Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?
Budgivning pågår
Läs mer om budgivning

Solviksvägen 23H

Kummelnäs / Saltsjö-Boo
22 m² Boarea
8 m² Biarea
2 Rum
1 995 000 kr utgångspris
22 m² Boarea
2 Rum
1 995 000 kr utgångspris

Visning

Visning Solviksvägen 23H 2020-12-06T13:00:00 2020-12-06T13:30:00 Mäklarringen
Solviksvägen 23H 13237 Saltsjö-Boo
Söndag 6 December, 13:00 - 13:30

Varmt välkomna!

Fakta

 • Adress Solviksvägen 23H
 • Område Kummelnäs
 • Pris 1 995 000 kr utgångspris
 • Avgift 398 kr
 • Boarea 22 m²
 • Rum 2
 • Drift 13 300 kr/år

Eget hus med trädgård!

För dig som vill bo i eget hus med trädgård. Lägenheten är i nyskick och byggdes 2017. Här får du en praktisk lägenhet med ”villakänsla” perfekt för dig som vill bo avskilt men ända få de praktiska delarna med en brf. Vardagsrummet erbjuder stora fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp och utsikt över den rymliga uteplatsen i soligt sydvästläge. Perfekt för grillkvällar eller om du gillar att odla eller påta i trädgården. Smart sovloft med gott om plats för dubbelsäng och här fås fint ljusinsläpp via fönstret. Parkeringsplats och separat förråd tillhör lägenheten.

Annika Palmö Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 073-666 46 41
annika.palmo@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Annika Palmö Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 073-666 46 41
annika.palmo@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Planritning
Planritning
Planritning loft
Planritning loft
Solviksvägen 23H solviksvägen 23h kummelnäs nacka saltsjö-boo 2
22

Beskrivning

Hall

Inbjudande hall med vy mot den öppna planlösningen. Ekparkett samt vitmålade väggar vilket är genomgående i hela lägenheten. Dimbara, infällda vita LED spotlights i tak. Gott om förvaring i hel garderobsvägg bakom spegeldörrar.

Vardagsrum och kök

Ljust, luftigt vardagsrum med högt i tak och härliga, stora fönsterpartier som vetter ut mot uteplatsen. Stilrent kök med vita köksluckor, marmor bänkskiva samt stänkskydd i mörkt kakel. Maskinell utrustning från Siemens består av induktionshäll, ugn, kolfilterfläkt med utsug, kombinerad kyl/frys samt tvättmaskin.

Sovloft

Ordentlig trappa till mysigt sovloft om ca 8 kvm med fönster och garderob för förvaring.

Badrum

Modernt och lyxigt badrum med vitkaklade väggar och mörkt klinker på golv med underliggande golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod under samt rund spegel ovan, dusch med glasdörrar i härdat klarglas samt handdukstork. I badrummet finns det även installerad sensorstyrd badrumsfläkt.

Altan

Trädäckad altan i sydvästläge med utgång från kök samt anslutande gräsmatta.

Övrigt

- Varje lägenhet har separat anläggning för uppvärmning och framställan av varmvatten. Varje bostadsrättshavare innehar egen vattenmätare och abonnemang hos kommunen för VA.
- Varje bostadsrättshavare ombesörjer själv abonnemang för TV och internet.
- Varje medlem svarar för inre underhåll exkl. värmeanläggning.
- En parkeringsplats tillhör lägenheten som ingår i årsavgiften.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Atterfallshus i bostadsrättsförening
 • Byggnationsår 2017
 • Uppvärmning Frånluftsvärmepump
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Kummelnäs 1:1168 och Kummelnäs 1:832
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 2
 • Typ av kök kök
 • Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Våning 1 av 1
 • Uteplats Ja
 • Andel av årsavgiften 2,58 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 2,58 %
 • Föreningssnamn Brf Solviksnäset
 • Uppvärmningskostnad 9 000 kr/år
 • Elkostnad -
 • Kostnad för vatten och avlopp 2 500 kr/år
 • Försäkringskostnad 1 800 kr/år
 • Total driftkostnad 13 300 kr/år
 • Driftkostnadskommentar I uppvärmningskostnaden ingår även hushållselen. Driftskostnaderna kan variera bl.a beroende hur många som bor i hushållet.
 • Personer i hushållet 1
 • Sammanställning uteplats Den trädeckade altanen som nås både från entrédörren och vardagsrummet utgör den största ytan av marken. Till vänster om huset finns en gräsyta som också tillhör tomten.
 • Mark i upplåtelsen 40

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Solviksnästet är en äkta bostadsrättsförening innehållandes 8 bostäder i radhus- och attefallsform med adress Solviksvägen 23 i Kummelnäs, Saltsjö-Boo. Föreningen äger fastigheterna Kummelnäs 1:1168 och Kummelnäs 1:832 med en total tomtarea om 3.200 kvm. Byggnationen av föreningen påbörjades 2016 och bostäderna stod färdiga 2018. Föreningen är obelånad vilket ger den låga avgiften samt att varje boende står för egen framställan av värme och vatten. Föreningen är obelånad vilket gör att månadsavgifterna kan hållas nere. Föreningen diskuterar med en annan förening som är byggd av samma byggbolag om en fusion. Det skulle innebära att att föreningen kommer att bestå av 11 st lägenheter. Varje boende har en egen värmepump för framställande av värme och vatten där kostnaden bekostas av den egna bostaden. Detta gör det väldigt likt att äga en egen fastighet. Föreningen har gemensam hantering av hushållssopor. Varje boende har ett fristående kallförråd som ingår i avgiften.

