Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
59 m² Boarea
2 Rum

Fakta

 • Adress Frihetsvägen 19
 • Område Ektorp
 • Avgift 3 181 kr inkl värme, VA och kabel-TV (Basutbud)
 • Boarea 59 m²
 • Rum 2
 • Drift 5 400 kr/år
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Den populära bostadsrättsföreningen Norra Ektorp bildades 1986 och består av 58 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Total byggyta är enligt taxeringsbeskedet 5 293 m², varav 4 743 m² utgör lägenhetsyta och 550 m² utgör lokalyta. Föreningens lägenheter och området ligger mitt i ett uppväxt och grönskande villakvarter och har ett minst sagt skyddat läge. Föreningens och områdets popularitet visar sig även genom den låga omsättningen av lägenheter. Området ligger väldigt skyddat men det är ändå bekvämt promenadavstånd till kommunikationer, förskolor, skolor, affärer och annan närservice. GEMENSAMHETSLOKAL Boende i föreningen kan hyra gemensamhetslokalen på Frihetsvägen 2. Lokalen rymmer cirka 50 gäster och har kök, diskmaskin, kyl/frys, bar, stereo och toalett. Lokalen kan även användas för övernattning av gäster till föreningens medlemmar och här inryms även bäddsoffa.

Renoveringar

Under 2019 har föreningen genomfört renovering/byte av ventilation i lägenheterna. Balkongerna renoverades under 2015 (byte av trall samt ommålning och till viss del byte/renovering av balkongräcken).

Parkering

I föreningen finns sammanlagt 41 garage- och 24 parkeringsplatser för uthyrning. Separat kö gäller för garage- och parkeringsplatser.

Tv och bredband

Kabel-TV och bredband genom Comhem. I månadsavgiften ingår ett baspaket av kanaler när det gäller kabel-TV. Bredband tecknas och betalas separat av respektive hushåll.

 • Föreningsnamn Brf Norra Ektorp
 • Antal lägenheter 58
 • Överlåtelseavgift 1 162 kr
 • Pantsättningsavgift 465 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Området kring Frihetsvägen är en idyll och på alla sätt lugnt och mycket populärt. Den ovanliga formen av boende som området inbjuder till är svår att hitta, då det är nära till det mesta samtidigt lugnet i det uppväxta villaområdet är så påtagligt. Njut av vackra promenadvägar och idylliska Nyckelviken med naturreservat, natursköna Långsjön med omtyckt badsjö och Bastusjön som ligger på promenadavstånd eller ta bussen till Slussen på tjugo minuter. Förskolor och skolor finns på promenadavstånd. Ektorps centrum är ett litet mysigt centrum med sina butiker, restauranger och kaféer som ligger på några minuters gångavstånd från bostaden. I Ektorp finns flera matbutiker, restauranger samt bageri/café Gateau. I Ektorp finns även frisör, optiker, blomsterhandel, klädbutik, kemtvätt, låssmed, hudvård och kosmetik, tandläkare och sjukgymnaster. För den träningssugne finns gym i form av AIM Studio och Nordic Wellnes. I området finns även Nacka Dojo (kampsport). I Nacka finns många fina naturreservat för den som gillar att vistas i skog och mark, t ex närbelägna Nyckelviken som lockar med skidåkning och gnistrande vita promenader vintertid och sommartid kanske en tur i joggingspåret samt bad vid saltstänkta klippor. Förutom naturen finns här en trevlig lantgård med djur som barnen kan besöka

Närservice

500 meter från Frihetsvägen ligger Ektorps centrum. Här finns ett brett utbud av mataffärer, blomsterhandel, kemtvätt, gym, caféer, restauranger, gym, mm. NACKA FORUM Cirka fem minuter bort med bil eller buss finner vi Nacka Forum. Det är ett utav Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i from av cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som banker och vårdcentral, mm. SICKLA KÖPKVARTER Även Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med cirka 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som i dag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bl. a. bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Det arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finner vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar, t.ex. SATS och Friskis & Svettis. I Ektorp finns även Nacka Närsjukhus som är ett modernt sjukhus med allt som rör vård och omsorg.

Kommunikation

Att ta sig övriga delar av Nacka och in till innerstan är enkelt och går snabbt. Det går ett stort antal busslinjer, dygnet runt, från Ektorps centrum och det tar cirka 20 minuter till Slussen. I högtrafik avgår bussarna med 2-3 minuters intervall.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.