Mäklarringens nya rutiner med anledning av Corona-viruset. Läs mer här.

Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Hamngatan 11A, 6 tr

Centrala Sundbyberg / SUNDBYBERG
82 m² Boarea
3 Rum
5 295 000 kr utgångspris
82 m² Boarea
3 Rum
5 295 000 kr utgångspris

Visning

Visning Hamngatan 11A, 6 tr 2020-04-05T12:00:00 2020-04-05T12:45:00 Mäklarringen
Hamngatan 11A, 6 tr 17266 SUNDBYBERG
Söndag 5 April, 12:00 - 12:45

Välkommen!

Visning Hamngatan 11A, 6 tr 2020-04-06T18:00:00 2020-04-06T18:30:00 Mäklarringen
Hamngatan 11A, 6 tr 17266 SUNDBYBERG
Måndag 6 April, 18:00 - 18:30

Välkommen!

Fakta

 • Adress Hamngatan 11A, 6 tr
 • Område Centrala Sundbyberg
 • Pris 5 295 000 kr utgångspris
 • Avgift 4 200 kr inkl värme, kallvatten (Kabel-TV & Internet tillkommer om 194 kr)
 • Boarea 82 m²
 • Rum 3
 • Drift 7 500 kr/år

MÅSTE UPPLEVAS! Välkommen till denna härliga och stora 3:a om ca 82 kvm högt upp i huset på våning 6 på underbara Hamngatan i centrala Sundbyberg! Öppen planlösning med modernt kök, två stora balkonger högst upp i huset i olika sollägen och med utsikt över Bällstaåns glittrande vatten. Snyggt badrum, bra hall med förvaring och två sovrum varav det ena med egen walk-in closet. Med närhet till Sundbybergs stadspuls, bussar, tvärbana, tunnelbana och pendeltåg. Missa inte chansen! FILM PÅ BOSTADEN FINNS! - Bara att klicka på knappen "Film" ovanför.

Andreas Yacoub Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Vällingby - Hässelby 070-413 67 22
andreas.yacoub@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Andreas Yacoub Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Vällingby - Hässelby 070-413 67 22
andreas.yacoub@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Balkong från vardagsrum
Balkong från vardagsrum
Säljarens sommarbild
Säljarens sommarbild
Utsikt
Utsikt
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum

Planritningar

Planritning
Planritning
Hamngatan 11A, 6 tr hamngatan 11a, 6 tr centrala sundbyberg sundbyberg sundbyberg 3
82

Beskrivning

Hall

När du kliver in känner du att det här är något utöver det vanliga. Mycket praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter samt förvaring bakom stora garderober med skjutdörrar. Ljusa väggar och snygg matta på golvet i hallen. Hallmattan är lagd ovanpå befintligt trägolv (Kjellberg Court Rib). I resten av lägenheten ligger ett fint Kährs Ek nouveau snow 1-stavs parkettgolv.

Vardagsrum / kök

Fantastiskt kök med plats för stora sällskap och med fokus på matlagning och umgänge. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köket är från Vedum och köksutrustningen är påkostad. Här finns bänkskiva i akrylsten, spishäll, ugn, spisfläkt, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt integrerad helkyl och helfrys, riktigt snyggt! Ljusa väggar och snyggt golv. Gott om plats för stort matbord.

Fint vardagsrum med plats för hela familjen eller stora tillställningar men även till återhämtning och lugna stunder. Mycket goda möbleringsmöjligheter där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Stora fönster och utgång till en stor balkong med underbar utsikt och kontakt med Bällstaån. På den soliga balkongen finns gott om plats för en rejäl sittgrupp. Ljusa väggar och likadant golv som i resten av lägenheten.

Sovrum 1

Riktigt stort sovrum med plats för dubbelsäng, arbetsplats och annan möblering om så önskas. Lyxen att ha egen walk-in closet och stor balkong med eftermiddagssol och utsikt över det glittrande vattnet. Även här plats för rejäl sittgrupp på balkongen.

