Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

HANGARVÄGEN 1 - VÅNING 4

HÄGERNÄS / TÄBY
98 m² Boarea
4 Rum
98 m² Boarea
4 Rum

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress HANGARVÄGEN 1 - VÅNING 4
 • Område HÄGERNÄS
 • Avgift 5 842 kr
 • Boarea 98 m²
 • Rum 4
 • Drift 3 600 kr/år

4a med närhet till allt!

Söker du dig till ett område med natur, badplatser, affär runt hörnet samt med goda kommunikationer? Vill du bo i en trygg förening med god ekonomi och organiserade framtidsplaner? Här på Hangarvägen 1 finns möjligheten att förvärva en 4rok om 98 kvm med optimal planlösning. Nu finns möjligheten att bosätta sig i ett naturnära område. -- Modernt kök från 2018 med god arbetsyta och matplats. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i västerläge. Hela tre sovrum i olika storlekar, varav det största med egen walk in closet. Ett helkaklat badrum samt gäst wc. Entrén är ansluten till en större hall som gör att bostaden känns mer rymlig. -- BRF Propellern är en stabil förening med ett gott rykte. Låg belåningsgrad per kvm, detta efter renoveringar som bland annat fönsterbyte, relining och installation av bergvärme. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, två förråd, parkeringstillstånd samt sophantering. Här bor du med kort promenadavstånd till Hägernäs Centrum med mataffär och restauranger. Föreningen har en trevlig innergård med grillplats, boulebana och lek för barnen. Flera skolor och förskolor finns i området. Med bil/tåg/buss når du Täby Centrum på endast några minuter. Ett av Sveriges största shoppingcentrum med brett utbud av affärer, restauranger och nöjen. Stockholm stad når du på endast en kvart. Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99

Filip Gröholt Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 072-252 11 99
filip.groholt@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Filip Gröholt Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 072-252 11 99
filip.groholt@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Kulturbyn Rönninge by
Kulturbyn Rönninge by
Lantbruks- och kulturbyn Rönninge by
Lantbruks- och kulturbyn Rönninge by
Levande kulturby
Levande kulturby
Rastplats med rogivande sjövy
Rastplats med rogivande sjövy
Raststugan
Raststugan
HANGARVÄGEN 1 - VÅNING 4 hangarvägen 1 - våning 4 hägernäs täby täby 4
98

Beskrivning

HALL

Välkomnande entré med hatthylla och avhängningsmöjligheter. Entrén är ansluten till en större hall som gör att bostaden känns mer rymlig. Här når du samtliga av bostadens alla rum.

KÖK

Hemtrevligt kök från 2018 med egen matplats. Vidare utrustat med kyl, frys, mikro, ugn, spis, fläkt. Goda förvaringsmöjligheter i form av vita skåpluckor. Generös arbetsbänk med kaklad stänkskydd ovan.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum mes stor inredningspotential. Här finns plats för både soffgrupp och matbord. Utgång till inglasad balkong i västerläge. Fönster i två väderstreck med utsikt över föreningens innergård och grillplats.

SOVRUM 1

Ljust sovrum med plats för säng och nattduksbord. Kan även användas som hemmakontor.

SOVRUM 2

Mysigt sovrum, idag inrett som barnrum. Bra storlek med plats för säng och annat möblemang. Inbyggda garderober för förvaring. Utsikt mot föreningens innergård.

SOVRUM 3

Rymligt sovrum med utrymme för stor säng och nattduksbord. Utsikt mot den gröna innergården. Tillhörande walk in closet.

BADRUM

Helkaklat badrum utrustat med wc, handfat, spegelskåp och dusch. Tvättstugan finns på samma plan, utanför lägenheten.

