Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Semaforvägen 59 pl 2

Telegrafberget / Saltsjö-Boo
61 m² Boarea
2 Rum
2 950 000 kr Accepterat pris
61 m² Boarea
2 Rum
2 950 000 kr Accepterat pris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Semaforvägen 59 pl 2
 • Område Telegrafberget
 • Pris 2 950 000 kr Accepterat pris
 • Avgift 3 072 kr inkl. värme och kallvatten. En obl. avgift om 208 kr/mån tillkommer för internet.
 • Boarea 61 m²
 • Rum 2
 • Drift 7 800 kr/år
 • Möjligt tillträde 2019-12-10

Nu ges tillfälle att förvärva denna gaveltvåa om 61 kvm i brf Fyrhuset med oslagbart läge på Telegrafberget!

Lägenheten erbjuder en fantastisk atmosfär med trendiga materialval såsom smakfullt mörkgrått kök med fina beslag och matchande blandare i black chrome. Ljust och rymligt sällskapsrum med öppen planlösning mot köket och härifrån nås den stora inglasade balkongen. Väldisponerat sovrum med garderobsvägg bakom skjutdörrar, stilrent badrum som går i vitt och grått med kombimaskin, spotlights i tak samt inbjudande hall med förvaring. I brf Fyrhusen är livskvalitet och trivsel i fokus där det finns många ytor att mötas på. Ta gångbron över till grannföreningen brf Kajen och umgås med dina grannar på den gemensamma takterrassen eller varför inte ett besök i relaxavdelningen och bastun. Vill du hellre vistas i pergolans svalkande skugga tar du hissen ner till innergården.

Annika Palmö Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 073-666 46 41
annika.palmo@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Annika Palmö Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 073-666 46 41
annika.palmo@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Lägenhetsritning
Lägenhetsritning
Semaforvägen 59 pl 2 semaforvägen 59 pl 2 telegrafberget nacka saltsjö-boo 2
61

Beskrivning

Allmän beskrivning

Design och funktion är ledord i projektet och i den här lägenheten har utöver den höga standarden tillval gjorts för att ytterligare ge boendet en trendig och hemtrevlig känsla. Genomgående är väggarna målade i en ljust grå nyans och på golvet ligger vitpigmenterade och mattlackad 3-stavsparkett i ek.

Hall

Inbjudande hall med avhängningsmöjligheter i hatthylla med klädhängare och garderob. Här finns även ett städskåp. Hallen öppnas upp mot badrum och kök.

Badrum

Stilrent helkaklat badrum med vitkaklade väggar och antracitgrå klinker på golv, med konfortvärme. Kakel och klinker kommer från Höganäs. Badrummet har utrustats med spotlights i tak, tvättställ med kommod och spegelskåp ovan, wc, takdusch från Tapwell bakom glasduschväggar, handdukstork samt kombimaskin.

Kök

Smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrum och härifrån nås den stora balkongen i söderläge. Invid det stora fönsterpartiet finns gott om plats för matbord. Köket från Ballingslöv har här trendiga mörkgrå luckor som döljer goda förvaringsmöjlighet och ovan den praktiska arbetsbänken sitter stilrent vitt kakel. Här har tillval gjorts så som de snygga beslagen i krom och svart läder och köksblandaren i Black Chrome från Tapwell. Köket har även utrustats med underlimmad ho, kyl/frys, diskmaskin, helintegrerad köksfläkt, induktionshäll, ugn samt mikro.

Sällskapsrum

Stort och luftigt sällskapsrum med fönsterpartier i två väderstreck vilket gör att ljuset flödar in. Här finns gott om plats för soffa och tv-möbel.

Sovrum

Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng. Här har tillval gjort i form av skjutdörrar till garderobsväggen för att skapa en lyxig känsla.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy
×
Fri värdering?

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Övriga byggnader Utanför portarna kommer föreningens gård att ligga med en mysig pergola, lekplats och uteplats. I föreningen finns soprum inkl källsortering belägen bredvid garageinfarten i garageplan. Grovtvättstuga som kommer att ligga i hus 5. Övernattningslägenhet i hus 5. Barnvagnsrum, cykelrum samt rullstolsrum kommer att finnas. I grannföreningen brf Kajen kommer det att finnas en takterrass, bastu med relax och träningslokal som medlemmar i brf Fyrhuset kommer att få använda och är delägare av igenom en gemensamhetsanläggning. Till varje lägenhet hör ett förråd som ligger i garageplan.
 • Byggnationsår 2019
 • Uppvärmning Bergvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Nacka Skarpnäs 2:22
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 2
 • Typ av kök kök
 • Ventilation FTX med värmeåtervinning
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Ej behövd
 • Hiss Ja
 • Våning 5 av 7
 • Kommentar våningsplan Lägenheten ligger på plan 2 av 4 plan.
 • Balkong Ja
 • Beskrivning bilplats Under husen finns garage i två plan med 66 parkeringsplatser, varav cirka sju utrustas med långtidsladdare för elbilar. Preliminär kostnad för en garageplats är 1200 kronor per månad. Boende tar sig till garaget med hiss direkt från trapphuset. Tre av husen (hus 1–3) har hiss till det nedre garageplanet medan hissen i de andra två (hus 4–5) går till det övre garagedäcket. På gården finns dessutom två markparkeringar, varav den ena är en handikapparkering. Preliminär kostnad för en markparkeringsplats är 400 kronor per månad.
 • Andel av årsavgiften 1,16842 %
 • Kommentar till andelstal Andel i förening är lika med förmögenhetsandel.
 • Andel i föreningen 0,7597 %
 • Föreningssnamn HSB Brf Fyrhusen i Nacka
 • Elkostnad 2 400 kr/år
 • Kostnad för vatten och avlopp 3 000 kr/år
 • Försäkringskostnad 2 400 kr/år
 • Total driftkostnad 7 800 kr/år
 • Driftkostnadskommentar Driftskostnaderna är uppskattade och tagna ur den ekonomiska planen. Än har ingen bott i lägenheten så faktiska driftskostnader finns inte.
 • Sammanställning uteplats Stor balkong om ca 10,5 kvm i sydsydvästläge.

