Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?

Harpsundsvägen 105

Högdalen / Bandhagen
31 m² Boarea
1 Rum
1 490 000 kr Utgångspris
31 m² Boarea
1 Rum
1 490 000 kr Utgångspris

Visning

Visning Harpsundsvägen 105 2021-01-28T18:30:00 2021-01-28T19:00:00 Mäklarringen
Harpsundsvägen 105 12458 Bandhagen
Torsdag 28 Januari, 18:30 - 19:00

Välkommen-föranmälan är ett krav!

Visning Harpsundsvägen 105 2021-01-31T12:00:00 2021-01-31T12:30:00 Mäklarringen
Harpsundsvägen 105 12458 Bandhagen
Söndag 31 Januari, 12:00 - 12:30

Välkommen-föranmälan är ett krav

Fakta

 • Adress Harpsundsvägen 105
 • Område Högdalen
 • Pris 1 490 000 kr Utgångspris
 • Avgift 1 798 kr inkl värme, VA, fiberuppkoppling, kabel-Tv basutbud
 • Boarea 31 m²
 • Rum 1
 • Drift 5 090 kr/år

Liten pärla i innergårdsläge, låg avgift!

Liten pärla i innergårdsläge, med låg avgift! Ljus bostad med snyggt och praktisk köksdel med integrerade vitvaror. Stort badrum med badkar, vädringsfönster och golvvärme. Populär HSB-förening med förmånligt fiberavtal, låg belåning, välskötta fastigheter, eget gym och bastu i föreningen. Nära Högdalens centrum med affärer, banker, systembolag, t-bana, bussar, mm.

Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta 0760-455 788
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta 0760-455 788
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Välplanerade kvadratmeter
Välplanerade kvadratmeter
Utrymme för större sittmöbel
Utrymme för större sittmöbel
Fräscht badrum med värmegolv
Fräscht badrum med värmegolv
Matchande kommod och väggskåp
Matchande kommod och väggskåp

Planritningar

Harpsundsvägen 105 harpsundsvägen 105 högdalen stockholm bandhagen 1
31

Beskrivning

RUM MED KÖK

Trivsamt rymligt rum med bra plats för sittmöbler och dubbelsäng.
Snyggt och praktiskt kök med lugna vita fronter. Ljus bänkskiva i trämönstrad laminat med infälld rostfri diskho, vitt kaklat stänkskydd ovanför. Bra förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Integrerad kyl/frys, infälld glaskeramikhäll, inbyggd ugn samt dold köksfläkt. Vitvaror från Ikea.

Två fönster mot föreningens lugna innergård med vacker fönsterbänk i sten. Väggar med vita ytskikt, golv med ekmönstrad laminat.

BADRUM

Fräscht helkaklat badrum, väggar med ljusa kakelplattor och golv med värmeförsedd vit klinker. Tvättställ på kommod med belyst spegelskåp ovanför, matchande vägghängt högskåp. Vädringsfönster med frostad ruta. Badkar samt wc. Förberett för tvättmaskin, då behöver badkaret bytas mot dusch.

HALL

Välkomnande möblerbar entré, med utrymme för kläder i garderob och vägghängda skåp, samt i anslutande walk-in-closet.
Väggar med vita ytskikt, golv med ekmönstrad laminat. Säkerhetsdörr.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Byggnationsår 1959
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Magnoskopet 2
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 1
 • Typ av kök Kök, öppen plan
 • Ventilation Självdrag
 • Besiktning OVK godk 2016, ny 2021
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Energiklass D
 • Energiprestanda Primärtenergital 102 kWh/kvm/år
 • Hiss Nej
 • Våning 0 av 3
 • Beskrivning bilplats Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.
 • Andel av årsavgiften 0,07541 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,07541 %
 • Föreningssnamn HSB:s Brf Högdalen i Stockholm
 • Elkostnad 4 690 kr/år
 • Försäkringskostnad 400 kr/år
 • Total driftkostnad 5 090 kr/år
 • Driftkostnadskommentar Endast hemförsäkringens obligatoriska BR-tillägg har räknats med.
 • Personer i hushållet 2
 • Övrigt Källarförråd finns till bostaden. 2016 monterades väggskåp i hall samt inredning i walk-in-closet.

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Populär HSB-förening med stabil och ordnad ekonomi, bildad 1955 som innehar fem st. fastigheter med tomträtt innehållande 740 st. bostadsrätter i 13 olika hus, med en sammanlagd bostadsarea om 212 490 kvm. I föreningen finns också 59 st. hyreslokaler, med en lokalarea om 21 860 kvm. Adresser är Harpsundsvägen 73-165, Trollesundsvägen 100-114 och Trollesundsvägen 137-181.