GÄST-WC

Praktisk gäst-wc med toalett, handfat och spegel.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 1958
 • Uppvärmning Bergvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 4
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Ja
 • Våning 4 av 7
 • Balkong Ja
 • Beskrivning bilplats Parkering finns på gatan utmed hela Radarvägen och även fria parkeringar på Hägernäsvägen.
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 1,208 %
 • Föreningssnamn Brf Propellern
 • Elkostnad 3 600 kr/år
 • Total driftkostnad 3 600 kr/år

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Propellern 1 ligger i det natursköna området mellan de två vattenområdena Rönningesjön och Lilla Värtan. Föreningens hus byggdes 1958 och har genomgått en renovering 2009. Brf Propellern 1 består av 122 lägenheter som tillsammans har en bostadsyta på hela 7710 kvm och en lokal på 52 kvm.

Övrigt om föreningen

- Föreningens tvättstuga finns på Hangarvägen 3. - Källarförråd tas över från den nuvarande säljaren. - Cykelrum i bottenplan. Radonmätning, utförd under mars och april 2011, är godkänd utan anmärkningar. (Uppdaterad 2019-05-13)

Renoveringar

2007-2008 Relining av stående stammar genomfördes under 2008 Bergvärme installerades 2013 Hissar 2014 anslutning till fjärrvärmenätet. Förberedelser för sammankoppling av bergvärme och fjärrvärme. 2014 Asfaltering av p-platser och de öppna ytorna utanför portarna samt ytan vid kontorslokalen. 2015 Relining av bottenplattorna hus 1, 3, och 5. Relining sker av fastighetens liggande stammar och de sista delarna avslutades 2017. 2015 Fortsatt arbete med radiatorer och ventilation 2017 Fönsterbyte påbörjas i oktober och avslutas senvåren 2018

Parkering

Till varje bostadsrätt hör ett parkeringstillstånd som ingår i månadsavgiften och det finns 45 platser, därutöver kan man även parkera längs Radarvägen.

Tv och bredband

Grundutbud av kabel-TV ingår i avgiften och levereras av Comhem. Man är sedan 2001 ansluten till Skanovas fiberstamnät och genom det finns det olika leverantörer av TV, bredband och telefoni bl.a. Bredbandsbolaget, Obenetwork och Comhem. Obenetwork levererar bredband i föreningens fastigheter. Priserna Propellern förhandlat fram med Obenetwork är följande: 100/100 Mbit/s: 200 kr/mån 1000/1000 Mbit/s: 350 kr/mån

 • Föreningsnamn Brf Propellern
 • Antal lägenheter 122
 • Antal lokaler 1
 • Överlåtelseavgift 1 185 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 474 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

I Hägernäs har du nära till natur och vatten. På gångavstånd finns såväl skog och promenadstråk som badstrand och bryggor. Norrut ligger Rönningesjön med bad, strövområden och Skavlötens motionsgård. Intill Rönningesjön ligger Rönninge by som är en visningsgård av äldre snitt där det ordnas midsommarfirande och andra aktiviteter under året. Barnen kan se och klappa olika djur. Söderut finns Hägernäs Strand med bad i Stora Värtan och med uteservering, café och restauranger.

Närservice

En ICA Nära-butik med postutlämning finns i Hägernäs centrum. Dessutom finns i området en liten närlivs, pizzeria, sushi- och thairestaurang samt en thai-massage. I Hägernäs strand finns renommerade restauranger som Pont och Matildas Deli samt Talins Café.

Kommunikation

Stommen i kollektivtrafiken är Roslagsbanan med fyra avgångar i timmen från Hägernäs station inom några minuters gångavstånd. Därifrån går tåg mot Östra Station i Stockholm dit det tar ca 20 min. Åt andra hållet kan ni resa till Åkersberga och Österskär. Buss finns mellan Hägernäs och Täby C.

Parkering

Parkering finns på gatan utmed hela Radarvägen och även fria parkeringar på Hägernäsvägen.

Övrigt

Finns skolor i närområdet, bland annat Bergtorpskolan, Drakskeppsskolan, Frejaskolan-Waldorfskola, Hägernässkolan, Viggbyskolan samt Täby Yrkesgymnasium.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.