Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?
Objektet sålt
85 m² Boarea
3 Rum

Fakta

 • Adress Bagarbyvägen 16
 • Område Töjnan
 • Avgift 4 089 kr Ingår EL, vatten, värme
 • Boarea 85 m²
 • Rum 3
Lina Berglund Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sollentuna 079-3131344
lina.berglund@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Lina Berglund Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sollentuna 079-3131344
lina.berglund@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen omfattar 475 lägenheter ifrån 1 till 4 rum, från 20 till 107 kvm. Huvuddelen av beståndet är 2- och 3-rumslägenheter. En stor del av lägenheterna har också balkong. Tegelhusen är i tre våningar; entréplan och två plan ovanför. I källarvåningen på hus som ligger utmed Malmvägen finns också ett antal lägenheter i källarplan, där det inte är kontor eller andra inrättningar. EXTRAFÖRRÅD De flesta lägenheterna har ett källarförråd. I området finns dessutom diverse utrymmen i varierande storlek för uthyrning. Om du behöver extraförråd eller ett hobbyrum, kontakta fastighetsskötaren för att höra om det finns något som är outhyrt. TVÄTTSTUGOR Normalt är tvättstugorna öppna från 7 till 21 indelat i fem tvättpass. Under natten mellan kl. 22.00 och 07.00 är tvättstugorna ej öppna, så du kommer alltså inte in genom dörren! För att kunna komma in till tvättmaskinerna måste du ha bokat tid vid den elektroniska bokningstavlan. FASTIGHETSSKÖTARE Fastighetsskötaren Johnny Björnsson har sitt kontor på Bagarbyvägen 20, källarplanet. Expeditionstid: 08:00-09:00 varje vardag. Förutom fastighetsskötsel kan du få hjälp med bokning av gästlägenheten. Du kan också köpa parkeringsbiljetter till betalparkeringarna. Telefon: 08-35 59 73 Fax: 08-594 950 82 Mail: service@tojnan.se Övrig tid 09:00-16:00 08-410 828 50

Övrigt om föreningen

Föreningen har en gästlägenhet på Bagarbyvägen 38 (1 tr) som kan hyras av medlem i Föreningen för att tillfälligt husera gäster som kommer på besök. Gästlägenheten är ca 25 kvm och har 2 sängar samt en turistsäng, kuddar och täcken, toalett, dusch, kylskåp, vattenkokare och TV.

Parkering

PARKERING Föreningen har fem parkeringsområden utomhus, tre med infart från Bagarbyvägen och två liggande längs Malmvägen. Föreningen disoponerar 424 parkeringsplatser varav 224 är garageplatser. P-plats 150:-, Med motorvärmaruttag 250:-, Garageplats 375:-. Priset för plats med laddbox är inte fastställt än. Uppdatering av kölistor och kontrakt pågår men just nu ca 3 mån till p-plats och minst 6 mån till garage. Under hösten installerades 24 laddboxar fördelade på 12 garageplatser i varje garage. Detta för att föreningen ska vara med i tiden då det väntas bli fler och fler elbilar på vägarna. Genom att vara ute tdigt fick även föreningen bidrag för installationen från Naturvårdsverket och det så kallade ”Klimatklivet”. Det har ännu inte varit någon större rusning eller laddboxplatser, men med tiden kan 12 medlemmar i varje garage, som har elbil, byta till sig en laddboxplats mot sin ordinarie garageplats. Det finns två garage, båda med infart från Malmvägen. Där finns också tre tvättplatser som de som har garageplats kan använda mellan 8.00 och 21.00.

Tv och bredband

Bredband från Ownit med en hastighet på 1000 Mbit/s finns till en kostnad av 98 kr/mån som läggs på månadsavgiften.

 • Föreningsnamn Brf Töjnan
 • Ekonomi Föreningen har en mycket god ekonomi och har betyget A+. 2018 har föreningen en mycket lån belåningsgrad med endast 518 kr per kvm.
 • Äger föreningen marken Tomträtt friköptes 2003
 • Överlåtelseavgift 1 183 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 473 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

I området, som ligger mellan E4:an och Tureberg, består bebyggelsen mest av friliggande villor och radhus. Bussar i området går till Sollentuna Centrum med shopping, pendeltåg och busstorg.

Närservice

På västra sidan om järnvägsspåret, vid Centrum, ligger Polismyndigheten med passkontor, liksom Folktandvården och Arbetsförmedlingen (2019). Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Kvantum Sollentuna C på Sköldvägen 8. Lockas man av restaurangbesök finns Indian Khabar Restaurang och Belladonna & Sallys Bar i närheten. Fitness 24 endast fyra minuters promenad.

Kommunikation

Pendeltåget går genom Sollentuna från norr till söder och tvärtom. Det finns fem stationer att välja mellan. Bussar matar från de olika områdena till stationerna, främst till Sollentuna Station vid Centrum. Endast en promenad om 5 min till pendeltågsstationen.

Parkering

Vid pendeltågsstationerna Rotebro, Häggvik och Helenelund finns infartsparkering vilken kostar 20,-/dag (2019) I övrigt gäller datumparkering i kommunen. Många gator i närheten av stationer och Centrum har parkeringsförbud

Övrigt

Det finns fem förskolor, en grundskola och tre gymnasieskolor i närheten 178 meter från adressen ligger Rödluvans förskola. Närmaste grundskola är Sollentuna International School (370 meter), som är en kommunal skola. Den gymnasieskola som ligger närmast är Consensum Gymnasium Sollentuna (524 meter), som är en privat skola.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.