Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Gripengatan 11

Barkarbystaden / Järfälla
79 m² Boarea
3 Rum
2 995 000 kr utgångspris
79 m² Boarea
3 Rum
2 995 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Gripengatan 11
 • Område Barkarbystaden
 • Pris 2 995 000 kr utgångspris
 • Avgift 4 695 kr
 • Boarea 79 m²
 • Rum 3
 • Drift 6 800 kr/år

Gaveltrea högt upp i huset i bästa solläge.

Fönster i tre väderstreck, högt upp samt exklusiva tillval karaktäriserar denna lägenhet på populär adress i omtyckta Barkarbystaden. Som bekant är första intrycket bestående. Och här är det enbart positivt, i form av en hall som andas nytt, fräscht och smart planering. Hallen bjuder på praktiskt klinkergolv leder er vidare till ett kök och vardagsrum, som hänger ihop genom en lång obruten yta av elegant ekparkett. Vardagsrummets stora fönster släpper in ljus så det räcker, men ni kan också gå ut och möta solen i friska luften på den rymliga balkongen. Lägenheten bjuder även på två bra sovrum samt ett helkaklat badrum med såväl tvättmaskin som torktumlare. Välkommen till ett hem som kräver minimalt med fix och ger maximalt med trivsel. Välkomna till Gripengatan 11 i expansiva Barkarbystaden.

Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Gripengatan 11 gripengatan 11 barkarbystaden järfälla järfälla 3
79

Beskrivning

Allmän beskrivning

Hall
Ljus hall med plats för avhängning samt enklare avlastningsmöbel. Ljusa väggar och klinkergolv.

Vardagsrum
Stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Här finns plats för en stor soffgrupp, soffbord samt övriga tv-möbler. Det finns också gott om utrymme för en ordentlig matplats för upp till fyra gäster intill stort fönsterparti. Utgång till den härliga balkongen med utsikt över innergården. Parkettgolv och ljusa väggar.

Kök
Välplanerat kök med exklusiva tillval och med generösa arbetsytor och smart förvaringslösningar bakom vita skåpluckor och lådor. I utrustningsväg finner ni spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin, integrerad ugn och mikrovågsugn samt hel kyl och frys. Vita blanka ytor ovan vit bänkskiva med integrerad LED-belysning. Parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum
Stort sovrum med gott om plats för en stor dubbelsäng samt sängbord och övrigt möblemang. Bra med förvaring i inbyggda garderober. Parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum
Trevligt sovrum med plats för säng, byrå, skrivbord eller inredning efter egna önskemål. Parkettgolv och ljusa väggar.

Duschrum
Fräscht helkaklat badrum med inglasad duschhörna, WC, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt tvättmaskin och torktumlare. Bra arbetsytor med inbyggd belysning. Kakel på väggarna och klinker på golvet.

Klädkammare
Rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Klinkergolv samt målade väggar.

Fakta

 • Byggnationsår -
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 3
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Ja
 • Våning 5 av 6
 • Andel av årsavgiften 1,40122 %
 • Andel i föreningen 1,40121 %
 • Föreningssnamn Brf Svea Två
 • Elkostnad 4 800 kr/år
 • Kostnad för vatten och avlopp 2 000 kr/år
 • Total driftkostnad 6 800 kr/år

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

EN AKTIV LIVSSTIL BRABO aktiv innebär att huset bland annat har eget gym, bastu, spa och hobbyrum. ETT TOPPUTRUSTAT GYM Kvarteret Sveas gym är utrustat med alla maskiner, vikter och redskap som behövs för ett komplett träningspass. Bland annat finns löpband, crosstrainers, motionscykel, roddmaskin, kettlebells, styrkebänk, yogamatta, fitnessbollar, ribbstolar och TRX-band. Gymmet når du både från gatan och trapphuset. I entrén finns dusch, wc och skåp. En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 113 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 445 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2015. Föreningen tillämpar en enhetsmätning för hushållselen och varmvatten som betalas på månadsavin en gång per kvartal. På så vis blir det billigare för varje boende, som dessutom också har möjlighet att påverka sin egen förbrukning och kostnad. Det finns även en lånebil för föreningens medlemmar via Sunfleet. Bilen står parkerad i garaget och för att få tillgång till den bokar du via Sunfleet bilpool. Föreningen har en hemsida: kvarteretsvea.se

Parkering

Föreningen disponerar 37 garageplatser placerade under innergården som går att hyra till en kostnad om 790 kr/mån.

Tv och bredband

TV: Triple-play funktion. Fiberanslutning till avlämningspunkt i IT-skåp i lägenheten. Internet: Bredband. (Svensk infrastruktur)

 • Föreningsnamn Brf Svea Två
 • Antal lägenheter 85

Området

Allmänt om området

Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här bygger vi en levande stad med 18.000 nya bostäder, 140 kvarter och 10.000 nya arbetsplatser. I Barkarbystaden kommer det att finnas bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden blir en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Närservice

Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum.

Kommunikation

Idag åker du enklast till Barkarbystaden med pendeltåg till Barkarby station eller Jakobsberg och därefter buss 567 till exempelvis hållplats Herrestavägen (ligger vid Plantagen). Med bil från Stockholm: E18 norrut mot Enköping, avfart Barkarby Handelsplats S. Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Övrigt

Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.