Sovrum 2

Rymligt sovrum som nås från vardagsrummet med plats för säng och annan möblering. Även här får man lyxen med egen walk-in closet. Ljusa väggar och snyggt golv.

Badrum

Lyxigt och rymligt helkaklat badrum fullutrustat med allt du behöver. Mycket praktisk arbetsbänk ovanför tvättmaskin och torktumlare samt ovanliggande skåp. Här finns dusch bakom vikbara glasdörrar, handfat med kommod, spegel med belysning, golvvärme, handdukstork samt infällda spotlights i tak.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 2017
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 3
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Ej behövd
 • Hiss Ja
 • Våning 6 av 7
 • Balkong Ja
 • Beskrivning bilplats Föreningen har ett garage (se mer info på föreningsinfo). Den som bor i ett område med boendeparkering kan köpa ett boendeparkeringstillstånd och på så sätt parkera fritt i just det området. Boendeparkering i Sundbyberg kostar 600 kr per månad. Boendeparkering finns att ansöka om hos kommunen. Mer info finns på www.sundbyberg.se
 • Andel av årsavgiften 1,09427 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,97833 %
 • Föreningssnamn Hsb Bostadsrättsförening Bällstaån I Sundbyberg
 • Elkostnad 4 000 kr/år
 • Kostnad för vatten och avlopp 1 500 kr/år
 • Försäkringskostnad 2 000 kr/år
 • Total driftkostnad 7 500 kr/år
 • Personer i hushållet 3
 • Allmänt om lägenheten I månadsavgiften ingår: Värme, VA (varmvattenförbrukning debiteras separat), Kabel-TV, IP-telefoni och bredband till en kostnad om 194 kr/mån tillkommer.

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen är ägare till fastigheten Elverket 9 i Sundbybergs kommun som tidigare var Elverket 5 och 6. Bostadsrättsföreningen färdigställdes under 2017. Bostadsrättsföreningen består av 111 stycken lägenheter. Lägenheternas storlek varierar från ettor till fyror och alla lägenheter har balkong. Byggnaden är sju våningar plus en källarvåning med förråd. Vad exakt ingår i månadsavgiften? I månadsavgiften ingår: Värme, VA (varmvattenförbrukning debiteras separat), Kabel-TV, IP-telefoni och bredband till en kostnad om 208 kr/mån Föreningen har 111 st lägenheter 1 rok 42 st 2 rok 17 st 3 rok 22 st 4 rok 30 st Gemensamma utrymmen 2 st Miljörum för hushållssopor och källsortering. 2 st Barnvagnsrum 1 st Tvättstuga 1 st Cykelrum, samt extra utrymme i garageplanet för cyklar. Cykelparkering finns både inomhus och utomhus: på gården mellan de två husen, inne i garaget och i cykelrum som finns på plan -1 (garageplan) samt 0 (gatuplan) Garage Avgift 1 200 kr/mån. Kölista som administreras av HSB Servicecenter. Garaget ingår i en samfällighetsförening, Elverket 2-8, där Brf. Bällstaån innehar 60 st garageplatser. Övrigt Fastighetsbeteckning: Elverket 9 i Sundbybergs kommun Adress Hamngatan 11 A, 11 B, 13 A, 13 B Postnummer: 172 66 Fastighets areal: 2 539 kvm Fastigheten innehas med äganderätt Bostadsarea 7 295 kvm (baseras på ritning) Lokaler: 262 kvm Antal byggnader 2 st 8 våningshus i suterräng. Utformning byggnadstyp: Skivhus Byggnadsår 2017 Besiktningar Tvåårsbesiktning 2019 Femårsbesiktning 2022 Internet / TV / Telefon Comhem levererar IP telefoni, bredband och TV där föreningen har tecknat ett gruppavtal. Avgiften debiteras via månadsavin. Samtalskostnader för bredbandstelefoni betalas mot en separat faktura från leverantören. Föreningslokaler 1 st föreningslokal, bokningsbar mot avgift, för max 28 personer. 1 st Bastu, relaxrum, dusch och wc, bokningsbar utan avgift Förråd Till varje lägenhet upplåts ett förråd. 4 lokaler uthyres till företagsgäster Tvättstuga Tvättstugan bokar man antingen via browser, app från din smartphone eller digital bokningstavla. Sopsug Sopsugsanläggningen ingår i Samfällighetsföreningen, Elverket 2-8. Överlåtelse och avgift Vid överlåtelse tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 2,5 % av basbeloppet. Avgiften faktureras säljaren av lägenheten. Pantförskrivning och avgift Föreningen tar ut en pantsättningsavgift med 1% av basbeloppet. Avgiften läggs på avin för nästkommande kvartal. Tillstånd balkonginglasning Sundbyberg Kommun har beviljat bostadsrättsföreningen tillstånd för inglasning av 89 stycken balkonger

