. FACILITETER: Feronia Villas har satt standarden i Belek för modern design och kvalitet. Projektet har planerats omsorgsfullt för att tillgodose de boendes behov, både bekvämlighet, praktiskt och stiligt. Villorna omfattas av en rad extrafunktioner, inklusive: Inbyggd TV (tillval) Hemmabiosystem (tillval) Fullt utrustat kök Generator 24 timmars bevakning Privata pooler Trädgård Satellitsystem Inflyttningsklara

Marita Bergman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Turkiet 0731-52 13 11
marita.bergman@maklarringen.se Skicka E-post
Marita Bergman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Turkiet 0731-52 13 11
marita.bergman@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Feronia Villas
Feronia Villas
Feronia Villas
Feronia Villas
Feronia Villas
Feronia Villas
Feronia Villas
Feronia Villas
Feronia Villas
Feronia Villas

Planritningar

Planlösning typ A bottenvåning
Planlösning typ A bottenvåning
Planlösning våning 1
Planlösning våning 1
Feronia Villas
Feronia Villas
Belek Feronia Villas id 732 belek antalya antalya turkiet

Beskrivning

Allmän beskrivning

Moderna villor i Belek speciellt utformade för att skapa det perfekta semesterboendet för familjen. Oavsett om du är golfälskare eller en stor familj erbjuder Feronia Villas er högsta lyx, kvalitet och bekvämlighet.
Belek, som är känt för sin natur, fina sandstränder och golfbanor, klimat och läge är detta ett idealiskt val för en sommarbostad i Turkiet. Dessa par villor i Belek är alla på 3 våningar, med egen privat pool och rymliga terrasser.

Den smarta arkitekturen kombinerat med fönster från golv till tak, ljusa interiörer samt användning av natursten ger en fräsch och lugnande atmosfär. Varje villa har 3 våningar som alla leder ut till stora terrasser, till pool och trädgård kommer man lätt då det finns trappor både inomhus och utomhus.

Villorna omfattas av en rad extrafunktioner, inklusive:
Inbyggd TV (tillval)
Hemmabiosystem (tillval)
Fullt utrustat kök
Generator
24 timmars bevakning
Privata pooler
Trädgård
Satellitsystem


Jag vill gärna veta mer om objektet på Belek Feronia villa med privat pool, omsorgsfullt utformade nära golf

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 2008
 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Nej
 • Beskrivning Moderna villor i Belek speciellt utformade för att skapa det perfekta semesterboendet för familjen. Oavsett om du är golfälskare eller en stor familj erbjuder Feronia Villas er högsta lyx, kvalitet och bekvämlighet. Belek, som är känt för sin natur, fina sandstränder och golfbanor, klimat och läge är detta ett idealiskt val för en sommarbostad i Turkiet. Dessa par villor i Belek är alla på 3 våningar, med egen privat pool och rymliga terrasser. Den smarta arkitekturen kombinerat med fönster från golv till tak, ljusa interiörer samt användning av natursten ger en fräsch och lugnande atmosfär. Varje villa har 3 våningar som alla leder ut till stora terrasser, till pool och trädgård kommer man lätt då det finns trappor både inomhus och utomhus. Villorna omfattas av en rad extrafunktioner, inklusive: Inbyggd TV (tillval) Hemmabiosystem (tillval) Fullt utrustat kök Generator 24 timmars bevakning Privata pooler Trädgård Satellitsystem
 • Taxeringsår 2017

Området

Allmänt om området

Belek Avstånd till: Stranden 1,3 km Centrum 2,5 km Flygplats 28 km Golf 500 m

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.