Renoveringar

Husen är nybyggda vilket gör att inget underhåll föreligger de närmsta åren.

Parkering

Varje boende har en egen parkeringsplats på föreningens mark som ingår i månadsavgiften.

Tv och bredband

Varje bostadsinnehavare ombesörjer själv abonnemang för tv och internet.

 • Föreningsnamn Brf Solviksnäset
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 8
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

ALLMÄNT OM KUMMELNÄS Kummelnäs är ett barnvänlig och lugnt område med skärgårdskänsla. I området finner vi blandad bebyggelse - allt från sekelskiftesvillor med snickarglädje till nybyggda och sparsmakade villor med moderna linjer. I Kummelnäs passerar Booleden, en 15 km lång vandringsled som passerar flera av Saltsjö-Boos bästa utsiktsplatser, fornminnen, sjöar och kulturhistoriska platser. Vandrar man denna led kommer man strax till Velamsunds naturreservat. Det finns även ett flertal badsjöar i närheten, bland annat Karbosjön och Sågsjön.I Sågsjön går det mer än bra att bada, kommunen har under de senaste åren lagt ut nya badbryggor och snyggat till sandstranden och omgivningarna. En vacker småbåtshamn finns i Lövbergaviken i Gärdesuddens naturreservat. Här kan man även bada från klipporna och njuta av Saltsjön och Stockholms inlopp i kvällssolen. En ångbåtsbrygga med möjlighet att förtöja båten under ett dygn finns vid Kummelnäsvikens inre brygga. FRITID Precis runt hörnet ligger stora Velamsund, 700 hektar som omsluter Velamsundsviken och Insjön med friluftsgård - en stor magasinsbyggnad med rastlokal, omklädningsrum och duschar, med mera, Nacka Naturskola, ett 2,5 km långt elljusspår för löpning och skidåkning, Nacka Ridklubb, båtklubb, kajakklubb, golfklubb, Långa raden - en huslänga från 1800-talet med restaurang, glashytta, butik mm. För er som spelar golf ligger Nacka golfklubb inte mer än 4 kilometer bort. Vill man njuta på SPA-anläggning så finns omtyckta Hasseludden Yasuragi inte långt bort, en anläggning med lugn japansk atmosfär och ro för själen. Till Värmdö och Gustavsberg kan man ta sig med bil på ca 10 minuter. Gustavsberg är ett gammalt brukssamhälle som på ett charmigt sätt har lyckats med blandningen av modernt och gammalt. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från centrum, finns småbutiker, café och restaurang. Ett flertal factory outlets inom glas, porslin och keramik. Det finns också en konsthall i hamnen med olika nutida utställningar samt en unik glasexpo. I Gustavsberg finns uppskattade Gustavsbergbadet med äventyrsavdelning.

Närservice

ORMINGE CENTRUM I Orminge Centrum finns det bland annat mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, restauranger, café, systembolag, frisörer, banker och butiker. I Orminge Hus bredvid Centrum finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC, Friskis & Svettis, restauranger och ett mycket trevligt bageri NACKA FORUM Ca 5 km bort finner vi Nacka Forum, ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bland annat. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver tack vare cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. I det tillhörande parkeringsgaraget finns gott om parkeringsplatser med tre timmar fri parkering. I området finns även ICA Maxi som kan vara bra när det är dags för storhandling. SICKLA KÖPKVARTER Även Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd, mindre än 10 minuter bort med bil. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med ca 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bland annat bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Där arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finns även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar till exempel SATS iTrim och Friskis & Svettis.

Kommunikation

BUSS Bussar går från området in till Slussen. BIL Med bil når man city på ca 15 min. Det finns utmärkta cykelbanor från Kummelnäs och hela vägen in till staden.

Övrigt

SKOLOR OCH DAGIS Den vackert belägna och populära Backeboskolan är en friskola med förskola och årskurs 1-6. Skolan har 147 elever och bedriver undervisning i små grupper med mycket personal. Myrsjöskolan (förskola och årskurs 1-9) och Sågtorpsskolan (förskola och årskurs 1-6) finns ca 2,5 km söder om Kummelnäs. Det finns ett kommunalt dagis vid Kummelnäs vändhållplats. Kummelnäs förskola och föräldrakooperativet Regnbågen (dagis) ligger vid Kummlenäsviken. I Kummelnäs kapell finns även en öppen förskola.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.