Sök på Mäklarringen Utland

Nyproduktion

Helt nya på marknaden! Bungalows med privat pool i Finestrat med spektakulär utsikt över Benidorm!

Denia
170 m² Boarea
4 Rum
379 900 €
170 m² Boarea
4 Rum
379 900 €

Fakta

 • Område Denia
 • Pris 379 900 €
 • Byggyta 170 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Ja
 • Referens 206230042

Här kan vi erbjuda 12 st bungalows med privat pool i den fjärde fasen av Mirador hills, skynda er att göra en av dessa unika bungalows till ditt eget boende! De består av 3 sovrum och 2 badrum, markvåning med pris från 379.900€ till 409,900€ och är mycket rymliga med M2 från 170,51€ tkill 254,75€ och med rymliga terasser. I din urbanisation finns en tropisk trädgård, en stor gemensam pool, en lekplats, ett utomhusgym och en padel bana som får nyttjas av dig och dina blivande grannar. Underjordiskt garage med förråd ingår i priset. Det är det nära till många stränder och vikar, hamnen och centrum med alla typer av transporter, service och natur samt shopping- och fritidsområden. Dessutom är dessa bungalows belägna i ett lugnt, men befolkat område, du behöver inte oroa dig för att ditt hem är oskyddad när du är frånvarande. I närheten har du även nöjesparkerna Aqua Natura, Terra Mítica, Terra Natura, Aqualandia och Mundomar, där du kan njuta av attraktionerna och det underbara klimatet. Hör av er för en visning! Vi har alla typer av villor, lägenheter och radhus via ett stort kontaktnät. Dessutom erbjuder vi på Mäklarringen en komplett service från visningstillfälle till undertecknat avtal så ni kan känna er trygga under hela köpprocessen.

Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Denia
+34 618 25 20 64 anna.westberg@maklarringen.se Mejla
Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Denia
+34 618 25 20 64 anna.westberg@maklarringen.se Mejla

Bilder

denia denia alicante provins spanien 4
170

Jag vill gärna veta mer om objektet på Helt nya på marknaden! Bungalows med privat pool i Finestrat med spektakulär utsikt över Benidorm!

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 2024
 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Ja

Området

Allmänt om området

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia på norra Costa Blanca och kallas också för Marina Alta. Denia är också huvudstaden i Marina Alta och har ca 45 000 invånare. Breda sandstränder och vackra steniga vikar kännetecknar Denia och år efter år tilldelats den "Blå Flagg European"en prestigefylld utmärkelse. På den norra delen ligger Las Marinas med 15 km sandstrand och hit kommer många som vill vindsurfa medan södra delen finns fler steniga stränder och vikar. Las Rotas med de närliggande Marine Reserve i Cape San Antonio är ett paradis för dykare och snorklare. Berget Montgo och naturreservatet ligger på södra sidan av staden och tillsammans med stränderna utgör de en del av områdets största dragning samt närheten till Balearerna. Montgo har en höjd på 760 meter över havet och lockar många till området. 1987 blev det naturreservat på grund av dess flora och fauna. Olika bosättningar har hittats där från iberierna, romarna och araberna och när området blev erövrat av de kristna blev det ett län. Denia har ett arkeologiskt museum som bevarar resterna av dessa kulturer. Det har också ett intressant etnologiskt museum med kläder och kostymer från borgarklassen och arbetarna från dessa tider. Det finns också ett leksaksmuseum, med leksaker av trä, vilket var mycket uppskattat i dessa dagar. Denia har några närliggande 18-håls golfbanor utformade, bland annat av spanska världsklass spelaren Seve Ballesteros och José María Olazábal. Med en medeltemperatur på 19 grader och med över 300 soldagar om året har Denia med sina grannbyar ett rykte om att vara en av världens hälsosammaste platser, ett rykte som bekräftats av the World Health Organization. I Denia finns många fina restauranger, en med två Michelinstjärnor och massor av tapasbarer för alla smaker. Vill man hälsa på grannöarna Mallorca och Ibiza så går det stora passagerar- och bilfärjor dit dagligen. Denia når du lättast via motorvägen AP7 eller den vackra N 332an.

Alla bostäder till salu

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.