Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Nordmannavägen 20, lgh 15

Kummelnäs / Saltsjö-Boo
52 m² Boarea
3 Rum
2 795 000 kr Fast Pris
52 m² Boarea
3 Rum
2 795 000 kr Fast Pris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Nordmannavägen 20, lgh 15
 • Område Kummelnäs
 • Pris 2 795 000 kr Fast Pris
 • Avgift 2 603 kr Utöver månadsavgiften tillkommer kostnader för uppvärmning, hushållsel, telefon, bredband, tv samt hemförsäkring ink bostadsrättstillägg.
 • Boarea 52 m²
 • Rum 3

Det är inte konstigt att man längtar bort från stan - det är fullt naturligt!

I Kummelnäs bor man i en rofylld skärgårdsnära miljö endast 25 minuter från stan. Fjärran från trafikbrus och stadens larm. Omgiven av det enkla livet och en natur där det vimlar av gömda pärlor att utforska. Här bygger Imola bostäder som vill lite mer! De bygger bostäder som de själva skulle vilja bo i. Bostäder som inte bara erbjuder skydd mot väder och vind. De brukar säga att de bygger bostäder som vill lite mer. Som vill vara lite finare. Mer genomtänkta. Med bättre planlösningar. Bostäder som badar i ljus och håller en högre kvalitet - även där du inte ser. I vanlig ordning har de kryddat projektet med en osedvanligt hög standard och omsorg om detaljerna som de börjar bli kända för. Så de har full förståelse för om man hellre stannar inne och bara myser. De stora glaspartierna suddar ju liksom ändå ut gränsen mellan inne och ute. Magasinen består av 18 lägenheter som är fördelade i fyra magasinshus och ett parhus. Här drar man fördel av både lägenhetens och villalivets privilegier samtidigt som man inte drabbas av dess baksidor. De fyra magasinshusen grupperar sig i en klassisk gårdsstruktur där man utöver de egna uteytorna delar på de gemensamma kvaliteter som tomten bjuder. Parhuset, ett stenkast bort, ligger på en stor soldränkt tomt vid vägs ände som dessutom gränsar mot orörd natur och skog. Här har man sitt egna revir, sin egna infart och villans alla attribut. Samtliga bostäder har specialritade kök, garderober och kommoder. Vitvaror från Siemens. Bänkskivor i keramisk sten. Trägolv från Kährs. Grundpaket med spotlights. Generösa fönsterpartier. Kranar från Tapwell. Porslin från Duravit. Och allt detta med fågelkvitter utanför dörren. Lägg sedan till tysta betongbjälklag. Skön golvvärme. Gedigna väggar som man kan spika i. Rejäla dörrar. Trappor. Uteplatser. Buskar. Träd. Staket och allt annat som gör ditt boende komplett så vore det väl konstigt om inte det här boendet är ett av de mest prisvärda i trakten. Välkommen att besöka Magasinen.com och gör din intresseanmälan!

Marielle H Andersson Fastighetsmäklare/Kontorsägare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0707-48 24 21
marielle.h.andersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Marielle H Andersson Fastighetsmäklare/Kontorsägare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0707-48 24 21
marielle.h.andersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Nordmannavägen 20, lgh 15 nordmannavägen 20, lgh 15 kummelnäs nacka saltsjö-boo 3
52

Beskrivning

Magasinen

Låt dig inspireras och dröm dig bort, besök Magasinens projekthemsida www.magasinen.com

Dags att kliva in över tröskeln...

I entrén välkomnas du av ett exklusivt, och praktiskt, keramiskt stengolv och fullhöga, specialritade, garderober som tar hand om klädförvaring. Dimbara spotlights i taket ser till att man välkomnas oavsett årstid.

Den kräsne kocken

De påkostade, välutrustade och specialritade köken, framtagna specifikt för projektet, kommer i två stilar. Här väljer du mellan ljus eller mörk kvartskuren ek. På toppen av allt ligger matchande stenskivor. Alla vitvaror; induktionshäll med integrerad fläkt, varmluftsugn, mikro, helintegrerad diskmaskin och helintegrerad kyl och frys, från Siemens, borgar för att till och med en kräsen kock inte rynkar på näsan.

