Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Kvarnvägen 34

Jakobsberg / Järfälla
76 m² Boarea
2 795 000 kr
76 m² Boarea
2 795 000 kr

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Kvarnvägen 34
 • Område Jakobsberg
 • Pris 2 795 000 kr
 • Avgift 4 520 kr
 • Boarea 76 m²

Renoverad 3:a i hus med hiss! På 6e våningen i hus med hiss hittar vi denna välplanerade och fina 3:a där det bara är att flytta in. Näst högst upp i huset har du en magisk utsikt över takåsar och grönska och ingen insyn alls. Med ett svårslaget läge i lugna kvarter men ändå ett stenkast från Jakobsbergs centrum hittar vi denna renoverade lägenhet. För den som har barn kan dom tryggt leka i lekparken och du har uppsikt från lägenheten. Invändigt hittar vi en rymlig hall, två bra sovrum, renoverat fräscht kök med matplats invid fönster, renoverat badrum och vardagsrum med utgång till balkongen. Balkongen vetter i soligt söderläge med sol i stort sett hela dagen. Bostaden är genomgående och erbjuder därför ett härligt ljusinsläpp. Bostaden är belägen i populära HSB Brf Kvarnen, en eftertraktad förening med låga avgifter och god ekonomi, bland annat tack vare såld mark. Givetvis är även föreningen känd för sina fräscha och många tvättstugor, tennisbana, trevliga medlemmar och goda stämning. Anledningen till att det sällan säljs i föreningen är just att dom boende trivs så bra och bor kvar länge. Dessutom har föreningen upphandlat ett avtal för enhetsmätning av elen, vilket innebär att den boende endast betalar för sin egen förbrukning och får på så vis ett billigare boende. Tvättstuga finns i samma port på markplan.

Emma Hanna Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 0739-722 722
emma.hanna@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Emma Hanna Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 0739-722 722
emma.hanna@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Namnlös
Namnlös
Namnlös
Namnlös
Namnlös
Namnlös
Namnlös
Namnlös
Namnlös
Namnlös
Kvarnvägen 34 kvarnvägen 34 jakobsberg järfälla järfälla
76
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår -
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen -
 • Föreningssnamn Hsb Brf Kvarnen I Järfälla
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad -

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Förening:HSB:s Brf Kvarnen i Järfälla Föreningen består av 287 st lägenheter fördelade på 8 byggnader, samt 20 lokaler. Byggår 1972. Lägenheterna på nedre botten i höghusen inreddes 2001. EKONOMI: Föreningen tillämpar enhetsmätning av el för varje lägenhet där var och en betalar för sin faktiska förbrukning. Men man slipper ha ett eget elabonnemang och sparar därmed den kostnaden. Föreningen har under 2016 avyttrat mark till Hsb Bostad och uppvisar för år 2016 ett resultat på 17 764 306 kr. Det finns en prognos för kommande avgiftsändringar. Se årsredovisningen för mer information. TVÄTTSTUGA: Tvättstugor finns på entréplan i höghusen A-C samt i källaren på hus H. Höghusen har vardera två skilda tvättstugor. Grovtvättstuga för tvätt av mattor med mera finns i hus H. Tvättstugan är utrustad med en timer som stänger av strömmen kl 21.30. Tvättstugorna renoverades 2006-2007 och torkskåpen byttes ut 2016. TV & INTERNET: Kabel-TV & bredbandsmöjlighet genom ComHem. Föreningen har under 2012 installerat fiberkabel (stadsnät) för ytterligare möjligheter till bredband (Telia Öppen Fiber). PARKERING: Brf kvarnen har ca 250 parkeringsplatser (i markplanet samt under och ovanpå två av parkeringsdäcken). Eluttag finns på 114 platser. Platstillgången förvaltas av HSB. Parkeringsförbud råder inom hela området utom på angivna P-platser. I garagen kostar p-plats 300 kr/mån utan el och 350 kr med el. Ovanpå garagen kostar plats utan el 140 kr/mån. Uteplatserna vid Vibblabyvägen kostar 140 kr/mån utan el och 175 kr/mån med el. GÄSTPARKERING: Gästparkering finns på parkeringsplatsen vid kyrkan, på Vibblabyvägen samt ovanpå parkeringsdäck 2. Det finns även möjlighet att hyra veckoparkering när du får besök. RENOVERINGAR: Nya fönster och balkongdörrar byttes i föreningens lägenheter under 2015-2016. Inventering av stammarna gjordes 2016 och styrelsens bedömning är att inget stambyte kommer att behövas de närmsta 10 åren. Tvättstugorna renoverades 2006-2007 och torkskåpen byttes ut 2016. FÖRENINGSLOKAL: Brf Kvarnen har en föreningslokal som heter Fyran. Lokalen är 95 kvm och finns på Kvarnvägen 4, bottenplanet i hus C. Lokalen består av en entré med toalett, ett stort rum och ett litet kök. I lokalen finns bord och stolar för ca 25 personer. MILJÖSTATION: Miljöstation finns på gården. FRITID: Pingisrum finns på Kvarnvägen 22. Din tvättstugenyckel passar dit. Tennisplan finns bakom hus C i området. För att erhålla en nyckel fodras en depositionsavgift. Det finns två iordningställda grillplatser samt låda för grillgaller inom området. Boulebana finns inom området. GÄSTLÄGENHET: Det finns en gästlägenhet att nyttja. ÖVRIGT: För mer ingående information se föreningens hemsida: http://hsb.se/norrastorstockholm/kvarnen Alla spekulanter uppmanas att själva ta kontakt med föreningen avseende uppgifter om kommande reparationer och avgiftsförändringar.

 • Föreningsnamn Hsb Brf Kvarnen I Järfälla

Området

Allmänt om området

Allmänt om området Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun och utgör dess kommersiella och administrativa centrum. Här finns nåt för alla, från shopping och service till natur och friluftsliv. Kommunen ligger drygt 15 km norr om centrala Stockholm och år 2013 beräknades invånarantalet till 26 681. Närservice Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se Kommunikation Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Tåget tar ca 18 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18. Övrigt Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.