Bild nummer tre

Nytt exklusivt projekt av moderna Villor i Villamartin

Orihuela
375 000 €·101 m²

Nytt exklusivt projekt av moderna Villor i Villamartin

Föreställ dig att flytta till Spanien eller komma på semester för att njuta av solen och Medelhavets goda klimat och ha en rymlig villa som vår Nautic C, en idealisk fastighetsinvestering.

Denna 101 m² stora villa är byggd på en tomt med en yta på 216 m², har en 30 och 12 m² terrass, en 6×3 m pool, ett 33 m² solarium, 3 sovrum och 3 badrum, med förstklassiga kvaliteter i alla dess avslutas.

Tomten är inhägnad runt omkretsen med en enskikts vitbelagd vägg som matchar husets fasad. Den har en dörr för fotgängare och fordon. Parkeringsområdet avslutas med grå betongbeläggningar, följt av ett område med konstgräs bredvid trottoaren med en yta på cirka 20 m², och med terrassen belagd med golv i samma format och färg som interiören .

Å ena sidan är husets snickeri gjord av aluminium med luftare och dubbelglas, vilket ger villan bra värme-/akustisk isolering och ventilation. Dessutom har vardagsrumsluckan en mekanisk öppning, ett enkelt och praktiskt skydds- och döljningssystem.

Å andra sidan har inredningssnickeriet en bepansrad entrédörr med hög säkerhet; designdörrar, lackerade i vitt, med magnetisk stängning; Vitlackerade inbyggda garderober med skjutdörrar, perfekt för att optimera utrymmet i rummen.

I köket hittar vi en fläckbeständig och antibakteriell kvartsbänkskiva, idealisk för att äta, utrustad med en mycket slitstark inbyggd metallvask under bänkskivan; och på bänkskivan har vi en dekorativ fläktkåpa med belysning. Den har även panelmöbler från golv till tak med integrerade vitvaror, vilket maximerar förvaringsutrymmet i köket. Och i vardagsrummet har vi en trappa med ett glas- och rostfritt räcke med integrerad, omgivande och indirekt LED-belysning.

Badrummen har en italiensk dusch med längsgående dräneringsgaller och integrerad glasvägg, upphängda handfat och toaletter, vilket ger ett rymligt, transparent och modernt utrymme.

Inne i huset hittar vi golv i toppkvalitet 60×60 cm rektifierat porslinsgolv med golvlister för att matcha golven.

Vad gäller beläggningarna så har de gjorts i slät vit plastfärg på de vertikala väggarna, vita tak och vertikalt porslinskakel på 20×60 cm eller liknande, efter val av respektive ägare bland flera modeller i badrum och toaletter.

Huset levereras med en samlad installation av radiosändning och marksänd tv, bastelefondatanät och kabel i alla rum utom badrum. Och intercom-system, som tillåter öppning av porten till tomten från båda våningarna; Förinstallerade luftkonditioneringskanaler i sovrum och vardagsrum.

Översikt

Pris375 000
Boarea101
Rum4
Tomt213
Drift-
Referens207221193

Mäklare

Danilo Llanos

Danilo Llanos

Säljare / KontorschefTel +34 685 809 659

Bilder

Bild nr 3
Bild nr 4
Bild nr 5

Karta

Anmäl intresse

Jag vill gärna veta mer om objektet på Nytt exklusivt projekt av moderna Villor i Vill..

*Obligatoriskt fält. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. Läs mer här.

Mer från oss

Duplex lägenhet - Mar Blanco II
Duplex lägenhet - Mar Blanco II149 000
San Pedro del Pinatar
3 rum·58 m²
Lyxiga Villor - EL PALMERAL DE RODA GOLF
Lyxiga Villor - EL PALMERAL DE RODA GOLF199 500
San Javier
3 rum
Duplex - LEVANSUR HEM THREE
Duplex - LEVANSUR HEM THREE134 900
San Pedro del Pinatar
3 rum·54 m²
Moderna lägenheter - LEVANSUR HOME TWO
Moderna lägenheter - LEVANSUR HOME TWO171 000
San Pedro del Pinatar
3 rum
Exklusiva villor - Residencial Vela Latina Fron..
Exklusiva villor - Residencial Vela Latina Front Line Golf399 500
San Javier
5 rum·135 m²
Villor - Residencial Vela Latina Golf
Villor - Residencial Vela Latina Golf273 000
San Javier
4 rum·130 m²