Bostadens flöde

Du kliver rakt in i hjärtat till denna bostad och möts direkt av den höga standarden i köket och vardagsrummets arkitektoniska linjer. Här samsas den öppna planlösningen med känslan av social harmoni. Lägenhetens två sovrum karaktäriseras av hög mysfaktor genom snedtak och specialritade snickerier. Det ena är större - det andra är mindre. Båda med klädförvaring i garderober. I lägenhetens ena hörna ligger badrummet med stora fönster i två väderstreck.

Badrummen

Badrummen är utrustade med en standard utöver det vanliga. Både i utförande och material. Här har arkitekterna valt ut två vackra keramiska stenar som du väljer mellan. Kommoderna är också specialritade och matchar övriga snickerier. Handfaten kommer från Duravit - likaså speglarna med inbyggd belysning. De väggar som är beklädda utgörs av stora 60x60-plattor. På golven, där det krävs mer golvfall, används mindre plattor. En extra ljusglimt är kanske de dimbara spotlightsen i taket som gör att du kan välja om du även vill bada i ljus.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp 4 flerfamiljshus i 3 plan samt 1 parhus i 2 plan
 • Övriga byggnader I separata förrådsbyggnader har varje lägenhet tillgång till 1 st kallförråd om ca 6-12 kvm.
 • Byggnationsår 2020/2021
 • Uppvärmning Vattenburen golvvärme (via egna frånluftsvärmepumpar)
 • Fönster 3-glas i trä med utsida i aluminium
 • Fastighetsbeteckning Kummelnäs 1:286
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 3
 • Typ av kök Specialritat
 • Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Beskrivning av hiss Hissen betjänar enbart våning 3.
 • Hiss Ja
 • Våning 3 av 3
 • Uteplats Ja
 • Parkering Ja
 • Beskrivning bilplats Både i Orminge samt i Björknäs finns infartsparkering därifrån bussarna går med tät turtrafik in till Slussen dygnet runt.
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 3,5325 %
 • Föreningssnamn Brf Kummelnäs Bullerby
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad -
 • Driftkostnadskommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnader för uppvärmning, hushållsel, telefon, bredband, tv samt hemförsäkring ink bostadsrättstillägg. Förbrukningen varierar beroende på antal personer i hushållet samt levnadsvanor.

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen har förvärvat fem fastigheter, Nacka Kummelnäs 1:284-1:287 & 1:299 med adresserna Nordmannavägen 18, 20 & 25 samt Frövägen 11 & 13. Föreningen avser genom nybyggnation på Totalentreprenad uppföra sammanlagt 18 bostadslägenheter belägna i fyra flerbostadshus och ett parhus samt 24 parkeringsplatser på mark. Bygglov är beviljat 2017-04-19. Total lägenhetsyta (boa) är 1 718 kvm. Total tomtareal är 9 658 kvm. Flerbostadshusen är i tre plan där etagelägenheterna är 132 kvm i två plan samt ateljélägenheterna, högst upp, är 52 kvm. Parhuset är i två plan med vardera boarea om 123 kvm.

Parkering

Det finns totalt 24 parkeringsplatser. En parkeringsplats per lägenhet i flerbostadshuset ingår, totalt 16 stycken. Till parhuset ingår två parkeringsplatser vardera, totalt 4 stycken. Det finns fyra extra parkeringsplatser som går att hyra för 450 kr/månad. Kö kan förekomma.

Tv och bredband

I varje bostad finns fiber framdragen. Telefon, tv och data kan distribueras via fiberuttag.

 • Föreningsnamn Brf Kummelnäs Bullerby
 • Antal lägenheter 18
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Ja

Området

Allmänt om området

Kummelnäs är en lugn oas belägen mitt emellan stad och skärgård. I området finner vi blandad bebyggelse - allt från sekelskiftesvillor med snickarglädje till nybyggda och sparsmakade villor med moderna linjer. Som boende i Kummelnäs erbjuds du en fantastisk närmiljö med stora rekreationsområden samt ett aktivt bad- och båtliv alldeles inpå knuten. Här finns vackra vandringsleder, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser att besöka. Det erbjuds insjöbad i Sågsjön där kommunen under de senaste åren har lagt ut nya badbryggor och snyggat till både sandstranden och omgivningarna. En vacker småbåtshamn finns i Lövbergaviken där du kan bada från klipporna och njuta av Saltsjön och Stockholms inlopp i kvällssolen. I Velamsundsviken finns ”Sommarbo badplats” samt båtklubb. För den tennisintresserade finns möjlighet att nyttja tennisbanan ”Kummelnäs Tennis”, belägen i korsningen Lövbergavägen/Västergårdsvägen, under sommarhalvåret där det också erbjuds tennisskola för både barn och vuxna.

