Sök på Mäklarringen Utland

Alanya Oba id 23112 Olive City 8 nr 8 lägenhet med 1 sovrum

Oba
2 Rum
155 000 €
2 Rum
155 000 €

Översikt

 • Område Oba
 • Pris 155 000 €
 • Sovrum 1
 • Badrum 1
 • Pool Ja
 • Terrass Nej
 • Balkong Ja
 • Referens 212230032

Olive City

Lägenhet med 1 sovrum i Oba, med sina frodiga oliv- och apelsin plantager, en pittoreska miljö som erbjuder dig en lugn miljö. Olive City en femstjärnig resort som har många fina faciliteter. Projektet är genomtänkt och utrustat för alla åldrar, vilket gör det till en fristad för familjer.

Lägenhet med 1 sovrum, vardagsrum med öppen planlösning, badrum och balkong. Storlek 74 kvm. Föreställ dig att flytta in i en fullt möblerad 1-rumslägenhet där komfort möter bekvämlighet. Denna återförsäljnings lägenhet är belägen på 2:a våningen och erbjuder fantastisk utsikt mot nordöst med vyer över trädgården och bergen. Affären blir ännu bättre med alla möbler, vitvaror och luftkonditioneringsapparater i varje rum som ingår i priset, vilket säkerställer att du har allt du behöver för att starta ditt nya liv problemfritt.

Marita Bergman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Turkiet
0731-52 13 11 marita.bergman@maklarringen.se Mejla
Marita Bergman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Turkiet
0731-52 13 11 marita.bergman@maklarringen.se Mejla

Bilder

Alanya Oba id 23112 Olive City 8 nr 8 oba alanya antalya turkiet 2

Beskrivning

Allmän beskrivning

Lägenhet med 1 sovrum, vardagsrum med öppen planlösning, badrum och balkong. Storlek 74 kvm. Föreställ dig att flytta in i en fullt möblerad 1-rumslägenhet där komfort möter bekvämlighet. Denna återförsäljnings lägenhet är belägen på 2:a våningen och erbjuder fantastisk utsikt mot nordöst med vyer över trädgården och bergen.
Affären blir ännu bättre med alla möbler, vitvaror och luftkonditioneringsapparater i varje rum som ingår i priset, vilket säkerställer att du har allt du behöver för att starta ditt nya problemfria liv.
Området är byggt mellan 2010 och 2013, det fortsätter att vara det mest eftertraktade bostadskomplexet i Alanya. Dess varaktiga popularitet säger mycket om vilken livskvalitet den erbjuder.
FACILITETER
Olive City har tre utomhuspooler med soldäck, solstolar och parasoller, barn pool med vattenrutschkana, inomhus pool med jacuzzi, matbutik Spa med massage, turkiskt bad (Hamam), ångrum och bastu, hårsalong
Restaurang och café.
Gratis pendelbuss till stranden. Spel hall inklusive bowlinghall, spel konsoler. Tennis och en minigolfbana fotbollsplan. Gym och squashbana.
Bar, utomhus barbecue, hälsoklinik. 24 h säkerhetsbevakning.
Alla ovanstående aktiviteter har boende i Olive City fri tillgång till, endast massage, frisör tjänster måste du betala för. Du kan också dra nytta av Olive City hälsoklubb där du betalar en liten medlemsavgift. OLIVE CLUB är ett område intill sportcentret. Området är också värd för en mängd evenemang såsom grillkvällar, båtturer, vandring, etc., tillsammans med andra invånare i komplexet. I området hittar du också restauranger och barer, där har du möjlighet att beställa mat och dryck direkt till din lägenhet.
Denna återförsäljnings lägenhet med 1 sovrum i Oba är inte bara ett bra sätt att njuta av en lyxig livsstil i Alanya utan också en smart investeringsmöjlighet. Komplexet har ett utmärkt läge, med stor efterfrågan på hyresfastigheter från turister och besökare.
Det innebär att du enkelt kan hyra ut din lägenhet när du inte använder den, vilket genererar en stadig ström av hyresintäkter. Dessutom kommer värdet på din fastighet sannolikt att öka med tiden, vilket gör att du kan tjäna en betydande avkastning på din investering i det långa loppet.

Jag vill gärna veta mer om objektet på Alanya Oba id 23112 Olive City 8 nr 8 lägenhet med 1 sovrum

