Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Majorsvägen 7A

Barkarbystaden / JÄRFÄLLA
165 m² Boarea
6 Rum
4 790 000 kr utgångspris
165 m² Boarea
6 Rum
4 790 000 kr utgångspris

Visning

Visning Majorsvägen 7A 2020-09-23T18:00:00 2020-09-23T18:30:00 Mäklarringen
Majorsvägen 7A 17743 JÄRFÄLLA
Onsdag 23 September, 18:00 - 18:30

Öppen visning, varmt välkomna!

Fakta

 • Adress Majorsvägen 7A
 • Område Barkarbystaden
 • Pris 4 790 000 kr utgångspris
 • Avgift 8 698 kr Obligatorisk avgift om 165 kr tillkommer för bredband.
 • Boarea 165 m²
 • Rum 6
 • Drift 4 200 kr/år

Välkomna till Barkarbystadens största etagelägenhet om hela 165 kvm högst upp!

Om man har kompromisslöshet som ledord från första spadtaget är det inte speciellt konstigt att resultatet blir så bra som på Majorsvägen i populära Barkarbystaden. Modernt och magnifikt, allt samlat på en och samma adress. Det är väldigt lätt att förstå den familj som förälskar sig i den här väldigt unika lägenheten i två etage högst upp i husets gavel. Att ni befinner er långt från det alldagliga märker ni minst sagt omgående. Innanför dörren väntar en välkomnande hall med generöst ljusinsläpp, goda avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av ett stort förråd. Några kliv inåt finner ni bostadens första sovrum som i början var två rum. Sedan följer ett stilrent badrum med badkar och dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Rakt fram finner ni husets hjärta, ett stort kök som badar i dagsljus från bostadens ena balkong. I detta vackra kök med ljusa köksluckor och de högklassiga vitvarorna finner ni allt ni kan önska er i utrustningsväg och en generös matplats för många middagsgäster. Härifrån tar ni er vidare till vardagsrumsdelen med ljusinsläpp från tre väderstreck som bjuder på utrymme för en stor soffgrupp samt tv-bänk. En trappa upp till höger finner ni ett stort rum med 5 meters vinklad takhöjd och stora försterpartier i tre väderstreck. I anslutning till detta rum ligger en balkong som kan avnjutas i härlig kvällssol. Till vänster om trappan finner ni två likvärdiga sovrum, båda med gott om plats för en stor säng samt arbetshörna. Därefter finns en väl tilltagen möblerbar klädkammare. Centralt på övervåningen finns ett lättmöblerat allrum som kan delas av till ytterligare ett sovrum samt ett mycket smakfullt inrett duschrum. En etagelägenhet som ingen annan i ivrig väntan på en familj med smak för det goda. Är det ni? Hjärtligt välkomna på visning! Kontakta mäklare Daniel Bencze på 0723114433 för privat visning!

Ansvarig mäklare Daniel Bencze Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 44 33
daniel.bencze@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Ansvarig mäklare Daniel Bencze Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0723-11 44 33
daniel.bencze@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Karolina Asplind Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Järfälla 0760-06 23 00
karolina.asplind@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Entré
Entré
Övre plan
Övre plan
Majorsvägen 7A majorsvägen 7a barkarbystaden järfälla järfälla 6
165

Beskrivning

Allmän beskrivning

Entréplan

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för förvaring i form av ett praktiskt förråd. Vita väggar och samt klinkergolv som möter modernt parkettgolv av ek.

Kök
Välplanerat öppet kök med exklusiva materialval, generösa arbetsytor och smarta förvaringslösningar bakom vita skåpluckor och lådor. I utrustningsväg finns diskmaskin, kyl och frys, spishäll, ugn samt köksfläkt. Parkettgolv vitmålade väggar och ljust kaklat stänkskydd ovan köksbänk.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med högt i tak. Här finns det utrymme för en stor soffhörna med tillhörande tv-möbler. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum
Stort sovrum som går att dela av då det tidigare varit två separata sovrum. Gott om plats för en dubbelsäng och nattduksbord. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

Badrum
Fint helkaklat duschrum med toalett, tvättställ med kommod, spegelskåp, badkar med duschvägg i glas. I utrustningsväg finns även skåpsförvaring ovan tvättmaskin och torktumlare . Mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar. Golvvärme.

Övre plan

Sovrum
Stort sovrum med gott om plats för en rejäl dubbelsäng. Vitmålade väggar samt fint parkettgolv. Stigande takhöjd med 5 meter till högsta punkt.

Sovrum
Trevligt sovrum med plats för en dubbelsäng och nattduksbord. Vitmålade väggar samt en med fondtapet. Modernt parkettgolv av ek.

Sovrum
Trevligt sovrum med plats för en dubbelsäng och nattduksbord. Vitmålade väggar med en kontrasterande fondvägg samt parkettgolv.

Duschrum
Snyggt helkaklat duschrum med toalett, tvättställ med kommod, spegelskåp, duschhörna med glasdörrar. Mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar. Golvvärme.

Allrum
Väl tilltaget allrum med imponerade takhöjd. Här finns även möjlighet för den stora familjen att dela av till ytterligare ett sovrum. Plats för en stor soffa med tillhörande tv-möbler samt utgång till balkong. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 2015
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 6
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Ja
 • Våning 4 av 4
 • Balkong Ja
 • Andel av årsavgiften 0,02875 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 2,87509 %
 • Föreningssnamn Brf Flottiljen 2
 • Elkostnad 4 200 kr/år
 • Total driftkostnad 4 200 kr/år

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Flottiljen 2 ligger i Järfälla kommun i Barkarbystaden. Föreningen består av 69 bostadsrättslägenheter och har utnämnts som en av vinnarna i det som i Järfälla kallas "Byggnadsmärket", dvs utseendet av årets byggnad i kommunen. Huset består av en sammanhållen byggnad med 4 trapphus format runt en gård. Huset innehåller 67 lägenheter i storlekarna 2-6 rok. Det blir 4-6 våningar ovan mark samt en mindre källare under husets ena ände, Norr om huset finns en markparkering på egna tomten. Fastigheten har bredband och digital-TV via ComHem AB. Finns ett cykelförråd i nära anslutning till byggnaden, samt cykelplatser med fästen för lås på innergården. Utvändigt sopnedkast för mat och restavfall samt tidningar. Ett källsorteringsrum finns inom kvarteret.

Övrigt om föreningen

Finns ett cykelförråd i nära anslutning till byggnaden, samt cykelplatser med fästen för lås på innergården Utvändigt sopnedkast för mat och restavfall samt tidningar. Ett källsorteringsrum finns inom kvarteret

 • Föreningsnamn Brf Flottiljen 2
 • Antal lägenheter 67
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här bygger vi en levande stad med 18.000 nya bostäder, 140 kvarter och 10.000 nya arbetsplatser. I Barkarbystaden kommer det att finnas bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden blir en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Närservice

Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum.

Kommunikation

Idag åker du enklast till Barkarbystaden med pendeltåg till Barkarby station eller Jakobsberg och därefter buss 567 till exempelvis hållplats Herrestavägen (ligger vid Plantagen). Med bil från Stockholm: E18 norrut mot Enköping, avfart Barkarby Handelsplats S. Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Övrigt

Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.