Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Snart till salu

Finnboda Kajväg 8, 7 tr

Finnboda Hamn / Nacka
97,5 m² Boarea
4 Rum
7 433 000 kr Utgångspris
97,5 m² Boarea
4 Rum
7 433 000 kr Utgångspris

Visning

Visning Finnboda Kajväg 8, 7 tr 2020-08-20T17:30:00 2020-08-20T18:00:00 Mäklarringen
Finnboda Kajväg 8, 7 tr 13172 Nacka
Torsdag 20 Augusti, 17:30 - 18:00

Visning Finnboda Kajväg 8, 7 tr 2020-08-23T15:00:00 2020-08-23T15:30:00 Mäklarringen
Finnboda Kajväg 8, 7 tr 13172 Nacka
Söndag 23 Augusti, 15:00 - 15:30

Fakta

 • Adress Finnboda Kajväg 8, 7 tr
 • Område Finnboda Hamn
 • Pris 7 433 000 kr Utgångspris
 • Avgift 5 410 kr ink värme, va kabel-tv & bredband
 • Boarea 97,5 m²
 • Rum 4
 • Drift 5 340 kr/år

Exklusiv bostad med ett unikt läge mitt på kajen i Finnboda Hamn!

Med en magnifik utsikt över Saltsjön, Gamla Stan och Djurgården återfinns denna exklusiva bostad alldeles invid Finnbodas kajkant. Byggnadens sällsynta arkitektoniska linjer, såväl exteriört som interiört, fokuserar på både funktionalitet och estetik i kombination med maximerad utblick och ljusinsläpp. Här erbjuds en välplanerad fyra om 97,5 kvm, attraktivt belägen på sjunde våningen, som karaktäriseras av den skandinaviska designen där samspelet mellan värme och harmoni är i blickfånget tillsammans med de smakfulla materialvalen. Stilsäkert kök och stort sällskapsrum i trivsam öppen planlösning, tre bra sovrum, två helkaklade badrum och gott om förvaringsmöjligheter. Två balkonger i bästa solläge varv den ena är inglasad. I föreningen finns föreningslokal, förråd, cykel-/barnvagnsrum, tvättstuga, hiss samt garage. I Finnboda Hamn bor du toppmodernt, i det gamla varvsområdet, med närhet till både Stockholms city och skärgården runt knuten. Endast ett stenkast från bostaden finns restaurang, café, gym, mataffär och hållplats för pendelbåt som når Nybroplan på ca 20 minuter. På ca 15 minuters promenad når du även Södermalm. I närområdet finns också flertalet förskolor och skolor. Allt på bekvämt avstånd. Välkommen på visning!

Marielle H Andersson Fastighetsmäklare/Kontorsägare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0707-48 24 21
marielle.h.andersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Marielle H Andersson Fastighetsmäklare/Kontorsägare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0707-48 24 21
marielle.h.andersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Finnboda Kajväg 8, 7 tr finnboda kajväg 8, 7 tr finnboda hamn nacka nacka 4
97,5

Beskrivning

Allmän beskrivning

Genomgående vitmålade väggar samt golv bestående av vitlaserad ekparkett.

Lägenheten har genomgående vitpigmenterad och mattlackad ekparkett, vitmålade väggar samt fönsterbänkar i Carraramarmor.

Hall

Entré in till hall med plats för ytterkläder i stor inbyggd garderob med spegelskjutdörrar och grundinredning från Elfa. Hall med slitstark grå klinker.

Badrum

Till vänster om hallen ligger ett helkaklat badrum med väggar klädda i vitt kakel samt golv med klinker i en varmgrå ton och värme. Här finns duschhörna med takdusch och vikbara glasdörrar, handfat, badrumsskåp med spegel och armatur, handduksvärmare samt vägghängd wc. Infällda spotlights i tak.

Inre hall

Den inre möblerbara hallen öppnar upp mot lägenhetens övriga rum.

