Sök på Mäklarringen

Nyproduktion

Sälj med oss

Åbroddsvägen 36 Lghnr 1004, SISTA BOSTADEN!

Kummelnäs / Saltsjö-Boo
134 m² Boarea
5 Rum
7 950 000 kr Fast Pris
134 m² Boarea
5 Rum
7 950 000 kr Fast Pris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Åbroddsvägen 36 Lghnr 1004, SISTA BOSTADEN!
 • Område Kummelnäs
 • Pris 7 950 000 kr Fast Pris
 • Avgift 4 960 kr inklusive parkering
 • Boarea 134 m²
 • Rum 5
 • Drift 32 832 kr/år
 • Möjligt tillträde Juni 2023

Samla dina vänner under bar himmel för en middag med naturen som gäst

Urban nyproduktion med inflyttning juni 2023. Framtaget av Vivioo, ett boende för de kräsna. Samla dina vänner under bar himmel för en middag med naturen som gäst på terrassen vid huset baksida där ett stilfullt utekök placeras. Terrasserna är platsgjutna med mörkgrå pigmentering där ni även finner spabadet som är uppvärmt året runt. Bostäderna karaktäriseras av stora fönsterpartier som skapar känslan av att du blir ett med naturen där fönsterna bildar vackra tavlor av området. Invändigt finner ni sobra färg- och materialval av hög kvalité. Markplan är ett socialt plan med kök och vardagsrum nära intill varandra med ändock avskilt. Övre planet är av en mer privat karaktär med tre sovrum, allrum och ett badrum. Utvändigt kommer inte lämnas till intet utan ni kommer finna väldresserade grusgångar med kantstål mot gräsmatta, trädgårds- samt fasadbelysning och vackra planteringar, framtaget av arkitekt. Varje hus får ett eget kallförråd intill huset samt parkering i carport för två bilar med framdragen el, förberett för laddstolpe. Husen har en lekfull panelsättning som målas i falusvart och carport och förråd förses med sedumtak. Läget är oslagbart med Velamsunds naturreservat som granne där ni finner massor av aktiviteter för alla i familjen såsom löparslingor, cykelvägar/stigar, vintertid längskidspår, utegym men också Velamsunds ridanläggning och insjöbad sommartid och skridskoåkning vintertid. Populära Backeboskolan finns på promenadavstånd och kommunikationerna är goda med både bussar och båtar, då Waxholmsbolaget trafikerar Risets brygga. Välkommen att teckna dig för ett boende i Brf Åbroddsvägen Övfre!

Marielle H Andersson Fastighetsmäklare / Kontorsägare Mäklarringen Nacka
0707-48 24 21 marielle.h.andersson@maklarringen.se Mejla
Marielle H Andersson Fastighetsmäklare / Kontorsägare Mäklarringen Nacka
0707-48 24 21 marielle.h.andersson@maklarringen.se Mejla

Bilder

Åbroddsvägen 36 Lghnr 1004, SISTA BOSTADEN! åbroddsvägen 36 lghnr 1004, sista bostaden! kummelnäs nacka saltsjö-boo 5
134

Beskrivning

Allmän beskrivning

Huset är inrett med varma färger. Målade väggar, tak och snickerier i varm ljusgrått. Golv genomgående bestående av enstavig vitoljad ekparkett. Elbrytare, uttag, dimmers och nätverksuttag i svart från Schneider Exxact standard. Trappa i vitoljad ek med svart målat stålräcke därtill.

Entré/hall

Rymlig entré med plats för hatthylla. Garderob i varm ljusgrå kulör finns och förvaring under trappa.

Kök med matplats

Snyggt snickerikök med köksö platsbyggs i mattlackade antracitgråa luckor och snickerier. Påkostade vitvaror från Siemens, integrerad kyl, frys och diskmaskin samt rostfri/svart ugn och mikro. Bänkskiva med underlimmad ho och stänkskydd av natursten i antracitgrå. Blandare av krom från Dorrbracht. Köket har stort skjutdörrparti med utgång till den gjutna terrassen om 25 kvm med kvällssol.

Vardagsrum

Härligt vardagsrum med stora sociala ytor och fönster från golv till tak och utgång till terrassen i sydväst med utekök från Myoutdoorkitchenmed och utsikt mot naturreservatet.

Bad/tvätt/teknik

Stilfull wc med dusch och tvättmöjligheter. Väggar klädda med kakel från Brickmate i stående plattsättning av Quartzite Black 300*600 mm. Golv likaså med 300*300 mm plattor. Garderob finns för förvaring, wc, kommod med handfat och spegel med belysning ovan samt dusch. Blandare, kommod och spegel från Dorrbracht. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens med grå laminatskiva ovan för praktisk vikyta. Husets värmekälla, frånluftsvärmepump från Nibe finner ni även här.