Renoveringar

Husen blev klara 2017. 2018-2019 utförs renovering/reparationer av takterrasser. 2019 utförs tvåårsbesiktning.

Parkering

Föreningen har 60 garageplatser med en garagehyra om ca 1200 kr/mån.

 • Föreningsnamn Hsb Bostadsrättsförening Bällstaån I Sundbyberg

Området

Allmänt om området

Centrala Sundbyberg är ett mycket populärt område att bo i och utgör den äldsta och ursprungliga delen av Sundbyberg. Det är en av Stockholms äldsta förstäder och har en innerstadsmässig bebyggelse. Här har du en perfekt balans av storstadspuls och småstadslugn med naturen och grönskan precis runt hörnet. Du har närhet till allt du behöver som kommunikationer, skolor, restauranger, affärer, pubar, apotek, frisörer, gym, simhall, systembolag, idrottsplatser, bibliotek och grönområden.

Närservice

I Sundbyberg centrum finner ni ett rikt utbud av restauranger. I takt med att Sundbyberg stad växer blir även utbudet av restauranger, pubar och caféer större och det finns något för alla smaker. Vill du shoppa kan Sundbybergs egna shopping centrum Signalfabriken och shopping stråket på Sturegatan erbjuda ett bra utbud av affärer, närservice, restauranger och caféer. Närliggande matbutiker är Willys, ICA Supermarket och Hemköp.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna är mycket goda då det finns T-bana, pendeltåg, tvärbana och bussar inom gångavstånd. Du är inne i city på 10 minuter. Tunnelbanestations blå linje har sin hållplats vid Järnvägsgatan i Sundbyberg C. Här finner du även pendelstationen. De flesta bussar avgår från Sundbyberg torg samt Sundbyberg C. Tunnelbanan avgår flera gånger i timmen och har en restid om 12 minuter in till city. Pendeltågstationen ligger vid tunnelbanan nere på Järnvägsgatan i Sundbybergs Centrum och har en restid till Stockholm central på 8 min. Flertalet bussar avgår i anslutning till tunnelbanan och pendeltågstationerna. I anslutning till pendeltågsstationen finns även tvärbanan.

Parkering

Föreningen har ett garage (se mer info på föreningsinfo). Den som bor i ett område med boendeparkering kan köpa ett boendeparkeringstillstånd och på så sätt parkera fritt i just det området. Boendeparkering i Sundbyberg kostar 600 kr per månad. Boendeparkering finns att ansöka om hos kommunen. Mer info finns på www.sundbyberg.se

Övrigt

Det finns gott om förskolor, fritids, grundskolor och gymnasium i området och närområdena. T ex Ekorrens förskola, Lilla Albyskolan, Duvboskolan, Fredenskolan och S:t Martins gymnasium. Mer info finns på www.sundbyberg.se

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.