Klädkammare

Från den inre hallen nås även en praktisk klädkammare med grundinredning från Elfa.

Badrum & tvätt

Modernt badrum med vitkaklade väggar och med ett varmgrått klinkergolv med värme. Här finns ett stilfullt fristående badkar, handfat ovan kommod, spegel med armatur, handduksvärmare och vägghängd wc. Förvaringsmöjligheter i tre vägghängda skåp med vita luckor ovan arbetsbänk i vit laminat samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Infällda spotlights i tak.

Master bedroom

Master bedroom med plats för dubbelsäng samt klädförvaring i stor klädkammare med grundinredning från Elfa. Fint ljusinsläpp från det lågt bröstade fönsterpartiet samt den helglasade dörren ut mot den franska balkongen.

Sovrum

Sovrum med plats för enkelsäng, skrivbord samt klädförvaring i garderob. Lågt bröstat fönsterparti med ljusinsläpp från sydost.

Sovrum

Ett mindre sov-/arbetsrum med helglasad fönsterdörr ut till balkong. För den som önskar går det att ta ner väggen mot sällskapsrummet för att göra detta ännu större.

Balkong

Balkong i sydostläge med utsikt över båtar och bryggor, nedanför Mjölnarvägen, mot Kvarnholmens västra strandlinje. Trall på golv, belysning och eluttag finns.

Kök

Stilrent kök med grå/gröna släta luckor från Vedum. Överskåp med push-to-open vilket ger ett avskalat och fint uttryck som också förstärks med de helintegrerade vitvarorna. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt samt varmluftsugn och mikrovågsugn placerade i högskåp. Samtliga vitvaror i rostfritt från Electrolux. Vitt kakel samt infälld ledbelysning ovan arbetsbänk.

Matplats

Stor matplats, invid de generösa franska pardörrarna, med en majestätisk vy över Saltsjön mot Gamla stan.

Sällskapsrum

Fantastiskt sällskapsrum där ljuset flödar genom de generösa pardörrarna i glas som öppnar upp mot både den franska- samt den inglasade balkongen. Här finns gott om plats för social samvaro genom den öppna planlösningen mot matplatsen och köket.

Balkong

Stor inglasad balkong i sydväst med en härlig vy över vattnet och Djurgården. Gott om plats för middagsbjudningar. Trätrall på golv, belysning samt eluttag finns.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Övriga byggnader Till lägenheten finns ett förråd om ca 4 kvm beläget på entréplan. I föreningen finns en föreningslokal med pentry, grovtvättstuga, cykelrum samt utrymmen för för barnvagnar.
 • Byggnationsår 2017
 • Uppvärmning Fjärrvärme (vattenburna radiatorer)
 • Fastighetsbeteckning Nacka Sicklaön 37:67
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 4
 • Ventilation FTX
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Ja
 • Våning 7 av 9
 • Balkong Ja
 • Beskrivning bilplats Parkering finns på gatan och betalas via app eller i automat.
 • Andel av årsavgiften 1,18924 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 1,13943 %
 • Föreningssnamn HSB Brf Finnboda Terrass i Nacka
 • Elkostnad -
 • Försäkringskostnad 2 880 kr/år
 • Övriga kostnader 2 460 kr/år
 • Total driftkostnad 5 340 kr/år
 • Driftkostnadskommentar Posten "övrigt" avser internetuppkoppling. Föreningen har individuell mätning av el- och varmvattenförbrukning. Kostnaden för förbrukning debiteras i efterskott via månadsavierna.
 • Personer i hushållet 2
 • Allmänt om lägenheten Lägenheten har genomgående vitpigmenterad och mattlackad ekparkett, vitmålade väggar samt fönsterbänkar i Carraramarmor.

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Finnboda Terrass består av tre huskroppar om tio våningar. Lägenheternas storlekar varierar från tvåor till femmor. I föreningen finns en föreningslokal med pentry, grovtvättstuga, cykelrum samt utrymmen för för barnvagnar.