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 2013
 • Upplåtelseform Ägarlägenhet
 • Rum 2
 • Sovrum 1
 • Pool Ja
 • Terrass Nej
 • Balkong Ja
 • Beskrivning Lägenhet med 1 sovrum, vardagsrum med öppen planlösning, badrum och balkong. Storlek 74 kvm. Föreställ dig att flytta in i en fullt möblerad 1-rumslägenhet där komfort möter bekvämlighet. Denna återförsäljnings lägenhet är belägen på 2:a våningen och erbjuder fantastisk utsikt mot nordöst med vyer över trädgården och bergen. Affären blir ännu bättre med alla möbler, vitvaror och luftkonditioneringsapparater i varje rum som ingår i priset, vilket säkerställer att du har allt du behöver för att starta ditt nya problemfria liv. Området är byggt mellan 2010 och 2013, det fortsätter att vara det mest eftertraktade bostadskomplexet i Alanya. Dess varaktiga popularitet säger mycket om vilken livskvalitet den erbjuder. FACILITETER Olive City har tre utomhuspooler med soldäck, solstolar och parasoller, barn pool med vattenrutschkana, inomhus pool med jacuzzi, matbutik Spa med massage, turkiskt bad (Hamam), ångrum och bastu, hårsalong Restaurang och café. Gratis pendelbuss till stranden. Spel hall inklusive bowlinghall, spel konsoler. Tennis och en minigolfbana fotbollsplan. Gym och squashbana. Bar, utomhus barbecue, hälsoklinik. 24 h säkerhetsbevakning. Alla ovanstående aktiviteter har boende i Olive City fri tillgång till, endast massage, frisör tjänster måste du betala för. Du kan också dra nytta av Olive City hälsoklubb där du betalar en liten medlemsavgift. OLIVE CLUB är ett område intill sportcentret. Området är också värd för en mängd evenemang såsom grillkvällar, båtturer, vandring, etc., tillsammans med andra invånare i komplexet. I området hittar du också restauranger och barer, där har du möjlighet att beställa mat och dryck direkt till din lägenhet. Denna återförsäljnings lägenhet med 1 sovrum i Oba är inte bara ett bra sätt att njuta av en lyxig livsstil i Alanya utan också en smart investeringsmöjlighet. Komplexet har ett utmärkt läge, med stor efterfrågan på hyresfastigheter från turister och besökare. Det innebär att du enkelt kan hyra ut din lägenhet när du inte använder den, vilket genererar en stadig ström av hyresintäkter. Dessutom kommer värdet på din fastighet sannolikt att öka med tiden, vilket gör att du kan tjäna en betydande avkastning på din investering i det långa loppet.

Service

 • Avstånd till affärscentrum 300 m
 • Avstånd till centrum 2 km
 • Avstånd till flygplats 40 km
 • Avstånd till golfbana 100 km
 • Avstånd till hav 1 700 m
 • Avstånd till mataffär 100 m
 • Avstånd till pool 10 m
 • Avstånd till strand 1 700 m

Området

Allmänt om området

Traditionella marknader: Alanya har flera traditionella marknader, inklusive Alanya Grand Bazaar, Pazaryeri-marknaden och Kaleiçi-marknaden. Dessa marknader är ett bra ställe att hitta turkiskt hantverk, souvenirer och färskvaror. Alanya har flera köpcentra som erbjuder ett brett utbud av lokala och internationella varumärken. Några av de bästa köpcentra inkluderar: Alanyum Mall Konakli Center Grand Bazaar Dessa gallerior har flera butiker, restauranger och underhållningsanläggningar och erbjuder en fantastisk shoppingupplevelse. Mat och restauranger: Kale Panorama Restaurant: Denna restaurang har en fantastisk utsikt över Alanyaborgen och hamnen och erbjuder en mängd olika medelhavsrätter. Kardelen Restaurant: Denna restaurang erbjuder en rad läckra turkiska rätter och medelhavsrätter, inklusive färska skaldjur, grillat kött och läckra meze-tallrikar. Bistro Floyd: Denna restaurang ligger i stadens centrum och erbjuder en mängd olika internationella rätter. Nattliv: Barer: Alanya har många barer, klubbar och livemusikställen. Några av de mest populära barerna och klubbarna inkluderar Havana Club, Inferno Club och Pasha Club. Nattmarknader: Alanya har också flera nattmarknader, där du kan hitta souvenirer, hantverk och färskvaror. Några av de mest populära nattmarknaderna inkluderar Alanya Grand Bazaar Night Market och Pazaryeri Market Night Market. Sjukvård: Alanya har ett antal sjukvårdsinrättningar, inklusive sjukhus, kliniker och apotek. Det största offentliga sjukhuset i Alanya är Alanya Alaaddin Keykubat University Hospital. Det finns också flera privata sjukhus och kliniker i Alanya. Alanya Yasam Hospital Alanya Anadolu Hospital Alanya Memorial Hospital Alanya Private Anatolia Hospital Alanya Private Akdeniz Hospital Engelska talas allmänt i Alanyas sjukvårdsinrättningar, så du bör inte ha några problem med att kommunicera med läkare och sjuksköterskor. Skolor och utbildning: Utbildning är en viktig social bekvämlighet, och Alanya har några av de bästa skolorna i regionen. Några av de bästa skolorna inkluderar: Alanya International School Alanya Bahçesehir College Alanya Alaaddin Keykubat University Dessa skolor erbjuder utbildning av hög kvalitet och har en erfarenhet av att producera några av de bästa eleverna i landet. Transportnät: Alanya har goda förbindelser till andra städer i Turkiet via väg, järnväg och flyg. Staden betjänas av Antalyas flygplats, som ligger cirka 100 kilometer bort och även Gazipasa-flygplatsen som ligger bara 40 km österut. Det finns också flera bussbolag som trafikerar mellan Alanya och andra städer i Turkiet. Alanya har ett bra kollektivtrafiksystem, med bussar och minibussar som förbinder stadens centrum med de omgivande områdena. Det finns också taxibilar och tillgängliga. Kostnaden för transport i Alanya är relativt låg. Till exempel kostar en bussbiljett från centrum till stranden mindre än 1 USD.

Närservice

2

Kommunikation

1

Parkering

3

Övrigt

4

Alla bostäder till salu

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.