Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
60,5 m² Boarea
2 Rum

Fakta

 • Adress Freyvägen 1D
 • Område Neglinge Saltsjöbaden
 • Avgift 4 098 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud) och el
 • Boarea 60,5 m²
 • Rum 2
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tommie Tiberg Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0708 - 58 24 21
tommie.tiberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Igelboda 34:7 på adresserna Freyvägen 1 A-E och Igelboda 34:8 på Freyvägen 3 och 5 A-B. Av föreningens 71 lägenheter upplåts 70 med bostadsrätt och 1 med hyresrätt. Föreningen har även sju lokaler som hyrs ut. Total boyta är 4 437 kvm och lokalytan är 504 kvm. TVÄTTSTUGA Föreningen har en fin och modern tvättstuga som är utrustad med fem tvättmaskiner (varav en är för drop-in), två torktumlare, tre torkskåp samt ett torkrum.

Övrigt om föreningen

Föreningen har en stor fin trädgård med gräsmatta och lekplats, grillplats samt trädgårdsland. Gemensamma städdagar genomförs varje vår och höst.

Renoveringar

Föreningens fastigheter genomgick stambyte 2014. Samtliga tak renoverades med ny takpapp under 2016/2017. Under samma år installerades även nya bergvärmepumpar och värmesystemet uppgraderades.

Parkering

Det finns 11 st parkeringsplatser i föreningen. Till föreningens parkeringsplatser är det separat kö. Fri parkering på Freyvägen och intilliggande gator enligt gällande parkeringsbestämmelser. Utmed Torsvägen finns gott om avgiftsfria parkeringsplatser.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till Comhem. Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften till föreningen. Bredband finns via Comhem (avtal tecknas separat). Föreningen kommer att anslutas till Telias nät vintern 2020 då bredband och grundutbud av TV-kanaler kommer att ingå i månadsavgiften till föreningen.

 • Föreningsnamn HSB:s brf Island
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 71
 • Antal hyreslägenheter 1
 • Antal lokaler 7
 • Överlåtelseavgift 1 627 kr betalas av säljaren
 • Pantsättningsavgift 697 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Bostaden är belägen i ett trivsamt och idylliskt område med kort gångavstånd till kommunikationer (Saltsjöbanan, Igelboda och Neglinge), skolor, förskolor, bageri och Saltsjöbadens centrum. Till Slussen tar det med Saltsjöbanan/buss cirka 25 minuter. I närheten finns också härliga strövområden så som Skogsö naturreservat och fina promenadvägar längs vattnet. Förutom härlig natur och ett aktivt båtliv erbjuder Saltsjöbaden tennishall och utomhusbanor, både 9- och 18-håls golfbana, simhall, idrottsplats med konstgräs och ishockeyrink samt slalombacke med lift. Den kulturellt intresserade har ett varierat utbud av konserter, utställningar och föredrag att välja mellan. Dessa äger ofta rum i Uppenbarelsekyrkan, på Vår Gård eller i Grünewaldvillan. I Saltsjöbadens centrum finns ett stort serviceutbud med två livsmedelsbutiker, specialaffärer, bank, systembolag, apotek, gym och restauranger samt vårdcentral.

Närservice

Saltsjöbadens centrum är ett trevligt centrum som ligger på bekvämt avstånd. Här finns välsorterade matbutiker, diverse butiker, apotek, bank, bibliotek samt restauranger, gym, tandläkare och vårdcentral. Ett stort centrum i ett litet format.

Parkering

Bostadsrättsföreningen har 11 egna parkeringsplatser. Till föreningens parkeringsplatser är det separat kö. Fri parkering på freyvägen och kringliggande gator enligt gällande parkeringsregler. Det är även fri parkering med gott om platser utmed Torsvägen.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.