Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
81 m² Boarea
3 Rum

Fakta

 • Adress Skarpövägen 13
 • Område Västra Orminge
 • Avgift 4 366 kr inkl värme och VA
 • Boarea 81 m²
 • Rum 3
 • Drift 6 353 kr/år
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708-58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708-58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Skarpövägen bildades 2012 och föreningens fastighet bebyggdes 1971. Föreningen består av 11 bostadshus, garage/parkering i två däck samt tvättstuga. Förenings adresser är Skarpövägen 1-21. Föreningen förvärvade fastigheten 2013. Föreningen äger marken (tomtareal 25 975 kvm). Bostadsytan är 16 419 kvm och lokalytan 118 kvm. Av föreningens lägenheter är 208 upplåtna med bostadsrätt och 63 med hyresrätt. I takt med att utflyttning sker från dessa ombildas och säljs de av föreningen, vilket utgör en god s.k. dold tillgång. Föreningens hus ligger centralt med närhet till både kommunikationer, närservice, skolor och grönområden. På föreningens mark finns en trevlig utegård, en lekplats med gungor och en sandlåda. TVÄTTSTUGA Det finns en separat byggnad (Skarpövägen 23) med 4 tvättstugor för de boende.

Renoveringar

Föreningens fastighet har löpande genomgått renoveringar och underhåll. Större renoveringar som har genomförts: 1996 Stamrenovering (badrum med golvbrunn) 2005 Stamrenovering (badrum utan golvbrunn). 2015 Genomfördes fönsterbyte. 2017 Renovering av balkonger 2019 Reparation och översyn av balkongpelare samt balkongplattor. 2019 Nytt ventilationssystem 2019 Borrning och installation av bergvärme

Parkering

Föreningen har 75 parkeringsplatser och 98 garageplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar. Det är separat kö till dessa platser. Det finns även en besöksparkering som består av 20 platser och 2 handikapplatser.

Tv och bredband

Föreningen har Telenor och Comhem som leverantörer. Abonnemang tecknas separat. För mer information och utbud gå in på www.telenor.se och www.comhem.se

Information om månadsavgift

I månadsavgiften till bostadsrättsföreningen ingår värme och VA.

 • Föreningsnamn Brf Skarpövägen
 • Hemsida https://www.brfskarpovagen.se/
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 271
 • Antal hyreslägenheter 63
 • Överlåtelseavgift 1 183 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 473 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Området har växt enormt i popularitet under senare år. Det är lätt att förstå med närheten till grönområden, kommunikationer, ett flertal populära förskolor och skolor (Myrsjöskolan, Orminge skola, Vittraskolan). Känslan av trivsel är påtaglig i området. I Orminge centrum finns även ett bra utbud av affärer, banker, bibliotek, mm. Se även under "Närservice". Det finns ett närmast obegränsat utbud av friluftsaktiviteter i Orminge både sommar- och vintertid. Här finns mycket orörd natur, härliga strövområden och utflyktsmål med varierande aktiviteter. Närheten till vatten ger möjlighet till bad, fiske, segling eller en tur med kajaken sommartid. Vintertid blir många av sjöarna i närområdet skridskobanor. Skidspår finns bland annat i Velamsund och Nackareservatet och om ni vill åka utför ligger Hammarbybacken inte så långt bort. Några minuters promenad från lägenheten finns Boo rackethall där det spelas tennis, badminton, bordtennis, innebandy, mm.

Närservice

Bekvämt promenadavstånd, ca 500 meter, till Orminge centrum från lägenheten. Orminge centrum har genomgått en mycket positiv utveckling och är i dag en galleria med 28 butiker fördelade på dagligvaruhandel (med bl. a. Sveriges största Coop Extra-butik). Därutöver finns ett varierat utbud av kommersiell och offentlig service: apotek, bank, bankomater, systembolag, restaurang, gatukök, frisörer, kemtvätt och ett av Nacka kommuns välbesökta bibliotek. Det finns ca 260 parkeringsplatser i direkt anslutning till gallerian.

Kommunikation

På ett par minuters promenadavstånd från dörren finns ett flertal busslinjer att välja mellan. Dessa avgår med täta avgångar med bussar som tar dig direkt till Slussen på 20-25 minuter, men även bussar till exempelvis Nacka Forum.

Parkering

Föreningen har 75 parkeringsplatser och 98 garageplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar. Det är separat kö till dessa platser. Det finns även en besöksparkering som består av 20 platser och två handikapplatser.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.