Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
69 m² Boarea
2 Rum

Fakta

 • Adress Serenadvägen 20
 • Område Nacka Forum
 • Avgift 4 828 kr inkl värme, VA, bostadsrättstillägg (del av hemförsäkring), kabel-TV (bas) och bredband
 • Boarea 69 m²
 • Rum 2
 • Drift 4 000 kr/år
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Tinget i Nacka registrerades 1989 och stod klar för inflyttning 1991. Föreningen består av 214 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, på Serenadvägen 12-40. Föreningen har en total bostadsyta på 16 993 kvm och lokalytan är 708 kvm. I föreningen finns även 249 garage- och parkeringsplatser. Föreningen har ett mycket attraktivt läge, centralt ett stenkast från Nacka Forum och med gångavstånd till Nyckelvikens naturområde, skolor och förskolor. Området nås enkelt med kommunala färdmedel eller bil. Med buss från Slussen tar det 15 minuter och med bil 5-7 minuter. De två större husen har varsin grön innergård. Det mindre huset vetter mot en skogsdunge i söder och på norrsidan mot en gräsmatta omgärdad av vackra kastanjeträd. TVÄTTSTUGOR I föreningen finns fyra välutrustade tvättstugor. Tvättstugorna finns på Serenadvägen 12, 22, 30 och 40. Grovtvättmaskin finns i port 12 och 40. FÖRENINGSLOKAL Lokalen används för gemensamma möten men kan även hyras av medlemmar för föreningsgemensamma aktiviteter eller privata fester. Lokalen är utrustad för cirka 40 personer, har trådlöst internet, dator och projektor. CYKELRUM Cykelrum finns i källarplan i port 14 och 32.

Renoveringar

2014 Installerades bergvärmeanläggning 2017 Spolning av köksstammar 2017 Nya spaljéer samtlig uteplatser 2017 Nytt passersystem garaget 2017 Fastighetsbesktning 2019 Ny belysning samtliga hissar 2019 Takbesiktning PLANERAT UNDERHÅLL 2020 Fönster, dörrar och fönsterbleck målas om i hus 3 och 4 Byte av stuprännor hus 3 Spolning av alla stammar Tvätt av tegelpannor och plåtdetaljer på föreningshuset Garagestädning samt målning av parkeringsrutor

Parkering

Det finns såväl garageplatser under tak som parkeringsplatser utomhus. Separat kö gäller till parkering. I området finns även gästparkering.

Tv och bredband

I huset finns TV och bredband från Com Hem samt bredband från Telenor installerat. Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen. Bredband (250 Mbit/s) och telefoniabonnemang med Telenor, där man endast betalar för de samtal som man ringer, ingår i månadsavgiften till bostadsrättsföreningen.

 • Föreningsnamn HSB:s brf Tinget
 • Hemsida www.hsb.se/stockholm/brf/tinget/
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 214
 • Överlåtelseavgift 1 162 kr betalas av säljaren
 • Pantsättningsavgift 465 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Mycket centralt läge med närhet till det mesta man kan önska, så som grönområden, kommunikationer, skolor, förskolor, mataffärer och ett närmast obegränsat utbud av affärer och närservice i Nacka Forum. Nacka Forum är ett av Sveriges största köpcentrum, fullt av bland annat mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver tack vare cirka 150 butiker, caféer och restauranger. I Nacka med dess härliga skärgårdsmiljö finns obegränsat av smultronställen. På promenadavstånd finner man populära och idylliska Nyckelviken med dess naturreservat, café, trädgårdar, grillplatser och ladugård. När man passerat genom områdets skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår, mm. Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö behöver knappast presenteras. Det är ett stort friluftsområde med populära Hellasgården som given utgångspunkt. Bekvämt promenadavstånd även till Järla sjö. Till Nacka Strand går man på 10 minuter och där finner ni trevliga Restaurang J och ångbåtsbryggan med båttrafik till bland annat Nybrokajen, Fjäderholmarna och Vaxholm.

Närservice

200 meter från lägenheten ligger Nacka Forum, ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bland annat mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver tack vare cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även närservice, så som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. I området finns även ICA Maxi med ett stort utbud av daglig- och färskvaror. I Nacka Forum finns även Hemköp och Willys. SICKLA KÖPKVARTER Även Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med cirka 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som i dag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bl. a. bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Det arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finner vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar t.ex. SATS och Friskis & Svettis.

Kommunikation

Ett boende här erbjuder riktigt bra kommunikationsmöjligheter. Det finns ett stort antal busslinjer att välja mellan, lokalbussar och motorvägsbussar som tar dig in till Slussen på knappa 15 minuter.

Parkering

Det finns såväl garageplatser under tak som parkeringsplatser utomhus. Separat kö gäller till parkering. I området finns även besöks- och gästparkeringar.

Övrigt

Tunnelbanans blå linje byggs ut och kommer att ha en station vid Nacka Forum.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.