Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
48 m² Boarea
2 Rum

Fakta

 • Adress Lillvägen 21
 • Område Älta
 • Avgift 3 267 kr inkl värme och VA
 • Boarea 48 m²
 • Rum 2
 • Drift 6 768 kr/år
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Uteplats med västerläge
Uteplats med västerläge
Entré och hall
Entré och hall

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Snöstjärnan bildades 2004 och äger fastigheten Älta 98:2 i Nacka kommun. Föreningen består av sammanlagt 179 lägenheter, varav 13 är hyresrätter. Den totala boarean är 12 892 kvm. Fastigheten bebyggdes 1993 och förvärvades av bostadsrättsföreningen 2004. Föreningens fyra gårdar är bebyggda med låghus samt hus med fyra våningar och har ett attraktivt läge med närhet till grönområden, närservice och kommunikationer. TVÄTTSTUGA Det finns en tvättstuga i varje port. Dessa är utrustade med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp. Det finns även en grovtvättstuga på Lillvägen 24. Grovtvättstugan bokas via informationstavla. FÖRRÅD I föreningen finns flertalet externa förråd. Dessa kostar 150-300 kronor per månad att hyra beroende på typ (kall- respektive varmförråd). GEMENSAMMA UTRYMMEN Cykelförråd finns på gårdarna. Det finns även barnvagnsförråd att tillgå. PARKERING I föreningen finns 154 parkeringsplatser. Dessutom finns ett antal besöksparkeringar. Parkeringsplats utan el kostar 200 kr/månad och parkeringsplats med el kostar 250 kr/månad. Separat kö till respektive plats. BREDBAND OCH TV Föreningen har en gruppanslutning hos Telenor. Avgiften (264 kronor per månad) är ett obligatoriskt tillägga och läggs på månadsavgiften till föreningen. Önskar man ett större kanalutbud än vad som ingår så tecknas det separat av respektive hushåll.

Information om månadsavgift

I månadsavgiften till bostadsrättsföreningen ingår värme och VA. Till månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för bredband och TV på 264 kronor.

 • Föreningsnamn Brf Snöstjärnan
 • Hemsida www.snostjarnan.se
 • Äger föreningen marken ja
 • Antal lägenheter 179
 • Antal hyreslägenheter 13
 • Antal lokaler 2
 • Överlåtelseavgift 1 400 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 473 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

Lägenheten har ett mycket bra läge med närhet till det mesta i Älta. Älta är ett område som har växt enormt i popularitet de senaste åren. Med en kombination av absolut närhet till ett närmast obegränsat utbud av grönområden, ett flertal badplatser, bra kommunikationer, populära skolor och förskolor och affärer har man nära till allt. Nackareservatet sträcker sig utmed Älta och bort mot det närliggande friluftsområdet Hellasgården. Ett flertal bad- och fiskesjöar finns i området. Ältasjön, Strålsjön, Sandasjön och även intilliggande Flatenbadet är några exempel. I Älta finns ett fantastiskt utbud av fritids- och friluftsaktiviteter. Det finns två naturskönt belägna fotbollsplaner (konstgräs), tennishall, gymnastiksalar samt en fin ishall. Ett flertal parker med tillhörande lekplatser gör området mycket populärt inte minst hos barnfamiljer. Älta är ett idylliskt område med närhet till kommunikationer, närservice och ett närmast obegränsat utbud av grönområden. På promenad- och cykelavstånd ligger Erstaviksområdet, Nackareservatet och Älta mosse som har milsvida skogar och sjöar med härliga bad. Närliggande sjöar är exempelvis Ältasjön, Flatensjön, Ältasjön, Sandasjön och Strålsjön. Ett besök vid Hellasgården ska man inte missa som har flertalet fritids- och friluftsaktiviteter. SKOLOR Det finns flera populära skolor i området. Stavsborgskolan med årskurser F-9, Älta skola med årskurser F-6 och Sigfridsborgsskolan med årskurser F-6.

Närservice

I Älta centrum finns bl.a. affärer, restauranger, konditori, gym, Älta kiosk och spel, apotek, frisör, postservice, vårdcentral, bibliotek, kulturhuset Älta kulturknut, m.m. 10 minuter bort med buss eller bil finns ett närmast obegränsat utbud av butiker, restauranger och närservice i form av Sickla köpkvarter och Tyresö centrum.

Kommunikation

Här finns suveräna kommunikationsmöjligheter. Bussar går till Slussen, Gullmarsplan, Nacka strand, Tyresö, Handenterminalen och Nacka sjukhus. Under rusningstrafik går bussar till Slussen med fem minuters intervall. Mot Gullmarsplan går bussarna med fem-tio minuters intervaller under morgontimmarna samt under eftermiddagar. Med bil kan man välja mellan två vägar mot Stockholms centrum och dessa tar cirka 12-15 minuter. Till Sickla köpkvarter tar det cirka tio minuter och till Forum Nacka cirka femton minuter. Till Tyresö centrum tar det endast fem minuter med bil.

Parkering

I föreningen finns 154 parkeringsplatser. Dessutom finns ett antal besöksparkeringar. Parkeringsplats utan el kostar 200 kr/månad och parkeringsplats med el kostar 250 kr/månad. Separat kö till respektive plats.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.