Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Trollesundsvägen 42B

Bandhagen / Bandhagen
102 m² Boarea
4 Rum
102 m² Boarea
4 Rum

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Trollesundsvägen 42B
 • Område Bandhagen
 • Avgift 5 413 kr inkl värme, VA kabel-Tv basutbud
 • Boarea 102 m²
 • Rum 4
 • Drift 4 400 kr/år

Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta 0760-455 788
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta 0760-455 788
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Ombonat läge intill Bandängsparken
Ombonat läge intill Bandängsparken
Uteplats i söder mot Bandängen
Uteplats i söder mot Bandängen
Gavelradhus med två uteplatser och franska balkonger
Gavelradhus med två uteplatser och franska balkonger
Gott om plats för många
Gott om plats för många
Ljust och trivsamt, utgång till uteplats
Ljust och trivsamt, utgång till uteplats

Planritningar

Ritning entréplan 2D
Ritning entréplan 2D
Ritning övre plan 2D
Ritning övre plan 2D
Planskiss entréplan 3D
Planskiss entréplan 3D
Planskiss övre plan 3D
Planskiss övre plan 3D
Trollesundsvägen 42B trollesundsvägen 42b bandhagen stockholm bandhagen 4
102

Beskrivning

Allmän beskrivning

Tillfälle - gavelradhus om 114 kvm! Trivsamt radhus i två plan med 4 bra sovrum och två renoverade badrum. Rymligt kök och stort vardagsrum med fina uteplatser. Lugnt och barnvänligt läge vid Bandängsparken. Intill centrum med affärer, restauranger, bussar och t-bana. Samfälligheten förvaltar 2 garagebyggnader där p-plats kan hyras för ca: 625 kr/månad (Kort kö).

HALL
Välkomnande, möblerbar entré med gott om plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla och bra förvaring i garderob. Här finns en rejäl klädkammare i och under trappan ett bra förråd. Vita ytskikt, ljus plastmatta.

KÖK
Trivsamt fräscht kök där det finns gott om plats för många att laga mat tillsammans. Matplats för 6-7 personer intill fönster mot husets framsida. Bra arbetsytor på vita laminatbänkar och hel rostfri diskbänk med vitt kakel och fönster ovanför. Gott om förvaring i skåp och lådor. Kyl och frys, båda Siemens. Spis med induktionshäll, Siemens. Köksfläkt Franke. Tapetserade ytskikt, ljus plastmatta på golvet och fönsterbänkar i marmor.

BADRUM
Helkaklat badrum med stora vita kakelplattor och ljust grå golvklinker. Lyxig duschkabin med bland annat ånga och radio. Handfat med inbyggd tvålpump på kommod, spegelskåp med belysning ovanför. WC och handdukstork. Tvättmaskin LG, torktumlare Bosch.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat rektangulärt vardagsrum med fint ljus från två håll och utgång till den mysiga uteplatsen. Tapetserade ytskikt, ekparkett och fönsterbänkar i marmor.

UTEPLATS PÅ BÅDE FRAMSIDA OCH BAKSIDA
Intill entrén finns en trivsam mindre uteplats om ca 6 kvm, omgiven av grönskande häckar. På baksidan finns en ombonad uteplats för grillning och umgänge i bästa söderläge, omgärdad av trästaket och häck, med stenläggning och mindre förråd. Ca 15 kvm.

ÖVRE PLAN
HALL
Till övre plan leder en öppen trappa där stegen har klätts med likadan ekparkett som i hela övervåningen.
I den ljusa hallen leder en lucka med nedfällbar stege leder till vinden, där ca 40 kvm golvyta ger ovanligt stora förvaringsmöjligheter. Tapetserade och målade ytskikt, parkettgolv i vitlaserad ek.

SOVRUM 1
I det minsta sovrummet är det också gott om plats för säng och möbler. Ljusa målade ytskikt, parkettgolv i vitlaserad ek och fönsterbänk i marmor.

SOVRUM 2
Sovrum med utrymme för dubbelsäng och möbler. Fönster och fransk balkong i husets gavel. Ljusa målade ytskikt, parkettgolv i vitlaserad ek och fönsterbänkar i marmor.

BADRUM
Helkaklat badrum med stora kakelplattor i ljust beige och med metallisk yta, matchat av värmeförsedd golvklinker. Utrustat med badkar, handdukstork och wc. Handfat med inbyggd tvålpump på kommod och spegelskåp med belysning ovanför. Vädringsfönster samt inbyggda högtalare.

SOVRUM 3
Det största sovrumet har fönster åt två håll, här är det gott om utrymme för dubbelsäng och möbler. Bra förvaring i inredd skjutdörrsgarderob. Fönster och fransk balkong i husets gavel. Ljusa målade ytskikt, parkettgolv i vitlaserad ek och fönsterbänkar i marmor.