Sovrum med klädkammare & arbetsplats

Övre planets stora sovrum, föräldrasovrummet med generös klädkammare intill där plats för en arbetshörna faller sig naturligt. Fönster längs hela rummets långsida ger rikligt med ljus. Garderoberna i klädkammaren är gråa med mattsvarta beslag.

Bad

Gemytligt badrum med dubbelhandfat och dusch. Väggar klädda med kakel från Brickmate i stående plattsättning av Quartzite Black 300*600 mm. Golv likaså med 300*300 mm plattor. Wc, kommod med dubbelhandfat och spegel med belysning ovan, handduksvärmare samt dusch med duschvägg i glas finns. Blandare, kommod och spegel från Dorrbracht.

Allrum

Yteffektivt allrum med plats för både tv-hörna och förlagsvis lekyta/kontorsdel eller bibliotek. Stort glasparti som vätter i antingen öster eller väster.

Sovrum

2 likvärdiga sovrum med två inbyggda garderober och två stora fönster med utsikt mot Naturreservat.

Arkitektens egna ord

Husen på Åbroddsvägen är ritade med utblickar mot naturen som grundidé. De stora glaspartierna öppnar upp interiörerna och låter naturens färg- och ljus-skiftningar över året bli en del av interiören. Skjutpartiet vid kök och matplats bidrar ytterligare till att sudda ut gränsen mellan ute och inne, och skapar möjlighet för måltider ute på terrassen.

Den svarta träfasaden kompletteras med mattsvarta pulverlackerade detaljer för ett modernt och sammanhållet uttryck. Invändigt är paletten en sober kombination av ljusa trägolv, varmt ljusgrå kulörer på väggar och tak, och en mörkgrå palett av sten och keramik för kök och badrum.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Parhus
 • Övriga byggnader Kallförråd finns i anslutning till huset. Fasad klädd i stående träpanel målad i falusvart och tak bestående av sedum.
 • Byggnationsår 2022
 • Uppvärmning Frånluftsvärmepump Nibe
 • Fönster 3-glas med aluminiumram
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Övrigt om byggnaden, tex Renoveringar Fasad av stående träpanel målad i falusvart. Platsgjuten betongplatta som terass och entré. Grusade gångar med obehandlad kanstål mot gräsmatta.
 • Rum 5
 • Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Ej utförd
 • Hiss Nej
 • Våning av 2
 • Beskrivning bilplats Både i Orminge samt i Björknäs finns infartsparkering därifrån bussarna går med tät turtrafik in till Slussen dygnet runt.
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 6,1383 %
 • Föreningssnamn Brf Åbroddsvägen Övfre
 • Uppvärmningskostnad 9 912 kr/år
 • Elkostnad 8 040 kr/år
 • Kostnad för vatten och avlopp 4 692 kr/år
 • Renhållningsavgift 4 560 kr/år
 • Försäkringskostnad 5 628 kr/år
 • Total driftkostnad 32 832 kr/år
 • Driftkostnadskommentar Driftkostnaderna är uppskattade
 • Sammanställning uteplats Stor platsgjuten betongplatta som uteplats med spabad och utekök från Myoutdoorkitchen.
 • Övrigt Vivioo vilar på idén att bygga väldesignade, funktionella och tidlösa bostäder i attraktiva områden. De utgår från den moderna människans behov och levnadssätt med visionen att skapa personliga bostäder att längta hem till över tid. Att köpa en ny bostad är för många en av livets största affärer. Det är därför viktigt att bilden som förmedlas inför köpet motsvarar kundens förväntningar. För de på Vivioo är hela upplevelsen viktig, det handlar om alltifrån hur vi med stor omsorg planerar och uppför husen till att köparen ska känna sig trygg genom hela processen. För att säkerställa hög kvalitet och effektivt genomförda projekt samarbetar de med väletablerade byggföretag. Många av deras arkitekter, byggentreprenörer och leverantörer har följt med sedan starten. Vivioo grundades 2014 och har sedan starten visat en stark tillväxt, idag produceras mellan 40-50 bostäder årligen. För Vivioo är det viktigt att bidra och visa delaktighet även utanför vår bransch och därför stödjer de det lokala föreningslivet i de områden där de är verksamma. Deras process bygger på att de tar ansvar för hela kedjan - från kontakt med markägare och kommuner till val av byggföretag, arkitekter och mäklare. De väljer deras samarbetspartners med omsorg och har under lång tid byggt upp relationer som säkerställer maximal leverans och trygghet. Bostäder står idag för en stor del av energiförbrukningen i samhället. Därför strävar de på Vivioo efter att hela tiden hitta boendelösningar som är energieffektiva på lång sikt. De använder till övervägande del naturliga materialval med lång hållbarhet. Det kan handla om allt från rustika golv som tål att slipas flera gånger, till kök och badrum som formmässigt står sig över tid. Sammantaget handlar deras hållbarhetsfilosofi om att skapa energieffektiva bostäder som har minimal inverkan på natur och och miljö.

