Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
54 m² Boarea
2 Rum

Fakta

 • Adress Jungfrudansen 12
 • Område Huvudsta / Solna
 • Avgift 2 679 kr inkl. värme VA och EL
 • Boarea 54 m²
 • Rum 2
 • Drift 2 000 kr/år
Tidor Ablahad Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 072-3080195
tidor.ablahad@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tidor Ablahad Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 072-3080195
tidor.ablahad@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Kök
Kök
Kök
Kök
Kök/Matplats
Kök/Matplats
Matplats
Matplats
Hall
Hall

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

BRF Dillen2, Solna, är en äkta bostadsrättsförening. Antalet lägenheter är 196 st. Fastigheten byggdes 1970/1971. I månadsavgiften ingår: värme varmvatten el tvättstuga förråd (vind eller källare) Ett Kollektivt bostadsrättstillägg som ingår i fastighetsförsäkringen. Ska försäkringen gälla måste man ha en egen hemförsäkring. Läs mer på www.if.se. 100Mbit bredband genom Bredband2. Uppkopplingsavgiften är för närvarande 1800 kr (engångskostnad). Läs mer under TV och bredband. Cykelförråd Varje port har ett eget cykelförråd. Förrådsutrymmen De som bor på plan 1-3 har källarföråd. Övriga har vindsförråd. Barnvagnsrum I nästan varje port finns ett barnvagnsrum. Föreningen har ingen reparationsfond. Överlåtelse tas ut, betalas av köparen, 2,5 % av basbeloppet. Pantsättningsavgift tas ut, 1 % av basbeloppet.

Parkering

Föreningen har inga egna parkeringsplatser och det är inte tillåtet att parkera på föreningens mark. Det finns dock möjlighet till boendeparkering på gatorna runt omkring. Du hittar mer information om hur du söker boendeparkering på Solna stads webbplats.

Tv och bredband

Kabel TV (comhem) Bredband (engångsavgift 1 800 kr. Därefter inga avgifter. Leverantör: Bredband 2)

 • Föreningsnamn Brf Dillen 2
 • Hemsida www.dillen2.se
 • Ekonomi Föreningens ekonomi är god och stabil. Arets resultat före bokföringsmässiga avskrivningar visar ett överskott om 4316 117 kronor (4 168783 kronor förra året). Föreningen har under året investerat 1 074 646 kronor i olika projekt: • Installation av prognosstyrd värmestyrning till en kostnad av 158 106 kronor. • Projektering och förberedelser inför stambyte till en kostnad av 877 840 kronor. • Installation av säkerhetsdörrar hos våra hyresgäster till en kostnad av 38 700 kronor Dessa investeringar har föreningen finansierat via egna medel. Vad beträffar föreningens resultat och ställning hänvisas till nedanstående resultat och balansräkningar, kassaflödesanalys samt tillhörande bokslutskommentarer.
 • Antal lägenheter 196
 • Antal hyreslägenheter 25
 • Antal lokaler 5
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

I området finns härliga grönområden och natur att se såsom strandmiljöer och promenadstråk samtidigt som du har nära till kommunikationer och stadsmiljön. Huvudsta strand sträcker sig ända från Huvudsta allé upp till Jungfrudansen. Nedanför Huvudsta gård finns en liten anläggning för samvaro med campingbord, bänkar och en grillplats på gräsmattan. Huvudsta strandpromenad är en omtyckt promenadväg på ca 4 km. Den sträcker sig från Vasastan i Stockholm ända till Sundbyberg. Promenaden bjuder på vackra naturscener och strandmiljöer utmed Karlbergssjön, Karlbergskanalen, Ulvsundasjön och Bällstaviken. Vid stranden ligger ett flertal sevärdheter såväl av nutida som av kulturhistorisk karaktär. Nere vid vattnet finns kända Pampas Marina med förstklassig mat och med mysig vy över vatten och stad. Med en kort promenad tar du dig till Pampas Marina, där i närheten finns också klippbad samt Huvudstabadet med en utomhusbassäng som är öppen sommartid. I anslutning till Huvudstabadet finns Augustendals 4H gård med många djur och mysigt café. Bara ett stenkast bort ligger Huvudsta Centrum med ett antal butiker, gym och restauranger. Härifrån är det även lätt att ta sig till Solna Centrum eller Sundbybergs Centrum. På bara ca 10 minuter tar du dig in till Stockholm Central.

Närservice

Huvudsta Centrum ligger på gångavstånd från bostaden. Där hittar du bland annat vårdcentral, apotek, mataffär, frisörer, radio- och TV-affär, gym, videobutik, blomsteraffär, tygaffär, hälsokost, sko- och nyckelservice samt flera restauranger och bankomat. Dina postärenden kan du göra på Hemköp och i videobutiken. I Solna Centrum finns ett stort utbud av butiker och matställen. Hit kan du ta dig antingen med tunnelbana (byte i Västra skogen till Akalla-linjen) eller buss 123 på mindre än 10 minuter. Sundbyberg är granne till Solna. Sundbybergs Centrum ger en härlig småstadskänsla med sitt köpstråk fyllt av småbutiker och restauranger. Här hittar du även den nya Signalfabriken med bland annat restauranger, butiker, gym och blomsterbutik. Hit kan du ta dig med tunnelbanan på mindre än 10 minuter. Närmaste vårdcentral ligger i Huvudsta Centrum. Karolinska sjukhuset ligger i Solna. I Solna finns folktandvård samt en mängd privata tandläkare. I anslutning till området finns flera förskolor, låg- och mellanstadieskolor såväl som en specialskola för dyslektiker, en specialskola och förskola för handikappade barn samt en högstadieskola.

Kommunikation

Till Huvudsta Centrum tar du dig på bara några minuters promenad och där har du tunnelbanan. Det är tunnelbanans blå linje mot Kungsträdgården - Hjulsta som passerar, och man når T-Centralen i Stockholm på ca 10 min. Du har buss 113 i närheten som tar dig till Solna Centrum på bara tio minuter. Du kan även ta bussen åt andra hållet och då kommer man till Sundbyberg, där man kan byta till pendeltåg och tvärbana. Bussen fortsätter därefter mot Blackeberg.

Parkering

Inom Solna finns boendeparkering som möjliggör parkering på gator och parkeringsplatser i närheten.

Övrigt

Huvudstabadet ligger på gångavstånd från bostaden. Huvudstabadet har en utomhusbassäng med 50 m banor och barnbassäng. Hufvudsta Gård ligger nära Huvudstabadet längst promenadvägen. Det var på denna gård mordet på Gustaf III planerades (den berömda maskeradbalen). Idag är det en välkänd konferensgård prisbelönt för sin goda mat. Bara en liten bit bort ligger Huvudstafältet. Här hittar du många gräsplaner och grusplan för olika bollsporter. Tennisplaner som under vintern blir en konstfryst skridskoplan. Du hittar även Boulebana här.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.