Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?
Snart till salu

Korpralsvägen 31

Barkarbystaden / Järfälla
132 m² Boarea
5 Rum
132 m² Boarea
5 Rum

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Korpralsvägen 31
 • Område Barkarbystaden
 • Avgift 4 437 kr Kallvatten samt sophantering ingår i avgiften.
 • Boarea 132 m²
 • Rum 5
 • Drift 12 620 kr/år

Mycket smakfullt gavelradhus i populär bostadsrättsförening i Barkarbystaden!

Somliga älskar att sätta tänderna i omfattande renoveringsprojekt, och ägna månader i blåställ med målarfärg i håret och bredspackel under naglarna. Andra gör det inte. Det här är för er som vill ha någonting nytt, modernt och stilrent. Någon sekund innanför tröskeln räcker för att inse att det här är ett hus utöver det vanliga där varenda liten vrå har tänkts ut ordentligt. Resultatet kan enklast beskrivas som praktisk lyx. Hallar kan vara ganska anonyma men här möts ni istället med en gång av ett modernt och välkomnande intryck som verkligen tar för sig. Det härliga gavelläget med fönster i tre väderstreck ger ett fantastiskt ljus och en härlig känsla av rymd. Hallen leder till husets självklara medelpunkt, ett väl tilltaget vardagsrum i öppen planlösning med ett kök som kan få vilken matlagningsnovis som helst att vilja bli en trollande tv-kock. Här finner ni även utgången till den stora terrassen som badar i solljus. Föreställ er en trevlig grillmiddag med vänner en härlig sommardag. Nedre plan bjuder även på ett rejält helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin samt torktumlare. En trappa upp väntar ett rymligt allrum som med enkla medel kan byggas om till ett fjärde sovrum, en stor klädkammare, tre sovrum samt ännu ett helkaklat duschrum, detta med glasad duschhörna. Inflyttningsklart är ett ord som sällan eller aldrig varit mer sant. Nytt snyggt och allting på plats. Välkomna till Korpralsvägen 31 i lugna och familjevänliga Barkarbystaden. En kort promenad bort finner ni både skola och förskola, utegym samt en jättestor lekpark. I Barkarbystaden finns även ett stort utbud av butiker, mataffärer samt IKEA och Stockholm Quality outlet. För de som älskar naturen huserar Järvafältet runt hörnet och bjuder på en känsla av landet. Föreningen har även installerat sex nya laddstationer för elbilar. Hjärtligt välkomna att kontakta fastighetsmäklare Karolina Asplind för att boka en privat visning.

Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Ansvarig mäklare Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Leonardo Guevara Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 00 05
leonardo.guevara@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Säljarens bild
Säljarens bild

Planritningar

Korpralsvägen 31 korpralsvägen 31 barkarbystaden järfälla järfälla 5
132

Beskrivning

Allmän beskrivning

Entréplan

Hall
Ljus och välkomnande hall med plats för avhängning och skohylla .Goda förvaringsmöjligheter i rymlig garderob med skjutdörrar. Klinkergolv och vita målade väggar. Golvvärme.

Kök
Stort och välplanerat kök med generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymme bakom vita skåpluckor och lådor. Exklusivt stänkskydd av Carraramarmor. I utrustningsväg finner ni spishäll, fläkt, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl, frys samt vinkyl. Stor matplats för fyra till sex personer intill det stora fönsterpartiet som släpper in ett härligt ljus. Vit bänkskiva av laminat, vita målade väggar samt stilren vitlaserad ask på golv.

Vardagsrum
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till bostadens stora terrass. Härligt ljusinsläpp från två väderstreck samt gott om plats för en stor soffgrupp samt tillhörande tv-möbler. Vita målade väggar samt vitlaserad askgolv.

Badrum
Helkaklat badrum med wc, handfat, spegelskåp med belysning, badkar, tvättmaskin samt torktumlare. Generös arbetsbänk samt förvaringsskåp. Vitt kakel på vägg samt mörkt klinkergolv. Golvvärme.

Övre plan

Allrum
Stort och lättmöblerat allrum som inreds bäst efter eget behov. Vitlaserat askgolv och målade väggar. Här finns även möjlighet för den stora familjen att utöka med ytterligare ett sovrum.

Sovrum
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord samt byrå eller bokhylla. Vitlaserat askgolv och målade ljusa väggar.

Sovrum
Rymligt och ljust sovrum med plats för säng och nattduksbord samt bra förvaring i dubbelgarderob. Vitlaserat askgolv och vitmålade väggar med en kontrasterande fondvägg.

Sovrum
Fint sovrum med plats för säng och nattduksbord samt bra förvaring i dubbelgarderob. Vitlaserat askgolv och vitmålade väggar med en kontrasterande fondvägg.

Duschrum
Helkaklat, stilrent duschrum med wc, handfat, spegelskåp med infällda spotlights, duschhörna med vikbara glasdörrar. Klinker på golv samt kaklade väggar. Golvvärme.

Klädkammare
Praktisk klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp 2-plansgavelradhus
 • Byggnationsår 2014
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 5
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Nej
 • Våning av
 • Uteplats Ja
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen -
 • Föreningssnamn Bostadsrättsföreningen Lärkbyn
 • Uppvärmningskostnad 12 620 kr/år
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad 12 620 kr/år
 • Personer i hushållet 4

Föreningsinformation

 • Föreningsnamn Bostadsrättsföreningen Lärkbyn

Området

Allmänt om området

Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här bygger vi en levande stad med 18.000 nya bostäder, 140 kvarter och 10.000 nya arbetsplatser. I Barkarbystaden kommer det att finnas bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden blir en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Närservice

Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum.

Kommunikation

Idag åker du enklast till Barkarbystaden med pendeltåg till Barkarby station eller Jakobsberg och därefter buss 567 till exempelvis hållplats Herrestavägen (ligger vid Plantagen). Med bil från Stockholm: E18 norrut mot Enköping, avfart Barkarby Handelsplats S. Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Övrigt

Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.