Sök på Mäklarringen Utland

Nyproduktion

Unikt projekt med hållbarhet och lugn som motto! Inbäddat i naturen och stränderna i Els Poblets när

Denia
68 m² Boarea
3 Rum
257 000 €
68 m² Boarea
3 Rum
257 000 €

Översikt

 • Område Denia
 • Pris 257 000 €
 • Byggyta 68 m²
 • Sovrum 2
 • Badrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Ja
 • Referens 206240036

Detta unika nyproduktionsprojekt , Talasa Caleus Village, erbjuder extra allt och med en arkitektur anpassad för ett hälsosamt och hållbart liv nära naturen och Medelhavet. Mellan Els Poblets och El vergel, i ett lugnt och vackert område med bergen avteckande sig bakom urbanisationen är detta en oas av lugn och ro. Stränderna är några av de finaste på kusten och erbjuder avkoppling samt windsufing för den som önskar. Denia stad når manpå circa 12 minuter och närliggande Oliva på 10 minuter. I urbaniseringen Talasa Village kommer det att finnas flera poolområden, utomhusduschar, områden att koppla av i natur och lugn, lekplatser, ett husdjursspa för att tvätta och ta hand om dina husdjur, kolonilotter där man planterar sina egna grönsaker, konstgjord bevattning som drivs av regnvatten, parkeringsplatser med laddstationer för elbilar och elcyklar. Co-working utrymmen med mera! Vidare kommer alla ägare i urbaniseringen att ha tillgång till en villa med direkt tillgång till Denias vita sandstrand och turkosa vatten (endast ca 200m från urbaniseringen) , plus sociala utrymmen med laddningspunkter för elcyklar. Det kommer att finnas lägenheter med ett, två eller tre sovrum, och ett till två badrum, samt radhus med två till tre sovrum och två till tre badrum. Alla fastigheter har rymliga terrasser eller trädgårdar med utsikt över Medelhavet eller bergen. Det ultimata boendet för dig som vill leva ett mer minimalistiskt och hållbart liv nära Medelhavet och naturen, och samtidigt njuta av alla moderniteter och den höga kvalitet som detta nya produktionsprojekt erbjuder. Priser från: Lägenhet med 1 sovrum på 53m2 för 172 000 € Lägenhet med 2 sovrum på 83m2 för 257 000 € Lägenhet med 3 sovrum på 99m2 för 298,00 € Takvåning med 2 sovrum på 79-82m2 för 297 000 € Takvåning med 3 sovrum på 99m2 för 475 000 € Radhus med 2 sovrum på 93m2 för 312 000 € Radhus med 3 sovrum på 112-115m2 för 397 000 € Hör av er till oss på Mäklarringen i Denia för mer information!

Anna Westberg Reg APIAL/Kontorsägare Mäklarringen Denia
+34 618 25 20 64 anna.westberg@maklarringen.se Mejla
Anna Westberg Reg APIAL/Kontorsägare Mäklarringen Denia
+34 618 25 20 64 anna.westberg@maklarringen.se Mejla

Bilder

Talasa Caelus Terraza
Talasa Caelus Terraza
Talasa Caelus Acceso
Talasa Caelus Acceso
Talasa Caelus Baño
Talasa Caelus Baño
Talasa Caelus Integración_Salón-Cocina
Talasa Caelus Integración_Salón-Cocina
denia denia alicante provins spanien 3
68

Jag vill gärna veta mer om objektet på Unikt projekt med hållbarhet och lugn som motto! Inbäddat i naturen och stränderna i Els Poblets när

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 3
 • Sovrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Ja

Området

Allmänt om området

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia på norra Costa Blanca och kallas också för Marina Alta. Denia är också huvudstaden i Marina Alta och har ca 45 000 invånare. Breda sandstränder och vackra steniga vikar kännetecknar Denia och år efter år tilldelats den "Blå Flagg European"en prestigefylld utmärkelse. På den norra delen ligger Las Marinas med 15 km sandstrand och hit kommer många som vill vindsurfa medan södra delen finns fler steniga stränder och vikar. Las Rotas med de närliggande Marine Reserve i Cape San Antonio är ett paradis för dykare och snorklare. Berget Montgo och naturreservatet ligger på södra sidan av staden och tillsammans med stränderna utgör de en del av områdets största dragning samt närheten till Balearerna. Montgo har en höjd på 760 meter över havet och lockar många till området. 1987 blev det naturreservat på grund av dess flora och fauna. Olika bosättningar har hittats där från iberierna, romarna och araberna och när området blev erövrat av de kristna blev det ett län. Denia har ett arkeologiskt museum som bevarar resterna av dessa kulturer. Det har också ett intressant etnologiskt museum med kläder och kostymer från borgarklassen och arbetarna från dessa tider. Det finns också ett leksaksmuseum, med leksaker av trä, vilket var mycket uppskattat i dessa dagar. Denia har några närliggande 18-håls golfbanor utformade, bland annat av spanska världsklass spelaren Seve Ballesteros och José María Olazábal. Med en medeltemperatur på 19 grader och med över 300 soldagar om året har Denia med sina grannbyar ett rykte om att vara en av världens hälsosammaste platser, ett rykte som bekräftats av the World Health Organization. I Denia finns många fina restauranger, en med två Michelinstjärnor och massor av tapasbarer för alla smaker. Vill man hälsa på grannöarna Mallorca och Ibiza så går det stora passagerar- och bilfärjor dit dagligen. Denia når du lättast via motorvägen AP7 eller den vackra N 332an.

Alla bostäder till salu

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.