SOVRUM 4
Även här är det också gott om plats för säng och möbler. Utsikt mot Bandängsparken. Ljusa målade ytskikt, parkettgolv i vitlaserad ek och fönsterbänk i marmor.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Radhus i två plan
 • Byggnationsår 1993
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Färgfotot 1
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 4
 • Typ av kök Kök
 • Ventilation Mekanisk frånluft
 • Besiktning Godkänd
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Byggnadens Energiförbrukning 138 kWh/kvm/år
 • Beskrivning bilplats Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.
 • Andel av årsavgiften 0,09768 %
 • Kommentar till andelstal Differentierade andelstal genom kapitaltillskott
 • Andel i föreningen 1,23832 %
 • Föreningssnamn HSB Brf Muraren i Stockholm
 • Elkostnad 4 400 kr/år
 • Total driftkostnad 4 400 kr/år
 • Personer i hushållet 2

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Förening bildad 1994 som innehåller 102 bostadsrättslägenheter, varav 30 som radhus, med en sammanlagd bostadsarea om 7 934 kvm, med adresserna Trollesundsvägen 26, 28, 46, 48 samt 32A-38E och 40A-42E.

Övrigt om föreningen

Tvättstugor finns i nr 26, 28, 46 och 48, i 48:an finns även grovtvättmaskin. I föreningen finns två lokaler, en större, fullt köksutrustad och en mindre med plats för 8- 10 personer, för exempelvis kalas. Den mindre är utrustad med 4 sängplatser och kan hyras ut för övernattning. Bastu finns i port 48.

Parkering

Brf Muraren ingår tillsammans med grannföreningarna Brf Snickaren och HSB:s Brf Timmermannen i en samfällighet som ansvarar för bl.a. snöröjning och sophämtning. Samfälligheten förvaltar 2 garagebyggnader där p-plats kan hyras för ca: 625 kr/månad.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till ComHem och Open Universe/Telenor för kabel-tv & fiber.

 • Föreningsnamn HSB Brf Muraren i Stockholm
 • Hemsida http://www.brfmuraren.com
 • Ekonomi I månadsavgiften ingår värme, VA och kabel-tv basutbud (ComHem ca 20 kanaler), sophantering, källarförråd och tvättstuga. Elmätning görs via enhetsmätning och läggs på månadsavin från föreningen. Föreningen har beslutat om frivilligt kapitaltillskott. Det innebär att en gång per år i slutet av augusti kan man som medlem gå in med tillskott av pengar till föreningen och därmed sänka sin egen månadsavgift. Fördelen är att bostadsrätthavaren som privatperson kan få skattefördelar på sina egna lån. För mer information om detta kontakta styrelsen. Överlåtelseavgift 3,5 % av basbeloppet (betalas av säljaren) och pantsättningsavgift 1,5 % av basbeloppet (betalas av pantsättare). För ekonomisk förvaltning anlitas HSB Stockholm. För teknisk förvaltning anlitas Jensen Drift och förvaltning. Inga planerade eller beslutade avgiftshöjningar enligt ordförande, maj 2020. Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.
 • Äger föreningen marken Föreningens båda fastigheter upplåts med tomträtt, omskrivningsår 2021 respektive 2022.

Området

Allmänt om området

Ett trevligt och barnvänligt område med närhet till både natur och storstadens puls. Området ligger utmed tunnelbanans gröna linje och här är det gott om förskolor och skolor samt även en uppsjö av lekplatser. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av och ger området en varierad karaktär. Bebyggelsen är typisk för sin tid och klassad som kulturminneshistoriskt värdefull av Stockholms Stadsmuseum. Stockholms stad ser över möjligheten att förtäta området (se bifogade länkar).

Närservice

Bandhagens centrum byggdes enligt klassisk ABC-modell och invigdes 1954. Idag finns det här bland annat en matvarubutik, apotek, blomsterbutik, caféer, restauranger, grill, bageri, konditori, skräddare/kemtvätt, secondhandbutik, frisör, skönhetssalong och tandläkare samt körskola. OKQ8 med biluthyrning och Shellmack ligger nära. Inom bekvämt gångavstånd har du även Högdalens centrum med cirka 50- tal butiker med allt från systembolag, matvarubutiker, klädbutiker, samt banker och caféer. Dessutom finns här torghandel med grönsaker och blommor.

Kommunikation

Bandhagens t-bana tar dig in till Skanstull på ca 11 minuter och city på cirka 20 minuter. Det finns buss som trafikeras av linje 161 och 173, båda går via Älvsjö station där många pendeltågslinjer trafikerar. Buss 173 tar dig även till Kungens Kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se. Det finns gott om cykelvägar i området. Bilmässigt ligger området mellan Magelungsvägen och Örbyleden, två vägar som via deras öst-västliga riktning erbjuder snabba förbindelser till Nynäsvägen i öster och Huddingevägen i väster.

Parkering

Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.

Övrigt

Både Bandhagens skola och Bäckahagens skola ligger på promenadavstånd, ett antal förskolor finns i närområdet. På ängen bakom huset erbjuder Bandängens parklek aktiviteter året om. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är gratis och öppen för alla. I Högdalen finns Högdalens sim- och idrottshall som är en idrottshall med stort utbud av aktiviteter, som simträning, bad men även barnbassäng, gym, gruppaktiviteter med bland annat lekgympa och dans för barn, innebandy, kampsporter.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.