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB brf Fyrhusen kommer att bestå av 66 lägenheter. Föreningen ligger på Telegrafberget i Nacka, omgärdat av ett naturmark och vattnet vid Stockholms inlopp. Brf Fyrhusen kommer att bestå av fem hus, som placeras i en cirkelform. Husen byggs i sju våningsplan och varje våning kommer att ha två eller tre lägenheter i olika storlekar. Lägenheterna blir mellan två och fem rum och kök. De flesta får balkong och lägenheterna längst upp får generösa terrasser. Lägenheterna längst ner mot gården har egna uteplatser. Rumshöjden är cirka 2,60 meter. Det kan förekomma vissa lokala nedsänkningar för att ge utrymme för installationer.

Övrigt om föreningen

Bilderna/illustrationer har tagits fram av Diakrit i ett tidigt skede och ändringar kan komma att ske.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till fibernät för TV, bredband och telefoni. Föreningen tecknar gruppabonnemang med grundutbud. Debiteras varje lägenhet, för närvarande uppskattas månadskostnaden till 208 kr/mån.

 • Föreningsnamn HSB Brf Fyrhusen i Nacka
 • Antal lägenheter 66

Området

Allmänt om området

Nackas nya skärgårdsläge med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp! På Telegrafberget i Nacka växer ett helt nytt bostadsområde fram. HSB bygger 66 lägenheter i HSB brf Fyrhusen. Med närhet till vattnet och Skarpnäs vackra naturreservat blir det här ett boende där du har möjlighet att verkligen njuta av naturen och vattnet. Telegrafberget ligger avskilt, omgärdat av Skarpnäs vackra naturreservat. Här infinner sig lugnet och du kopplar snabbt bort storstadens stress och jäkt. Skulle stadens puls ändå locka är du där på drygt 20 minuter med bil. Kollektivt åker du SL-buss och blir planerna på en sjöbuss verklighet bjuder du i stället dig själv på lite vardagslyx med en båtfärd in till city. Med Sjövägen är avståndet kort.

Närservice

Närmsta centrum är Orminge centrum. Lite kuriosa är att det fram till 1972 fanns en affär nere på affärsbryggan där skärgårdsbåtarna lägger till och att affärsbryggan fick sitt namn just från affären som låg där. ORMINGE CENTRUM I Orminge Centrum finns det bland annat mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, restauranger, café, systembolag, frisörer, banker och butiker. I Orminge Hus bredvid Centrum finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC, Friskis & Svettis och konditori. NACKA FORUM Nacka Forum som ligger på Sickla-ön är ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bland annat. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver tack vare cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. I det tillhörande parkeringsgaraget finns inte mindre än 1900 extra breda parkeringsplatser och dessutom är de tre första timmarna gratis. I området finns vi även ICA Maxi som kan vara bra när det är dags för storhandling och utbudet i Ektorps centrum inte räcker till. SICKLA KÖPKVARTER Även Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med ca 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som idag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bland annat bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Där arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finns vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar till exempel SATS iTrim och Friskis & Svettis samt bowlinghall.

Kommunikation

SL-bussen kommer att stanna vid Telegrafbergets vändplan. För närvarande förs också en dialog om att skapa förutsättningar för sjöbussar att trafikera kajen.

Parkering

Under husen finns garage i två plan med 66 parkeringsplatser, varav cirka sju utrustas med långtidsladdare för elbilar. Preliminär kostnad för en garageplats är 1200 kronor per månad. Boende tar sig till garaget med hiss direkt från trapphuset. Tre av husen (hus 1–3) har hiss till det nedre garageplanet medan hissen i de andra två (hus 4–5) går till det övre garagedäcket. På gården finns dessutom två markparkeringar, varav den ena är en handikapparkering. Preliminär kostnad för en markparkeringsplats är 400 kronor per månad.

Övrigt

Vid kajen nedanför husen syns äldre k-märkta byggnader i rött tegel. De kommer att bevaras och nyttjas som kommersiella lokaler. Där planeras även en restaurang och en småbåtshamn med båtplatser för ett aktivt båtliv.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.