Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
29,5 m² Boarea
1 Rum

Fakta

 • Adress Edinsvägen 2, 4 tr.
 • Område Ektorp
 • Avgift 1 804 kr inkl värme och VA
 • Boarea 29,5 m²
 • Rum 1
 • Drift 4 524 kr/år

Bilder

Högt upp med insynsskyddat läge och vidsträckt utsikt
Högt upp med insynsskyddat läge och vidsträckt utsikt

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Ektorpshöjden bildades 2001 och äger fastigheten Sicklaön 201:2 med adresserna Edinsvägen 2, 6 och 8. Fastigheterna är soutteränghus med nio plan och uppfördes 1961. I föreningen finns 119 lägenheter varav 113 lägenheter är bostadsrätter samt sex lägenheter som upplåts med hyresrätt. Den totala boarean är 6 939 kvm. HEMSIDA www.ektorpshojden.se FÖRRÅD Tillhörande lägenheten finns ett förråd. Det finns även gemensamt cykel- och barnvagnsförråd. TVÄTTSTUGA I huset finns tvättstuga som är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkrum. FÖRENINGSLOKAL Föreningslokal samt gästrum finns att låna för föreningens medlemmar. Denna är belägen i källarplan på Edinsvägen 8. LOKALER På Edinsvägen 2 finns en lokal. På Edinsvägen 6 finns tre lokaler. På Edinsvägen 8 har föreningen har en styrelselokal inkl. ett övernattningsrum vilket kan bokas max en gång per vecka (och medlem). Den totala arean för lokalerna är 209 kvm. Föreningen tillhandahåller även en välskött lekplats, utemöbler samt rabatter för bostadsrättsinnehavarnas trivsel.

Renoveringar

Föreningen har under senare år genomfört större renoveringar i form av fönsterbyte, renoveringar av fasader, balkonger samt byte av balkongdörrar. Under hösten 2020 påbörjades stamrenovering genom relining. Detta beräknas vara klart under våren 2021 på Edinsvägen 2.

Parkering

Föreningen har 8 garage- och 47 parkeringsplatser. Det är separat kö till garage- och parkeringsplatser. En plats är en bokningsbar gästparkering. På gatan och i området finns även gratis korttids- och datumparkering,enligt gällande lokala regler.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till Telenor. Avgift för bredband och kabel-TV (basutbud) tillkommer med 95 kronor per månad.

Information om månadsavgift

I månadsavgiften till föreningen ingår värme och VA. Ett obligatoriskt tillägg för bredband och kabel-TV (basutbud) tillkommer med 95 kronor per månad.

 • Föreningsnamn HSB Brf Ektorpshöjden
 • Hemsida http://www.ektorpshojden.se/
 • Äger föreningen marken ja
 • Antal lägenheter 119
 • Antal hyreslägenheter 6
 • Antal lokaler 5
 • Överlåtelseavgift 1 666 kr betalas av säljaren
 • Pantsättningsavgift 714 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

Området kring Edinsvägen har ett av Nackas bästa lägen och är inbäddat i grönskande och idylliska villaområden med direkt närhet till det mesta man kan önska. På kort promenadavstånd kan man njuta av vackra promenadvägar och natursköna badsjöar som Långsjön och Bastusjön med många goda möjligheter till bad både från stränder och klippor. Samtidigt har man bekvämt promenadavstånd till kommunikationer, affärer, restauranger och närservice av alla slag. Från Ektorp avgår bussar med 2-3 minuters intervall och det tar 20 minuter till Slussen samt till T-Centralen och Kungsholmen/Hornsbergs strand. Det finns även gott om fina cykelvägar att välja mellan, vare sig du ska ta en kort cykeltur till shopping eller längre bort. Ektorps centrum är ett mysigt mindre centrum med sina butiker, restauranger och kaféer som ligger på några minuters gångavstånd från bostaden. I Ektorp finns flera matbutiker, flera restauranger med olika inriktning samt populära bageri/café Gateau. I Ektorp finns även frisör, optiker, blomsterhandel, klädbutik, kemtvätt, låssmed, hudvård och kosmetik, tandläkare och sjukgymnaster. För den träningssugne finns gym i form av AIM Studio och Nordic Wellnes samt Nacka Dojo (kampsport). På sommarhalvåret rekommenderas en promenad ner till Kerstin & Britt i Duvnäs, beställ god mat och lite vin därtill och sätt dig sedan under den stora eken och njut av den härliga atmosfären! Passa på att ta en titt i Olle Nymans ateljéer eller på någon pågående konstutställning. I Nacka finns många fina naturreservat för den som gillar att vistas i skog och mark, t ex närbelägna Nyckelviken som lockar med skidåkning och gnistrande vita promenader vintertid och sommartid kanske en tur i joggingspåret samt bad vid saltstänkta klippor. Förutom naturen finns här en trevlig lantgård med djur som barnen kan besöka.

Närservice

I Ektorps centrum finns ett brett utbud av mataffärer, blomsterhandel, kemtvätt, gym, caféer, restauranger, gym, mm. I området finns flera populära förskolor och skolor på promenadavstånd. Några minuter bort med bil eller buss finns även Nacka forum, ett av Stockholms största köpcentrum, med ett närmast obegränsat utbud av butiker, närservice, restauranger och caféer. Här finns även en stor ICA Maxi.

Kommunikation

Att ta sig till övriga delar av Nacka och in till stan är enkelt och går snabbt. Det går ett stort antal busslinjer, dygnet runt, från Ektorp och det tar cirka 20 minuter till Slussen, T-Centralen och Kungsholmen/Hornsbergs strand. I högtrafik avgår bussarna med 2-3 minuters intervall. Det finns även gott om fina cykelvägar att välja mellan, vare sig du ska ta en kort cykeltur till shopping eller längre bort.

Parkering

Föreningen har 8 garage- och 47 parkeringsplatser. En plats är en bokningsbar gästparkering. Kö kan förekomma till garage- och parkeringsplatser. På gatan och i området finns även gratis korttids- och datumparkering enligt gällande lokala regler.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.