Föreningsinformation

 • Föreningsnamn Brf Åbroddsvägen Övfre
 • Antal lägenheter 21

Området

Allmänt om området

Kummelnäs är en lugn oas belägen mitt emellan stad och skärgård. I området finner vi blandad bebyggelse - allt från sekelskiftesvillor med snickarglädje till nybyggda och sparsmakade villor med moderna linjer. Som boende i Kummelnäs erbjuds du en fantastisk närmiljö med stora rekreationsområden samt ett aktivt bad- och båtliv alldeles inpå knuten. Här finns vackra vandringsleder, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser att besöka. Det erbjuds insjöbad i Sågsjön där kommunen under de senaste åren har lagt ut nya badbryggor och snyggat till både sandstranden och omgivningarna. En vacker småbåtshamn finns i Lövbergaviken där du kan bada från klipporna och njuta av Saltsjön och Stockholms inlopp i kvällssolen. I Velamsundsviken finns ”Sommarbo badplats” samt båtklubb. För den tennisintresserade finns möjlighet att nyttja tennisbanan ”Kummelnäs Tennis”, belägen i korsningen Lövbergavägen/Västergårdsvägen, under sommarhalvåret där det också erbjuds tennisskola för både barn och vuxna.

Närservice

Den solklara mittpunkten på Boo-ön är Orminge Centrum. Här finns många butiker för dagligvaruhandel - Sveriges största Coop Extrabutik, systembolag, kläd-/skobutiker samt butiker för hem och fritid. Därutöver finns ett varierat utbud av kommersiell och offentlig service - apotek, bank, bankomater, restaurang, gatukök, frisörer, kemtvätt och ett av Nacka kommuns välbesökta bibliotek. I Orminge Centrum finns också - sist men inte minst - det omåttligt populära bageriet/konditoriet ”Lindeberg” som ägs och drivs av den tidigare stjärnkrögaren Daniel Lindeberg. För den som vill äta mat på restaurang, men inte vill lämna ”ön”, finns välbesökta ”The Old Smokehouse” i Södra Lännersta samt nyöppnade ”Bruket” i Tollare. I centrala Nacka finns även Nacka Forum samt Sickla köpkvarter med ett digert utbud av affärer, service, restauranger och nöjen.

Kommunikation

Närmaste busshållplats ”Risetvägen” finns på några minuters promenadavstånd. Motorvägsbussen, linje 441, når Slussen på ca 40–50 min och linje 421 tar dig till Orminge Centrum där du enkelt byter till motorvägsbuss vidare mot Slussen. Föredrar du sjövägen trafikerar Waxholmsbolaget ”Risets brygga” och når Strömkajen på ca 40–50 minuter.

Parkering

Både i Orminge samt i Björknäs finns infartsparkering därifrån bussarna går med tät turtrafik in till Slussen dygnet runt.

Övrigt

I området planeras en ny förskola i början av Åbroddsvägen samt att det finns en befintlig förskola efter Bågvägen. Vidare i närområdet finns flera förskolor och skolor. Den vackert belägna och populära Backeboskolan är en friskola med plats för ca 170 elever (åk 1–6). Skolan startade 1993 och sedan 2015 ingår även en förskola, Backebo Förskola, i enheten med plats för ca 30 barn. I kommunal regi finns Kummelnäs förskola med plats för ca 130 samt föräldrakooperativet Regnbågen som är belägen invid Kummelsnäsviken. I mysiga Kummelnäs kapell finns även en öppen förskola med verksamhet för både barn och föräldrar. De närmaste kommunala skolorna är Sågtorpsskolan (åk f-6) samt Myrsjöskolan (åk f-9). Precis runt hörnet ligger stora Velamsunds naturreservat som är ett av Nackas största frilufts- och rekreationsområden. Här finns många vackra vandringsvägar, motionsslingor, belyst elljusspår för både löpning och längdskidåkning samt även ett utegym. Mitt emellan Insjön och Velamsundsviken ligger Velamsunds gård som är ett populärt besöksmål för hela familjen. Alldeles intill ligger en anordnad badplats, Velamsundsbadet, där det på vintrarna är plogat en skridskobana runt sjön. Här finns också grillplatser och en mindre lekplats. I Velamsund finns också aktiviteter såsom bl.a. Nacka ridskola, båtklubb samt Boo Kanot- och skidklubb. Längst in i Velamsundsviken ligger ”Långa Raden”- en huslänga från 1800-talet med restaurang, glashytta och butik. För ytterligare aktivitet så finns Myrsjö sport- och rackethall på kort bilavstånd. Även Björknäs sporthall, IP och ishall finns på kort avstånd. Gillar man fotboll så finns Boo FF vid Boovallen i Boo Gård och för den golfintresserade ligger Nacka golfklubb ca 10 minuter bort med bil. Vill man njuta på spa-anläggning så finns både omtyckta Hasseludden Yasuragi, en anläggning med lugn japansk atmosfär och ro för själen, samt även Skepparholmen Spa- och konferenshotell på kort bilavstånd.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.