Övrigt om föreningen

Föreningslokal för upp till 75 sittande matgäster finns på Harpsundsvägen 85. Gymlokal med bastu på Harpsundsvägen 93. Nio välutrustade tvättstugor. Cykel- och barnvagnsrum finns. Medlemmarna kan disponera en snickerilokal. Föreningen har tio miljöhus där man källsorterar grovsoporna samt sopnedkast i trapphusen. I övrigt flera aktivitetsgrupper bl. a fotoklubb, måleri, vävning samt pensionärsklubb.

Renoveringar

2016-2019 målning av trapphus. 2016 OVK (obligatorisk ventilationskontroll). 2015-2016 renoverades samtliga fönster. 2004 genomfördes en takomläggning. 1997-1998 genomfördes stambyte av kök och badrum, elnätet drogs om, fasaderna putsades och balkongerna gjordes större. Pågående arbeten: Installation av sensorbelysning i alla portar pågår.

Parkering

82 st. garage och 215 st. parkeringsplatser med värmeuttag (separat kö som administreras av HSB). I övrigt finns ett antal 7-dygnsparkeringar samt gratis datumparkering på gatorna i området.

Tv och bredband

Föreningen har tecknat ett gemensamt bredbandavtal med Telenor för alla lägenheter i föreningen och därmed får alla obligatorisk fiberanslutning 250/250 Mbit/s för 99 kr per månad som debiteras via månadsavgiften.

 • Föreningsnamn HSB:s Brf Högdalen i Stockholm
 • Hemsida http://www.hsb.se/stockholm/hogdalen
 • Ekonomi Enhetsavläsning av el vilket innebär att man betalar elen med avgiftsavin för sin faktiska förbrukning. Föreningen höjde månadsavgiften med 3% den 1 januari 2021. Under de senaste åren har föreningen höjt avgiften med 3% till respektive årsskifte. Förutom medlemskap i föreningen krävs medlemskap i HSB Stockholm. Deposition 500 kr per delägare, årsavgift 300 kr per hushåll. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 3,5 % av ett prisbasbelopp av säljaren. En pantsättningsavgift om 1,5 % av ett prisbasbelopp tas ut per pant. Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.
 • Äger föreningen marken Föreningens fastigheter är upplåtna med tomträtt, omskrivningsår 2024.

Området

Allmänt om området

Högdalen invigdes 1957 och är Vantörs kommersiella centrum. De senaste åren har en förtätning och förnyelse av området startat, vilket medfört att områdets popularitet ökat rejält, samtidigt som ett ökat kundunderlag medför förbättrad närservice. Stadsdelen gränsar till Bandhagen, Örby, Rågsved, Fagersjö och Gubbängen. Högdalens signum är den tupp som pryder både "Tupphuset" och idrottslaget Högdalen AIS klubbmärke. Inspirationen kommer från Vantörs kyrka vars tupp fått pris som en av Sveriges vackraste. Bebyggelsen är en blandning av låghus och punkthus, utplacerade efter ett rutsystem. Högdalen är en stadsdel i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör i Söderort inom Stockholms kommun.

Närservice

Högdalen centrum invigdes 1959. I mitten på 1990 upprustades centrumet genomgripande och de senaste åren har ytterligare ombyggnader och förnyelse genomförts. De senaste årens förtätningar och förnyelse av området har ökat kundunderlaget vilket medfört förättrad närservice och ökad popularitet. Idag finns ett 50- tal butiker med allt från torghandel till matvarubutiker, systembolag, klädbutiker, samt banker och caféer. I Högdalen centrum finns förutom bibliotek, en simhall där det i samma byggnad finns idrottshall, gym samt en bowlinghall. Se gärna mer på www.hogdalencentrum.se.

Kommunikation

I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Här finns det mycket bra allmänna kommunikationer med tunnelbana som tar dig in till city på cirka 20 minuter. SL trafikerar området med såväl tunnelbana (linje 19) som går i tio-minuters trafik och busslinjerna 161 och 173 med bland annat kvartstrafik till Älvsjö. Buss 173 tar dig även till Kungens Kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se. Bilmässigt ligger området mellan Magelungsvägen och Örbyleden, två vägar som via deras öst-västliga riktning erbjuder snabba förbindelser till Nynäsvägen i öster och Huddingevägen i väster.

Parkering

Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.

Övrigt

Både Bandhagens skola och Bäckahagens skola ligger i närheten, ett antal förskolor finns i närområdet. Mellan Bandhagens- och Bäckahagens skolor erbjuder Bandängens parklek aktiviteter året om. Bandängens parklek är mycket uppskattad, även av vuxna, då det finns stora gräsytor för exempelvis picknick. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är öppen för alla och gratis att besöka. Det finns även en samlingslokal med wc och kök där man kan köpa fika. Högdalshallen är en idrottshall med stort utbud av aktiviteter, som bad med även barnbassäng, gym, gruppaktiviteter med bland annat lekgympa och dans för barn, innebandy, kampsporter samt bowling. Högdalens skatepark är en av Europas största.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.