Närservice

Den solklara mittpunkten på Boo-ön är Orminge Centrum. Här finns många butiker för dagligvaruhandel - Sveriges största Coop Extrabutik, systembolag, kläd-/skobutiker samt butiker för hem och fritid. Därutöver finns ett varierat utbud av kommersiell och offentlig service - apotek, bank, bankomater, restaurang, gatukök, frisörer, kemtvätt och ett av Nacka kommuns välbesökta bibliotek. I Orminge Centrum finns också - sist men inte minst - det omåttligt populära bageriet/konditoriet ”Lindeberg” som ägs och drivs av den tidigare stjärnkrögaren Daniel Lindeberg. För den som vill äta mat på restaurang, men inte vill lämna ”ön”, finns välbesökta ”The Old Smokehouse” i Södra Lännersta samt nyöppnade ”Bruket” i Tollare. I centrala Nacka finns även Nacka Forum samt Sickla köpkvarter med ett digert utbud av affärer, service, restauranger och nöjen.

Kommunikation

Närmaste busshållplats ”Frövägen” finns på endast några minuters promenadavstånd. Motorvägsbussen, linje 441, når Slussen på ca 40–50 min och linje 421 tar dig till Orminge Centrum där du enkelt byter till motorvägsbuss vidare mot Slussen. Föredrar du sjövägen trafikerar Waxholmsbolaget ”Risets brygga” och når Strömkajen på ca 40–50 minuter.

Parkering

Både i Orminge samt i Björknäs finns infartsparkering därifrån bussarna går med tät turtrafik in till Slussen dygnet runt.

Övrigt

Förskola & skola I närområdet finns flera förskolor och skolor. Den vackert belägna och populära Backeboskolan är en friskola med plats för ca 170 elever (åk 1–6). Skolan startade 1993 och sedan 2015 ingår även en förskola, Backebo Förskola, i enheten med plats för ca 30 barn. I kommunal regi finns Kummelnäs förskola med plats för ca 130 samt föräldrakooperativet Regnbågen som är belägen invid Kummelsnäsviken. I mysiga Kummelnäs kapell finns även en öppen förskola med verksamhet för både barn och föräldrar. De närmaste kommunala skolorna är Sågtorpsskolan (åk f-6) samt Myrsjöskolan (åk f-9). Fritid & motion Precis runt hörnet ligger stora Velamsunds naturreservat som är ett av Nackas största frilufts- och rekreationsområden. Här finns många vackra vandringsvägar, motionsslingor, belyst elljusspår för både löpning och längdskidåkning samt även ett utegym. Mitt emellan Insjön och Velamsundsviken ligger Velamsunds gård som är ett populärt besöksmål för hela familjen. Alldeles intill ligger en anordnad badplats, Velamsundsbadet, där det på vintrarna är plogat en skridskobana runt sjön. Här finns också grillplatser och en mindre lekplats. I Velamsund finns också aktiviteter såsom bl.a. Nacka ridskola, båtklubb samt Boo Kanot- och skidklubb. Längst in i Velamsundsviken ligger ”Långa Raden”- en huslänga från 1800-talet med restaurang, glashytta och butik. För ytterligare aktivitet så finns Myrsjö sport- och rackethall på kort bilavstånd. Även Björknäs sporthall, IP och ishall finns på kort avstånd. Gillar man fotboll så finns Boo FF vid Boovallen i Boo Gård och för den golfintresserade ligger Nacka golfklubb ca 10 minuter bort med bil. Vill man njuta på spa-anläggning så finns både omtyckta Hasseludden Yasuragi, en anläggning med lugn japansk atmosfär och ro för själen, samt även Skepparholmen Spa- och konferenshotell på kort bilavstånd.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.