Bild nummer tre
Polop
373 000 €·117 m²

Underbart projekt med villor i underbart fina Polop

Bay View, en ny utveckling av småhus i Polop (Costa Blanca), erbjuder dig ett utrymme där du till fullo kan uppleva Medelhavets livsstil. Välj mellan hus med 2 och 3 sovrum i Polop designade för att fånga essensen av Medelhavet och njuta av omgivningarna i utomhusområden.

Höjdpunkten i Bay View är dess imponerande panoramautsikt över två unika platser: Alteabukten med sitt intensiva blåa hav och den majestätiska Alicante-bergskedjan med sina toppar och växtlighet.

Låt dig hypnotiseras av dessa otroliga vyer från terrasserna i dessa hus i Polop som också har rymliga utrymmen som inbjuder dig att dra nytta av det exceptionella klimatet på Costa Blanca och som du kan anpassa efter dina önskemål. Dess dimensioner är idealiska för att installera bord, stolar, solstolar eller vilka utemöbler du vill ha.

Bay View-bostäder är designade och designade för att njuta av utomhus, inte bara med terrasser, utan också med trädgårdar, verandor och solarier i varje hem. Dessutom erbjuder de flesta hus i Polop möjligheten att lägga till en privat pool Alternativt kan de som väljer ett enplanshus välja att installera en jacuzzi på takterassen.

Distributionen av dessa hem är utformad för att ge dig komfort i ditt dagliga liv, med fullt utrustade kök med öppen planlösning, som inkluderar en bänkskiva, induktionshäll, ugn, fläkt och diskho. Badrummen är också utrustade.

Alla boenden inkluderar en parkeringsplats i priset.

Läget är en lyx. Du kommer att befinna dig bara 5 minuter från centrum av Polop de la Marina, en charmig stad som kombinerar tradition med ett brett utbud av tjänster: restauranger, butiker, stormarknader, banker, sjukhus och allt du behöver för ditt dagliga liv.

För att göra en perfekt upplevelse, mycket nära Bay View hittar du flera vägar för vandring och mountainbike, tillsammans med ett sportcenter utrustat med paddeltennisbanor. Dessutom, för golfentusiaster, ligger berömda golfbanor som Villaitana Golf bara ett steg bort, mindre än 15 minuter med bil.

Det är inte allt! En 5-minuters bilresa från Bay View byggs för närvarande ett av de största sportanläggningarna i Spanien: La Nucia Sports City. Där kan du redan hitta den prestigefyllda Ferrer Tennis Academy och Camilo Cano Olympic Stadium. Detta utvecklingskomplex inkluderar ett fotbollscenter, Spaniens största surfpark med vågbassänger, idrottsboende och utbildningscenter.

Och vi kan inte glömma de imponerande stränderna på Costa Blanca, som sträcker sig längs 244 kilometer kustlinje, och den vackra Altea, en av de mest pittoreska städerna i landet. Dessutom hittar du förstklassiga golfbanor och infrastruktur som Alicante-Elche Miguel Hernández flygplats, bara 50 minuter bort med bil.

Översikt

Pris373 000
Boarea117
Rum3
Tomt180
Drift-
Referens206240045

Mäklare

Anna Westberg

Anna Westberg

Reg APIAL/KontorsägareTel +34 618 25 20 64

Bilder

Bild nr 3
Bild nr 4
Bild nr 5

Karta

Anmäl intresse

Jag vill gärna veta mer om objektet på null

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.

Mer från oss

Montepego
Fantastisk villa med utsikt över havet och bergen375 000
Denia
4 rum·180 m²
La Sella
Fantastiskt nybygge med privat pool till salu i Pedreguer529 000
Denia
4 rum·120 m²
null
Modern villa med bygglov på perfekt läge i Denia750 000
Denia
5 rum·180 m²
Benidorm / Av Mestral
Panoramautsikt över Benidorms skyline289 000
Villajoyosa
3 rum·126 m²·65 €/mån
null
Modern villa med bygglicens med närhet till staden och havsutsikt i Denia950 000
Denia
4 rum·170 m²
null
Lyxig nybyggd fastighet i Finestrat509 000
Finestrat
4 rum·250 m²