Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Fänriksvägen 41A

Barkarbystaden / Järfälla
98 m² Boarea
4 Rum
3 350 000 kr utgångspris
98 m² Boarea
4 Rum
3 350 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Fänriksvägen 41A
 • Område Barkarbystaden
 • Pris 3 350 000 kr utgångspris
 • Avgift 5 900 kr
 • Boarea 98 m²
 • Rum 4
 • Drift 3 600 kr/år

Ring för visning!

Ljus och rymlig fyra med genomgående fräscha ytskikt och delvis öppen planlösning. Grymt läge i populära Barkarbystaden nära service och kommunikationer.

Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Planritning
Planritning
Fänriksvägen 41A fänriksvägen 41a barkarbystaden järfälla järfälla 4
98

Beskrivning

Allmän beskrivning

Rumsbeskrivning:

Hall:
Ljus och välkomnande hall med plats för såväl avhängning som förvaring. Parkettgolv samt tapetserade väggar.

Kök/vardagsrum:
Kök och vardagsrum i härligt öppen planlösning med plats för såväl en rejäl matplats som en stor soffgrupp. Parkettgolv, målade väggar, fondvägg i skiffer, vita skåpsluckor, kaklat stänkskydd, laminatbänkskiva, rostfri diskbänk, spishäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin samt utgång till den härliga inglasade balkongen.

Sovrum:
Stort och rymligt sovrum med plats för en rejäl säng. Parkettgolv, målade väggar samt tapetserad fondvägg.

Sovrum:
Trevligt sovrum med plats för såväl säng som arbetsbord. Parkettgolv samt målade väggar.

Sovrum:
Mysigt sovrum med plats för både säng och förvaring. Parkettgolv samt tapetserade väggar.

Badrum:
Stort helkaklat badrum i neutrala toner med klinkergolv, dusch, wc, tvättställ med kommod, spegelskåp, tvättbänk, tvättmaskin samt torktumlare.

Gästtoalett:
Praktisk helkaklad gästtoalett med klinkergolv, wc, tvättställ med kommod samt spegelskåp. Lyxig fondvägg i mosaik.


Förening:
Bostadsrättsföreningen Flottiljen 2 ligger i Järfälla kommun i Barkarbystaden. Föreningen består av 69 bostadsrättslägenheter och har utnämnts som en av vinnarna i det som i Järfälla kallas "Byggnadsmärket", dvs utseendet av årets byggnad i kommunen.

Huset består av en sammanhållen byggnad med 4 trapphus format runt en gård. Huset innehåller 67 lägenheter i storlekarna 2-6 rok. Det blir 4-6 våningar ovan mark samt en mindre källare under husets ena ände, Norr om huset finns en markparkering på egna tomten.

Fastigheten har bredband och digital-TV via ComCom AB.

Finns ett cykelförråd i nära anslutning till byggnaden, samt cykelplatser med fästen för lås på innergården.

Utvändigt sopnedkast för mat och restavfall samt tidningar. Ett källsorteringsrum finns inom kvarteret.

Charmig välplanerad 4:a om hela 98 kvm. Dubbla balkonger i olika väderstreck varav den ena inglasad.
Nära goda kommunikationer, IKEA, Stockholm Quality Outlet, Ica Maxi samt trevliga Järvafältet.

Innanför dörren möts ni av smakfulla färgval och stora sällskapsytor.
Lägenheten bjuder på tre stora välplanerade sovrum, ett gediget badrum med duschhörna, en stilren gästtoalett med fondvägg av mosaik, en praktisk klädkammare, ett rymligt vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot det fina köket. Här finns det gott om plats för många matgäster.

Här bor ni i växande Barkarbystaden i en lägenhet i absolut toppskick. Ordet livskvalitet upphör att vara en klyscha och blir istället en pricksäker sammanfattning.

Har ni letat länge och känner er väl värda att hitta hem?

Varmt välkomna på visning på Fänriksvägen 41A i trevliga Barkarbystaden.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Byggnationsår 2015
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 4
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Ja
 • Andel av årsavgiften 0,01865 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,01865 %
 • Föreningssnamn Brf Flottiljen 2
 • Elkostnad 3 600 kr/år
 • Total driftkostnad 3 600 kr/år
 • Allmänt om lägenheten Charmig välplanerad 4:a om hela 98 kvm. Dubbla balkonger i olika väderstreck varav den ena inglasad. Nära goda kommunikationer, IKEA, Stockholm Quality Outlet, Ica Maxi samt trevliga Järvafältet. Innanför dörren möts ni av smakfulla färgval och stora sällskapsytor. Lägenheten bjuder på tre stora välplanerade sovrum, ett gediget badrum med duschhörna, en stilren gästtoalett med fondvägg av mosaik, en praktisk klädkammare, ett rymligt vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot det fina köket. Här finns det gott om plats för många matgäster. Här bor ni i växande Barkarbystaden i en lägenhet i absolut toppskick. Ordet livskvalitet upphör att vara en klyscha och blir istället en pricksäker sammanfattning. Har ni letat länge och känner er väl värda att hitta hem? Varmt välkomna på visning på Fänriksvägen 41A i trevliga Barkarbystaden.

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Flottiljen 2 ligger i Järfälla kommun i Barkarbystaden. Föreningen består av 69 bostadsrättslägenheter och har utnämnts som en av vinnarna i det som i Järfälla kallas "Byggnadsmärket", dvs utseendet av årets byggnad i kommunen. Huset består av en sammanhållen byggnad med 4 trapphus format runt en gård. Huset innehåller 67 lägenheter i storlekarna 2-6 rok. Det blir 4-6 våningar ovan mark samt en mindre källare under husets ena ände, Norr om huset finns en markparkering på egna tomten. Fastigheten har bredband och digital-TV via ComHem AB. Finns ett cykelförråd i nära anslutning till byggnaden, samt cykelplatser med fästen för lås på innergården. Utvändigt sopnedkast för mat och restavfall samt tidningar. Ett källsorteringsrum finns inom kvarteret.

Övrigt om föreningen

Finns ett cykelförråd i nära anslutning till byggnaden, samt cykelplatser med fästen för lås på innergården Utvändigt sopnedkast för mat och restavfall samt tidningar. Ett källsorteringsrum finns inom kvarteret

 • Föreningsnamn Brf Flottiljen 2
 • Antal lägenheter 67
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här bygger vi en levande stad med 18.000 nya bostäder, 140 kvarter och 10.000 nya arbetsplatser. I Barkarbystaden kommer det att finnas bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden blir en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Närservice

Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum.

Kommunikation

Idag åker du enklast till Barkarbystaden med pendeltåg till Barkarby station eller Jakobsberg och därefter buss 567 till exempelvis hållplats Herrestavägen (ligger vid Plantagen). Med bil från Stockholm: E18 norrut mot Enköping, avfart Barkarby Handelsplats S. Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Övrigt

Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.