Övrigt om föreningen

Under 2018 amorterade föreningen 4.375.000 kr och kommer under 2019 att amortera 1.575.000 kr.

Renoveringar

Byggnaderna färdigställdes 2017 varför inget större underhållsbehov inom de närmsta åren föreligger utöver sedvanligt underhåll.

Parkering

I garaget under HSB brf Finnboda Udde har föreningen, via del i gemensamhetsanläggningen Finnboda Kajgarage, tillgång till 39 st platser. För närvarande är det 29 st i kö (kontrollerat 2019-10-25). Kostnad 1 260 kr/mån. Föreningen har också tillgång till 42 st oreserverade parkeringsplatser. Platser finns (kontrollerat 2019-10-25). Kostnad 650 kr/mån. Uthyrningen hanteras av Corepark, kontakt 08-650 01 15 eller info@corepark.se. Föreningen har också två bilar i Sunfleets bilpool. För mer information maila, info@sunfleet.com.

Tv och bredband

Föreningen har ett gruppabonnemang via ComHem för tv, telefoni och bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med 205 kr/mån. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas mot separat faktura från leverantören. I varje lägenhet finns ett kombinerat el-och multimediaskåp. I skåpet finns ComHems modem inkopplat vilket också fungerar som trådlös router.

 • Föreningsnamn HSB Brf Finnboda Terrass i Nacka
 • Ekonomi Den 1 januari 2019 höjs årsavgifterna med 2%.
 • Antal lägenheter 93
 • Överlåtelseavgift 1 628 kr
 • Pantsättningsavgift 698 kr betalas av köparen

Området

Allmänt om området

Finnboda Hamn har ett perfekt läge - mitt emellan storstad och skärgård. Området är beläget nedanför Finnberget med en härlig vy över Stockholms inlopp, Djurgården och mot Gamla stan. Här samsas historiens vingslag med moderna bostäder, restauranger, strandpromenader och kajer i en trivsam harmoni. I området kan du njuta av fina promenadstråk längs Saltsjöns kant. Väster om Finnboda Hamn återfinns grannområdet Saltsjöqvarn där bl.a. charmiga Boule & Berså finns samt även det vackra Elite Hotel Marina Tower med restaurang/bar och SPA-avdelning med Hamambad. I det andra grannområdet, österut mot Nacka, återfinns Kvarnholmen. Kvarnholmen är som en halvö och omges av både Saltsjön och Svindersviken. Här finns bl.a. ett nyöppnat närcentrum, mysiga caféer och restauranger samt den omåttligt populära gelaterian SNÖ som vunnit glass-SM både 2016 och 2018. Från Finnboda Hamn är det promenadavstånd till Södermalm, Svindersvik och till Sickla köpkvarter med shopping, restauranger och biograf. En ny bro över Svindersviken förbinder Finnboda och Kvarnholmen med centrala Nacka. Det finns också en fin belyst promenad- cykelväg till Sickla och Alphyddan längs Svindersviken.

Närservice

I Finnboda Hamn finns ICA Nära, Restaurang Docklands, Fröken Fräken Café (inne på Fogia) samt gymmet Puls & Träning. Större serviceutbud finns närmast i Sickla köpkvarter och i Nacka Forum som du enkelt når via den nya bron över Svindersviken.

Kommunikation

Buss 402 går från Mjölnarvägen, ca 5 min promenad från bostaden, och når Slussen på ca 15 min. Bussen trafikerar sträckan Nacka Forum-Kvarnholmen-Slussen. Pendelbåten avgår från Finnboda Hamn, dit du promenerar på 3-4 minuter, och tar dig smidigt in till Nybroplan på ca 20 min. Pendelbåten går mellan Frihamnen-Lidingö-Nacka-Nybroplan.

Parkering

Parkering finns på gatan och betalas via app eller i automat.

Övrigt

I området finns flera populära förskolor och skolor. Läs mer på www.nacka.se

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.