Sök på Mäklarringen Utland

KÖPA BOSTAD UTOMLANDS VÅREN 2024

BESÖK MÄKLARRINGEN PÅ NORDENS STÖRSTA UTLANDSMÄSSOR 

Nu rullar Nordens största och mest välbesökta mässor för köp av boende utomlands vidare under våren 2024!

  • Stockholm 17 - 18 februari
  • Göteborg 2 - 3 mars

Vi lockar med ”svensk sommar året runt” och hälsar er välkomna till Nordens största och mest välbesökta utlandsmässor för dig som vill köpa bostad utomlands!

Mäklarringen är störst på bostäder utomlands, så kom och besök oss där! 

VI ÄR STÖRST PÅ BOSTÄDER I UTLANDET

Somliga köper hus eller lägenhet för att ha något eget att besöka på semestern, andra för att bo i permanent. Att köpa en bostad utomlands kan också vara en god affär på längre sikt. På Köpa Hus Utomlandsmässan finns utställare, agenter, företag och fastighetsmäklare från mer än tjugo länder och i Mäklarringens monter hittar du våra kollegor från kontoren i Spanien; Alicante, Costa del Sol, Denia, Calpe, Södra Costa Blanca och Valencia. Dessutom Albanien, Portugal, Cypern, och Turkiet. 

Spanien, Alicante

Den spanska östkustens charmigaste stad! Njut av fantastiska, långa stränder likväl som små och privata strandområden. Här finner ni radhus och lägenheter, villor och golfanläggningar med olika sorters bostäder för alla köpare. Drömplatsen för dig som vill köpa bostad utomlands! Staden Alicante ligger precis vid Medelhavet längs den kända kustremsan Costa Blanca. Staden är störst inom Alicanteprovinsen och dessutom ”huvudstad”, vilket innebär att du här hittar allt du förväntar dig av en större stad vid havet – ljuvliga stränder, fantastisk mat, shopping och härliga promenader. På bara tre, fyra timmar kommer ni från Sverige till Alicante med flyg. 

Bostäder till salu i Alicante

Spanien, Costa del Sol

Med över 300 soldagar om året är Costa del Sol en given favorit hos många svenskar. Kuststräckan är över 20 mil lång och sträcker sig från Manilva i sydväst till Nerja i öst. Provinshuvudstaden heter Málaga. En charmig storstad med bykänsla, innehållande allt man kan önska sig av kulturliv, shopping och ett enormt utbud av restauranger och uteliv. Costa del Sol kallas också Costa del Golf, känt bland många för sina fina golfbanor. Men Solkusten är inte bara sol och bad, den bjuder även på en rik gastronomisk kultur.  

Bostäder till salu i Costa del Sol

Spanien, Denia och Calpe

Norra Costa Blanca är en av de mest intressanta destinationerna i Medelhavet. Mycket tack vare den enorma mångfald av stränder och bergslandskap, men framför allt eftersom området har en kustlinje av sandstränder som sträcker sig över 218 kilometer. Det är ett milt klimat med en behaglig genomsnittstemperatur på 20°C. En utmärkt plats att njuta av utomhus – varje dag. Och ett perfekt resmål för hela familjen liksom för den aktive golfaren, med närhet till både Valencias och Alicantes flygplatser. 

Bostäder till salu i Calpe

Bostäder till salu i Denia

Spanien, Södra Costa Blanca

Området södra Costa Blanca tillhör Valencia-regionen och ligger söder om Alicantes flygplats. Här finner ni ett pärlband av orter med fantastiska stränder. Större städer som Santa Pola, Guardamar och Torrevieja samt mindre byar som La Marina, Punta Prima och Mil Palmeras. Stora och långa stränder varvat med små, privata varianter. Här finner ni radhus och lägenheter, villor och golfanläggningar med olika boendealternativ.

Bostäder till salu i Södra Costa Blanca

Spanien, Valencia

Spaniens tredje största stad är Valencia – det nya Barcelona! Denna orörda pärla med en genuin, blomstrande kultur och 787 266 invånare har allt man kan önska sig. Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som ”las Fallas” och ”la Tomatina”. Valencia har en lekfull charm och en nästan total avsaknad av den hets och stress som många upplever i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt utbud av pulserande nattliv, underbara restauranger och populära musikfestivaler. 

Bostäder till salu i Valencia

Portugal, Algarve

Algarves lockande kust får mycket uppmärksamhet för sina hisnande klippor, gyllene stränder, skulpterade vikar och sandöar. Algarve är känt som Europas ledande stranddestination genom World Travel Awards och är en av världens vackraste provinser. En verkligt fascinerande region för sin mångfald i landskapet. Beläget i södra Portugal sträcker sig kusten över 200 kilometer och har några av Europas renaste och mest pittoreska sandstränder. Med över 300 soldagar per år och klarblå himmel är Algarvekusten ett perfekt ställe att besöka eller bo på året runt.

Bostäder till salu i Portugal

Cypern

Välkommen till paradiset Cypern med mer än 320 soldagar per år, det renaste vattnet i medelhavet, lägst kriminalitet i Europa, låg levnadskostnad och med en lokalbefolkning som verkligen önskar dig varmt välkommen! Cypern har blivit en populär plats att investera och köpa fastighet på och efterfrågan har ökat markant det senaste året. Här upplever du pittoreska och oexploaterade miljöer med många förhistoriska lämningar som korsriddarborgar, katedraler och tempel. Njut av den fantastiska lokala maten på någon av de hemtrevliga restaurangerna. Cypern är den tredje största ön i medelhavet och det rika naturlivet bjuder bland annat på milslånga vandringsleder, härliga naturstränder, sköldpaddor och kristallklart vatten.

Bostäder till salu på Cypern

Frankrike, Nice

Frankrike är bland annat förknippat med god mat och fantastiska viner, vackert språk, sofistikerad kultur och livsnjutning i största allmänhet. Här omsveps du av precis allt som den franska härligheten har att bjuda på. Du kan promenera i det härliga medelhavsklimatet längs en av världens vackraste och mest kända strandpromenader, njuta av mat och dryck som kommer fastna i ditt gastronomiska minne för en väldigt lång tid framöver. Du kan sola, bada, besöka sevärdheter och ta del av ett fantastiskt nöjesliv. Du spenderar tid på shopping som du inte hittar på hemmaplan. Du gör precis så mycket – eller lite – som du själv vill.
 

Turkiet

Visste du att tusentals européer har köpt bostad längs Turkiets kust de senaste åren? Oavsett om du letar efter en semesterbostad eller ett hem att vistas i som pensionär är Turkiet en oslagbar plats. Här finns det aktiviteter för alla åldrar, intressant historia, naturens skönhet, ett varmt klimat och mycket god mat. Här kan du golfa, cykla och vandra i bergen. Segla, dyka och simma i det turkosblå Medelhavet eller bara göra ingenting och njuta av livet i ett behagligt klimat året runt! Sedan marknaden för utländska köpare öppnade i juli 2003 har det varit stor ökning och en stark efterfrågan på fastigheter i Turkiet.

Bostäder till salu i Turkiet

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.